slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ακόμα 401.000 ευρώ ετησίως εξοικονόμησε από μετεγκατάσταση υπηρεσιών !!! του υπουργείου του ο Γ. Βρούτσης

[Με το καλημέρα μας γλίτωσε από σχεδόν 1 εκατομμύριο!!!! Μπράβο στον Γ. Βρούτση και δεν του "φαίνονταν"... δεν του "φαίνονταν" από την άποψη ότι δεν είχε καμία προβολή από τα καθεστωτικά μέσα προεκλογικά και μετεκλογικά αποδεικνύεται λαυράκι για τον Σαμαρά... αν κατορθώσει δε να συμμαζέψει την εισφοροδιαφυγή ώστε να αποφύγουμε άλλα δυσάρεστα και πείσει την τρόικα για το μάταιο των περαιταίρω μειώσεων μισθών στον ιδιωτικό τομέα, τον βλέπουμε  σε ανασχηματισμό  και υπ.

Ασύστολα πρωτοσέλιδα "ψεύδη" για την Κύπρο !!!

Δεν βρίσκετε κανένα ψέμα ;;;
Τότε δεν είστε θαμώνες των δικτυακών γραφείων τύπου των παλαιοημερολογιτών λαϊκιστών που με την μορφή blog μας έκαναν πλύση εγκεφάλου για την "Μαγκιά" της  Κύπρου και τους "Αντιστασιακούς" ηγέτες της , που αντιθέτως από τους "Νενέκους" δικούς μας , έλεγαν ΟΧΙ στα μνημόνια , τις τρόικες και τους "τοκογλύφους" της Ευρώπης ...

e-Επιλογές της 28/06/2012

Αιδώς Αργείοι

Επαφές Σαμαρά με Ευρωπαίους και επιστολή-Τι ζητάει;

Ο κ. Σαμαράς συνομίλησε το πρωί με τον Ιταλό πρωθυπουργός Μάριο Μόντι και τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο και το απόγευμα με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.
Από χθες, ο κ. Σαμαράς έχει επικοινωνήσει επίσης με τη Γερμανίδα καγκαλέριο Άγκελα Μέρκελ, τον...

Προς κυβέρνηση: “η δόξα είναι εφήμερη”

Δεν σχολιάσαμε το γεγονός ότι δεν ήξεραν – πρώτα απ΄όλα στο υπουργείο Εξωτερικών – ποιος εκπροσωπεί τη χώρα σε Συνόδους Κορυφής.
Προτάξαμε την (όποια) εθνική ενότητα και θεωρήσαμε σωστή την “υπέρβαση” στο πρόσωπο του κ. Στουρνάρα, παρά το πράσινο παρελθόν του και το αυταπόδεικτο γεγονός ότι η ΝΔ δεν είχε να προτείνει έναν άνθρωπο κοινής αποδοχής για υπουργό Οικονομικών.
Αποκαλύψαμε τις ευθύνες του Βενιζέλου στην περίπτωση Βερνίκου και επισημάναμε την προσοχή στις …

ΕΡΓΑ 1,7 εκ. € ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ένταξη Έργων διαχείρισης και διανομής πόσιμο νερού στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη Με αποφάσεις του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013 τρία έργα συνολικού προϋπολογισμού 1,7 εκ. €, για τη διαχείριση και διανομή πόσιμου νερού σε ισάριθμα νησιά των Κυκλάδων.

Έληξε ο 2 ποδηλατικος γύρος Ανδρου


  Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 2ος Ποδηλατικός γύρος Άνδρου την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012. 
  Η Άνδρος αγκάλιασε το  αθλητικό γεγονός   με πολύ ενθουσιασμό και πλαισίωσε τη διοργάνωση με το ανθρώπινο δυναμικό της, αλλά και  με όλους τους μηχανισμούς υποστήριξης που διαθέτει.

OOΣΑ: 15.000 Έλληνες μετανάστες αναζήτησαν εργασία στη Γερμανία

ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΜΕ 
Ιδιαίτερη αύξηση παρουσιάζει κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2012 η μετανάστευση Ελλήνων και Ισπανών προς τη Γερμανία, σύμφωνα με σχετική έκθεση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), η οποία δημοσιεύεται σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης αναζήτησαν εργασία περίπου 15.000 Έλληνες και 13.000 Ισπανοί.

Ο Οργανισμός εκτιμά ότι η τάση θα διατηρηθεί όσο διαρκεί η οικονομική κρίση σε αυτές τις χώρες και βεβαίως όσο η γερμανική αγορά εργασίας παραμένει σε σχετικά καλό επίπεδο.

Σε απόλυτους αριθμούς, ωστόσο, οι μετανάστες από την Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία παραμένουν πολύ περισσότεροι, επισημαίνεται στην έκθεση. Αντίστοιχα, έχει μειωθεί αισθητά η μετανάστευση προς την Ελλάδα, την Ισπανία και την Ιρλανδία, στις οποίες, επιπλέον, η ανεργία μεταξύ των μεταναστών έχει αυξηθεί κατά περίπου 10%.

"Δωράκι" στον Τσίπρα το μονόκλινο των 4.600 ευρώ στο ιδιωτικό ΙΑΣΩ όπου γέννησε η γυναίκα του


[Αυτή είναι η διαφορά: ΟΣαμαράς έκανε μια λεπτή επέμβαση στο μάτι σε κρατικό νοσοκομείο και οΤσίπρας γέννησε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.... Και βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει ότι το δωμάτιο ήταν τζαμπέ, αλλά δεν μας λέει κιόλαςγιατί το παιδί του λαού πήγε να γεννήσει στο ΙΑΣΩ που είναι ιδιωτικό... και μην πούνε καμιά παπαριά του στυλ "ο γιατρός που την παρακολουθούσε ξεγεννάει στο ΙΑΣΩ" γιατί θα μπορούσε να είχε πάει από την πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης σε κρατικό...]

Εκδόθηκε το ένταλμα για την πληρωμή των φαρμακοποιών

Εγκρίθηκε από τον ΕΟΠΥΥ η καταβολή προς τους φαρμακοποιούς του ποσού των 127 εκατ. ευρώ για τις οφειλές του Απριλίου. Η απόφαση, που αναρτήθηκε ήδη στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, έρχεται μια μέρα μετά τις δηλώσεις του νέου υπουργού υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης Ανδρέα Λυκουρέντζου περί άμεσης εξόφλησης των φαρμακοποιών.
Το ενδεχόμενο για νέα διακοπή πίστωσης προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, παρέμενε μέχρι και...