slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΓΡΙΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ!"Σφαγή" Μητρόπουλου - Σπίρτζη - Νικολούδη για το ποιος κάρφωσε ποιον


Άστραψε και βρόντηξε σήμερα ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος προχώρησε σε μια καταγγελία "βόμβα" για την υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία εμπλέκεται.
Όπως υποστήριξε, ο αρμόδιος για την καταπολέμηση της διαφθοράς υπουργός Παναγιώτης Νικολούδης τού αποκάλυψε ότι κυβερνητικό στέλεχος πήρε την πρωτοβουλία να δώσει εντολή στον εισαγγελέα να πάει ο φάκελος αίτησης άρσης ασυλίας του στη Βουλή.
"Για το προσωπικό θέμα που προέκυψε αύριο θα δώσω συνέντευξη Τύπου. Θα αναφερθώ επί

Η ΝΔ δίνει ραντεβού στην Ρηγίλλης 18 την Τρίτη (photo)


Τιμούμε το παρελθόν. .και ξεκινάμε για το μέλλον

Στα ιστορικά γραφεία της ΝΔ στην οδό Ρηγίλλης 18 θα μιλήσει την Τρίτη ο Πρόεδρος του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης, ενόψει της τελικής ευθείας για τις εκλογές.

Η σχετική διαδικτυακή καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει με την σχετική αφίσα που έφτιαξε η ΟΝΝΕΔ και η

Δεν έμεινε κανείς ούτε για να κλείσει την πόρτα...Παραιτήθηκε σύσσωμη η Σ.Ε.της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Σύρου και 23 μελών συνολικά της Ο.Μ.

Δήλωση παραίτησης - αποχώρησης από το ΣΥΡΙΖΑ
Η πρόσφατη υπογραφή του 3ου, κατά σειρά, μνημονίου από την κυβέρνηση και η υπερψήφισή του στη Βουλή από κοινού με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, δεν έχει καμία σχέση με το πολιτικό/ιδεολογικό πλαίσιο και τους στόχους πάνω στους οποίους συγκροτήθηκε και έδρασε πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα 11 χρόνια, αλλά έρχεται σε ευθεία αντίθεση με αυτά καθώς και με....

Δ. Ραυτόπουλος,: Αντιμετωπίσαμε την κρίση διχαστικά και αποτύχαμε

Δ. Ραυτόπουλος,
Του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΑΚΑΣΑ 
Είχα πρωτοακούσει για τον Δημήτρη Ραυτόπουλο, φοιτητής, στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Υπήρχε σχεδόν ένας μύθος γύρω από το όνομά του, μύθος που μιλούσε για τον διανοούμενο της Αριστεράς, από τους σημαντικότερους της μαρξιστικής κριτικής μεταπολεμικά, ο οποίος όμως είχε εναντιωθεί στον ιδεολογικό δογματισμό του ΚΚΕ, ιδιαίτερα στην «κομματικότητα» της λογοτεχνίας και στον σοσιαλιστικό ρεαλισμό.
«Τον Οκτώβριο του 1952, μόλις βγήκα από το στρατόπεδο εξορίστων του Αγιου Ευστράτιου –ως...

12,4 δισ. ο λογαριασμός του Μνημονίου Τσίπρα-Καμμένου ως το τέλος του 2015 (λίστα)

 
Φόρους άνω των 12,4 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις για τα ακίνητα που διαθέτουν, τα αυτοκίνητα, τον φόρο εισοδήματος, τον φόρο μισθωτών υπηρεσιών, την αυξημένη εισφορά αλληλεγγύης και τα τέλη κυκλοφορίας, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα καταβληθούν μετά τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα από αύριο Δευτέρα μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2016 οι περισσότεροι φορολογούμενοι θα πρέπει στο τέλος κάθε μήνα να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν στο ελληνικό Δημόσιο τους ανωτέρω φόρους.

Η κακή οργάνωση των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών έχει ως αποτέλεσμα να

Η ΨΗΦΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΛΥΣΕΙΣ Μεϊμαράκης: Τώρα, δεν υπάρχει περιθώριο χαμένης ψήφου





Ευάγγελος Μεϊμαράκης: Ολοκληρώνοντας την περιοδεία στην Κόρινθο και ευρύτερα στην περιφέρεια, ήθελα να επικοινωνήσω με τους πολίτες, οι οποίοι -αυτή τη στιγμή- είναι ακόμα θυμωμένοι με το πολιτικό σύστημα, είναι πικραμένοι και αγανακτισμένοι και εν πολλοίς είναι προβληματισμένοι για το τι

To SUPERFAST XII τιμάει -ΒΙΝΤΕΟ -τον Απόλλωνα της Νάξου

 ο Απόλλωνα της Νάξου.
Photo : ellinikiaktoploia.net 
To SUPERFAST XII 
Παραμονή του Αη Γιαννιού, Παρασκευή 28/8/2015 και τα βιολιά έχουν πάρει φωτιά στον Απόλλωνα της Νάξου. Οι κάτοικοι χορεύουν και τραγουδάνε, συμμετέχοντας στο πανηγύρι του χωριού τους. Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, το SUPERFAST XII με Πλοίαρχο τον Cpt Ηλία Βερβενιώτη, πραγματοποιώντας το δρομολόγιο Πειραιάς-Σύρος-Κως-Ρόδος, φτάνει κοντά στον

«ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ... ΑΝ ΣΩΖΕΤΑΙ» Δραματική προειδοποίηση Δρίτσα: Δεν έχουμε κόμμα, πάμε σε ήττα

Θοδωρής της Τασίας 
Κατηγορηματικός ότι «η κομματική λειτουργία είναι ένα εργαλείο απαραίτητο που χωρίς αυτό οδηγείσαι στις ήττες» εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας και όπως παραδέχτηκε «αυτό μας έχει συμβεί».

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό είναι το κυβερνητικό πρόγραμμα (pdf)


Στη δημοσιότητα έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ το κυβερνητικό πρόγραμμα με βάση το οποίο θα ζητήσει ισχυρή εντολή στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.
Το κείμενο αναμένεται να εγκριθεί από την Πανελλαδική Διάσκεψη που βρίσκεται σε

Από το ζενίθ στο ναδίρ: 4 γραφήματα μιας δημοσκόπησης δείχνουν την ταχύτατη απομυθοποίηση του Τσίπρα


Ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα εξακολουθεί να παραμένει το φαβορί για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, χωρίς όμως αυτή τη φορά να έχει τη δυναμική του παρελθόντος. Η ενθουσιώδης ορμή του παρελθόντος δεν υπάρχει πια.

Μιας και η εκτίμηση ψήφου αποδείχθηκε το αδύναμο σημείο των εταιρειών δημοσκοπήσεων, προτείνω να ασχοληθούμε με τις υπόλοιπες καρτέλες των ερευνών. Στη χθεσινή δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, εντόπισα κάποια εντυπωσιακά ευρήματα.

1. Προσωπική απομυθοποίηση του Αλέξη Τσίπρα.

«Γάμος» και επισήμως μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ | ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ



Και επισήμως πλέον ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ συνέπραξαν σε ενιαίο εκλογικό συνδυασμό, όπως ανακοίνωσαν η Φώφη Γεννηματά και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν.



Ο συνδυασμός θα ονομάζεται Δημοκρατική Συμπαράταξη με εμφανή τα ονόματα των δύο κομμάτων
Όπως διευκρίνισαν, τα κόμματα κρατούν την οργανωτική και πολιτική τους αυτοτέλεια και αυτονομία, ενώ η συμφωνία τους βασίζεται σε δέκα συν μία προγραμματικές θέσεις, οι οποίες τις επόμενες ημέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα.
Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ηγετικά στελέχη των δύο κομμάτων και οι δύο πρόεδροι κατέστησαν σαφές ότι θα επιδιώξουν μετεκλογικά την κυβερνητική συμμετοχή όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, ώστε η Ελλάδα να βγει οριστικά από την κρίση.

ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ

Του Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Γ. Γ.της Εταιρείας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Και Δ/ντής Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών, Γιάννη  Ν. Βλασερού.
Τριάντα χρόνια πέρασαν από το καλοκαίρι του 1985, όταν δειλά πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στό Φιλότι η πρώτη αιμοληψία -αλλά και για πρώτη φορά στην Νάξο από τον Σύλλογο Φιλωτιτών.
Μετά από υπόδειξη του τότε δημάρχου Αγίου Ιωάννου Ρέντη, επί Προεδρίας τού αείμνηστου Μιχάλη Κατσάνη, πρότεινα στο Δ.Σ. του Συλλόγου Φιλωτιτών, του οποίου ήμουνα τότε μέλος, την δημιουργία Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου.
Η συγκεκριμένη πρόταση έγινε αποδεκτή από το ΔΣ με «εν λευκώ» ανάθεση από τον

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗ

Η εκλογική επιδίωξη σας είναι να αποτελέσετε τον τρίτο εναλλακτικό πόλο ο οποίος θα εγγυηθεί τη σταθερότητα της χώρας και της κυβέρνησης. Αυτό το επιχείρημα το χρησιμοποιήσατε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Τι πιστεύετε ότι θα είναι διαφορετικό αυτή τη φορά;
Η δημιουργία ενός ισχυρού πολιτικού φορέα στο χώρο μεταξύ της συντηρητικής ΝΔ και της ιδεοληπτικής, λαϊκίστικης δήθεν αριστεράς που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι μια ευκαιριακή εκλογική επιδίωξη.
Είναι ανάγκη για τη χώρα. Αποτελεί αίτημα ενιαίας πολιτικής έκφρασης ενός ρεύματος που θα είναι ξανά πλειοψηφικό. Περιλαμβάνει τις δυνάμεις του Ριζοσπαστικού Κέντρου, του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού και της μεταρρυθμιστικής ανανεωτικής Αριστεράς.
Η εκλογική συμπαράταξη δυνάμεων αυτού του χώρου, είναι ένα πρώτο σημαντικό βήμα σε αυτή τη κατεύθυνση.
Η ενισχυμένη εκλογικά, πολιτικά και κοινοβουλευτικά επιρροή του θα είναι αποφασιστικός παράγοντας πολιτικής σταθερότητας και κυβερνητικής αποτελεσματικότητας.

Και ξαφνικά στον αέρα δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικοί


Είναι πάρα πολύ ΑΠΛΟ, Ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ, να μας ξανακάνετε Κυβέρνηση και  θα σας αποσπάσουμε! ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 
 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΚΑΣΑΣ
Ιδού η κατάντια της εκπαίδευσης και της προετοιμασίας της νέας σχολικής χρονιάς εκ μέρους του αρμόδιου αναπληρωτή Παιδείας Τάσου Κουράκη και των συνεργατών του.
Τα κενά θα είναι τεράστια, όχι μόνο της έλλειψης των πιστώσεων για προσλήψεις αναπληρωτών, αλλά και εξαιτίας της ολιγωρίας των στελεχών του υπουργείου. Η ΟΛΜΕ είναι καταπέλτης, και να σημειωθεί ότι η ηγεσία του ανήκει σε συνδικαλιστική παράταξη προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ.
Ιδού τί λέει σε ανακοίνωσή της:

Λαφαζάνης: Θα κατηγορούμαστε εμείς οι συνεπείς και όχι ο Τσίπρας με τις κωλοτούμπες;

Προσθήκη λεζάντας

«Την κυβέρνηση δεν την έριξε κανείς, παραιτήθηκε» υποστήριξε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης απαντώντας στις κατηγορίες περί αποστασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Εμείς είμαστε συνεπείς με το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Θα κατηγορείται η συνέπεια και όχι η κωλοτούμπα; Δεν το κατάλαβα αυτό» επεσήμανε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

Οταν ρωτήθηκε «ποιος έκανε κωλοτούμπα;» απάντησε: «Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Προέδρο μας Κώστας Καραμανλής στο πλευρό του Βαγγέλη – Όλοι την Τρίτη στη Ρηγίλλης για την Ελλάδα


«…Είμαστε περήφανοι, πολύ περήφανοι για αυτούς τους αγώνες. Αυτοί είναι οι ισχυροί δεσμοί που ενώνουν το χτες με το σήμερα, που ενώνουν το σήμερα με το αύριο. Είναι η κληρονομιά που μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον της πατρίδας μας. Είναι ο πυρσός που περνά χέρι με χέρι, από γενιά σε γενιά…»

Αυτά είχε πει ο Κώστας Καραμανλής , στην μνημειώδη πλέον ομιλία του προς τους νέους της ΟΝΝΕΔ, στα Καμμένα Βούρλα. Η φωνή του βράχνιασε, αλλά το αποτέλεσμα τον δικαίωσε και ας

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ 1 Μητρόπουλος «καρφώνει» Σπίρτζη ότι ξέθαψε την υπόθεσή του για να μπει στο ψηφοδέλτιο

 

 ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΥΠ. ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ
Στην καταγγελία ότι ο Παναγιώτης Νικολούδης του αποκάλυψε ότι «κυβερνητικό στέλεχος έδωσε εντολή στον εισαγγελέα για να πάει ο φάκελος αίτησης άρσης της ασυλίας μου στη Βουλή». προχώρησε ο Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας από το βήμα της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Μητρόπουλος...καρφώνοντας στην ουσία τον πρώην υπουργό υποδομών Χρ. Σπίρτζη, είπε

Μουσική βραδιά στους Μύλους Νάξου με το Ζαφείρη Κουτελιέρη

 Ζαφείρης Κουτελιέρης







Ο Ζαφείρης Κουτελιέρης είναι λυρικός τραγουδιστής και κατάγεται από το χωριό Μύλοι της Νάξου. Από το 2007 πρωταγωνιστεί σε παραγωγές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Άγριος καβγάς μεταξύ Σύριζα 1 και Σύριζα 2 στο στούντιο με αποχώρηση Φωτίου μετά από καυγά με την Μακρή - ΒΙΝΤΕΟ




Αποχώρησε από το στούντιο της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ η Θεανώ Φωτίουμετά από καυγά με την Ραχήλ Μακρή.

Γ. Βρούτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ μείωσε τους μισθούς ενώ αυξάνονταν!



Με τον δικό του τρόπο σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης στη σελίδα του στο twitter. Ακολουθούν οι τελευταίες δημοσιεύσεις που έκανε…

Κάθετη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ακόμη και στο γκάλοπ του Ζούγκλα! ΚΑΡΤΕΣ!


Ολική ανατροπή δείχνει η μεγάλη δημοσκόπηση του zougla.gr, η πρώτη από τις κυλιόμενες ψηφοφορίες που θα ακολουθήσουν εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη.
Η Νέα Δημοκρατία εκμεταλλεύεται τη ραγδαία φθορά ΤσίπραΣτην παρούσα έρευνα, που διήρκησε από τις 23 έως τις 28 Αυγούστου, συμμετείχαν 1.346 πολίτες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» την κάθετη πτώση των

Θεαματική έκρηξη σε παραλία της Πάρου! (Βίντεο)


Οβίδα, η οποία όπως πιθανολογείται αποτελεί απομεινάρι του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή της Πάρου, σε βάθος 1,5 μέτρου, πολύ κοντά σε πολυσύχναστη παραλία.
Μετά τον εντοπισμό της, κλήθηκε το λιμεναρχείο Πάρου το οποίο ανέλαβε την εξουδετέρωσή της με ειδική ομάδα πυροτεχνουργών νωρίς το πρωί της Παρασκευής 28/08, πριν την έλευση των λουομένων στην παραλία.
Η οβίδα, η οποία κρίθηκε αναγκαίο να μην μετατοπισθεί από την θέση της εξουδετερώθηκε με

Μεϊμαράκης: Πέρα και πάνω από την πολιτική βάζω την πατρίδα μου

Πανελλαδικό κάλεσμα από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σε διάγγελμά του στο οποίο ζητά να αποφευχθεί η πόλωση και ο διχασμός αλλά και η προσπάθεια παραπληροφόρησης των πολιτών. 

Στο πλαίσιο αυτό ζητά δυο debate, ένα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και ένα με τον Αλέξη Τσίπρα. Προκαταβολικά δε, δηλώνει ότι δέχεται οποιονδήποτε όρο και προϋπόθεση "αρκεί να γίνει αυτή η κουβέντα". 
BINTEO Το διάγγελμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη:

ΧΑΡΙΖΕΙ ΓΕΛΙΟ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Καμμένος: Η συμφωνία δεν είναι Μνημόνιο, αλλά έξοδος από τα Μνημόνια


"Από την 21η Σεπτεμβρίου αρχίζει μια νέα περίοδος, που θα ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων. Ξεκινάμε με μια κυβέρνηση που δεν θα εξαρτάται από την ψήφο διαπλεκόμενων κομμάτων", τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Χωνί" ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
"Στις 21 Σεπτεμβρίου θα είμαστε εδώ για να ελέγξουμε τα χρήματα που μπαίνουν στη

Ομιλία Νίκου Συρμαλένιου στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

Στη μάχη για την προοπτική της αυτοδυναμίας!!!
"...Εχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη εκλογική αναμέτρηση, τελείως διαφορετική από αυτή του Γενάρη του2015.....Αν χάσουμε, δεν θα χάσουμε τόσο από το μνημόνιο, όσο από την αναποτελεσματικότητα λύσεων σταπροβλήματα της καθημερινότητας....Το κυβερνητικό σχήμα με τη μορφή που είχε ήταν ανεπαρκές.....Στην επόμενηπερίοδο θα πρέπει να βάλουμε τέλος στο λαϊκισμό των 10 υπουργείων, ενώ στην πραγματικότητα είναι 40, σχήμαπου μας έφαγε 3-4 μήνες για να μπούν οι Γενικοί Γραμματείς και Αναπληρωτές Γενικοί Γραμματείς. Να βάλουμετέλος στον καθωσπρεπισμό των υπουργών μας απέναντι σε ένα μηχανισμό της δημόσιας διοίκησης που έχειοικοδομηθεί τις τελευταίες δεκαετίες. Τέλος στον καθωσπρεπισμό που άφησαν τους ίδιους διοικητές Οργανισμών,τους ίδιους διοικητές των νοσοκομείων κ.ο.κ.

.....Γίνανε πολλά λάθη, το βασικότερο όμως ήταν το έλλειμμα δημοκρατίας, στο κόμμα, στις σχέσεις κυβέρνησηςκαι κοινοβουλευτικής ομάδας, στις σχέσεις της κυβέρνησης με το κόμμα.....

Προσεχώς... φακέλωμα όλων των Ελλήνων – Ό,τι δεν δηλώνεται στο περιουσιολόγιο θα κατάσχεται


- Άμεση πρόσβαση στην περιουσία όλων των Ελλήνων θα έχουν με ένα κλικ οι εφοριακοί
- Τι θα περιλαμβάνει ο “ηλεκτρονικός φάκελος” κάθε φορολογούμενου
- Με την υλοποίηση του περιουσιολογίου θα πρέπει να δηλώνονται και τα ποσά στο... στρώμα
- Για τα μετρητά στο σπίτι θα ισχύσει ένα όριο κάτω από το οποίο δεν θα είναι υποχρεωτική η δήλωσή τους
- Οσοι αποκρύψουν περιουσιακά στοιχεία και εντοπισθούν θα κληθούν να πληρώσουν υψηλά πρόστιμα, τα οποία θα

Καταρρέει ο Τσίπρας (εικόνα)


Την εικόνα δημοσκοπικής κατάρρευσης του Τσίπρα που εδώ και μέρες επισημαίνει οLykavitos.gr , επιβεβαιώνει και η μέτρηση της Alco που το “Πρώτο Θέμα” επέλεξε να κάνει πρωτοσέλιδο.
Σύμφωνα με αυτή 8 στους 10 πολίτες αισθάνονται από απογοητευμένοι έως προδομένοι από τους 7 μήνες διακυβέρνησης της χώρας από τον Τσίπρα και την παρέα του.
Και φανταστείτε έχουμε ακόμη 20 μέρες ως τις εκλογές…