slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αυτή την ώρα η Ν.Δ. αποτελεί την ελπίδα του Λαού και της χώρας.

Tου Σ. Νικολαρόπουλου

Επειδή μερικοί φίλοι μου και κυρίως κάποιοι "στυλοβάτες" του Κώστα Καραμανλή "σκανδαλιστηκαν" με ανάρτηση μου για το θέμα Πολύδωρα, έχω να τους πω τα παρακάτω:

Πρώτον. Από το 1977 υπηρέτησα με συνέπεια τη παράταξη της Ν.Δ. και από τη θέση του συνδικαλιστή, όσο και από θέσεις στην οργάνωση.

Δεύτερον. Μόνο δυο από όλους τους εκλεγμένους αρχηγούς έτυχε να υποστηρίζω, αυτό όμως δεν με εμπόδισε να υπηρετήσω με την ίδια θερμή τη Ν.Δ. και φυσικά τους αρχηγούς της.

Τρίτον. Με τον Κώστα Καραμανλή με συνέδεαν πολλά και σχεδόν από την αρχή (1983), όταν

Οι πέντε γκάφες της κυβέρνησης, που έπεσαν στο κενό και ανοίγουν την προοπτική εκλογών

Γιατί δεν βγαίνει τίποτα στην κυβέρνηση; Οι πέντε πρωτοβουλίες από τον εκλογικό νόμο στο φιάσκο Πολύδωρα, που έπεσαν στο κενό και ανοίγουν την προοπτική εκλογών
Εκλογικός νόμος: η πολυδιαφημιζόμενη απλή αναλογική της κυβέρνησης ουσιαστικά αποτέλεσε μία πρόταση η οποία ήταν ο μέσος όρος των προτάσεων των κομμάτων που

Δημόσιος υπάλληλος ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Γνωρίζετε υποθέτω ότι ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κώστας Δέρβος σάρωσε στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ και είναι ο νέος πρόεδρος της νεολαίας του κόμματος.Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ για πρώτη φορά προέρχεται από τα ΤΕΙ και όχι από τα ΑΕΙ όπως οι προηγούμενοι πρόεδροι.

Και άλλη γκάφα από τους σκιντζήδες :Εμπλοκή από τον κανονισμό για τον Βύρωνα Πολύδωρα και το ΕΣΡ

Ο κανονισμός ίσως είναι ένα ακόμα εμπόδιο για τη συμμετοχή του Βύρων Πολύδωρα στο ΕΣΡ κι αυτό γιατί το νομικό πλαίσιο απαγορεύει σε πρόεδρο κόμματος να είναι υποψήφιος για την

Πάρος: Μεγαλειώδης η επιστροφή της Παναγιάς της Πάρου στο νησί

Μεγαλοπρεπέστατη, συγκινητικά ευλαβής και εξόχως τιμητική ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε κλήρος και λαός της Πάρου καθώς και εκπρόσωποι τοπικών αρχών του νησιού, στην Ιερή Εικόνα της Παναγίας Εκατονταπυλιανής.
Το θαυματουργό προσκύνημα του νησιού, η πάνσεπτη «Κυρά του Αιγαίου», επέστρεψε και πάλι στο νησί της μετά την δεκαπενθήμερη για προσκυνηματικούς λόγους «αποδημία» της στον Άγιο Δημήτριο Πειραιά όπου χιλιάδες πιστοί είχαν την ευκαιρία να υποκλιθούν με ευσέβεια στη

Άποψη: «Και έσται η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης»


Του ΘΕΟΔΩΡΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ*
«Εφαρμόζουμε επιτέλους όσα έχει προβλέψει ο νόμος για την αδειοδότηση των ραδιοτηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης». Με αυτήν τη φράση ολίγων δευτερολέπτων ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς προανήγγειλε στις 10 Φεβρουαρίου 2015, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, την πρόθεσή του να αδειοδοτήσει. Είχα την τιμή –όταν εν συνεχεία ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στους

Φωτιά στα Απεραθου


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής από της 3 το απόγευμα στην περιοχή Κορακιες υπάρχει φωτιά σε εξέλιξη στα Απειράθου. Η φωτιά δεν έχει τεθεί ακόμα σε έλεγχο παρόλο  που η

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ! Ποιον πρότεινε ο Κουρής για πρόεδρο του ΕΣΡ


Δεν θα μπορούσε να αφήσει ο Γιώργος Κουρής ασχολίαστη την απόφαση της κυβέρνησης να προτείνει τον Βύρωνα Πολύδωρα για πρόεδρο του ΕΣΡ προτείνοντας μάλιστα και υποψήφιο.

«Αλέξη άσε τα παιχνίδια και βάλε τον

Ο Καραμανλής διαψεύδει ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΡΗ (ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ) για Πολύδωρα


Ο Κώστας Καραμανλής έλειπε σε ταξίδι αναψυχής στο όμορφο Δολό Ιωαννίνων κι η τύχη του στην Αθήνα… δούλευε, αφού οργίασε το «ράδιο αρβύλα» και η πληροφορία ότι η πρόταση του Μαξίμου για Πολύδωρα στο ΕΣΡ ήταν σε γνώση του.
Κύκλοι προσκείμενοι στον κ. Καραμανλή αναφέρουν πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει να μιλήσει τρία χρόνια με τον κ. Πολύδωρα, είτε από κοντά είτε από το τηλέφωνο.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο

Λαζαρίδης: Ο τρόπος που έγινε η συνέντευξη Πολύδωρα αποτελεί ντροπή για την ΕΡΤ

Επίθεση στην κρατική τηλεόραση για τη συνέντευξη του Βύρωνα Πολύδωρα εξαπέλυσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης.
Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Λαζαρίδης επέρριψε ευθύνες στον Λάμπη Ταγματάρχη και τον Βασίλη Ταλαμάγκα, για τον τρόπο που έγινε η

Με αφορμή τον ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΥΔΩΡΑ οι εθνικοί ολετήρες κάνουν νέα άθλια επίθεση στον Καραμανλή

Με αφορμή τον ΑΘΛΙΟ
Πολύδωρα,
 νέα άθλια επίθεση
στον Κώστα Καραμανλή
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. 
Ξύπνησε το αντιΚαραμανλικό μένος των «δήθεν» κοινωνικά ευαίσθητων ΠΑΣΟΚων και της ουράς τους Ποταμίσιων.
Στην επιλογή της κυβέρνησης για το πρόσωπο του Β. Πολύδωρα στο ΕΣΡ, βρήκαν ευκαιρία τα κόμματα της διαχρονικής διαπλοκής και του χάους, να επιτεθούν εκ νέου στον Κώστα Καραμανλή και να «υπενθυμίσουν» στο λιγοστό πια ακροατήριό τους, πως για την καταστροφή της Ελλάδας ευθύνεται η πενταετία 2004-2009, όταν ο Γ. Παπανδρέου στραγγάλισε την Ελλάδα αφήνοντάς την χωρίς δανεισμό από τις αγορές, όταν μαγείρεψε τα στοιχεία του ελλείμματος και ως εκ τούτου το γνωστό σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ θα δικαστεί. Τα έχουμε αναλύσει επαρκώς και πολλάκις για την καταστροφή της Ελλάδας και το σχέδιο ξεπουλήματός της από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ με βασικούς μοχλούς τους Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου.
(Ρίχνουμε ΦΩΣ στο μεγάλο ψέμα της εκτόξευσης του δημοσίου χρέους από τον Κώστα Καραμανλή http://wp.me/p7nJQ5-mv).
Οι πολιτικοί συνεχιστές του έργου της οικογένειας Παπανδρέου, και του Σημίτη που έχτισαν την

Χειμερινό-Θερινό-Εορταστικό Ωράριο Λειτουργίας των καταστημάτων>>.

                                                                                                                         Aρ.Πρωτ :1038
ΠΡΟΣ: Μέλη  Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :Μ.Μ.Ε.                                                                                                                 

Aγαπητά μέλη,
Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Παντανάσσης  , πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης :<<Χειμερινό-Θερινό-Εορταστικό Ωράριο  Λειτουργίας των καταστημάτων>>.
Αποφασίστηκαν τα ακόλουθα :

To Naxos Tennis Club στο Open Χαιδαρίου.

Το παιδικό τμήμα του Naxos Tennis Club συμμετείχε σύσσωμο στο Open για τις ηλικίες 6 -18  που διοργάνωσε ο Όμιλος Χαιδαρίου το διήμερο 22,23 Οκτωβρίου.
Τα παιδιά συμμετέχουν για δεύτερη φορά σε αυτό το τουρνουά αγωνιστικά και μάλιστα διακρίθηκαν παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε ο καιρός και οι βροχοπτώσεις.
Τα παιδιά με την στήριξη πάντα των γονιών τους απέκτησαν άλλη μία σημαντική εμπειρία και

H Αθλοπαιδεία Νάξου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντο Αθλοπαιδεία Νάξου συμμετείχε στους αγώνες για την πρόκριση για το Παννελήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο και πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια το τριήμερο 14,15,16 Οκτωβρίου.
Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό και οι αγώνες εξαιρετικά δύσκολοι.
Παρόλα αυτά από τους τέσσερις αθλητές του συλλόγου μας , την Κρασσά Γεωργία,Λάμπου Λάμπρο,Γκάχμαρ Χρήστο και Μαργαρίτη Στέλιο , που έδωσαν όλοι τον καλύτερο ευατό τους και