slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δήλωση του αναπληρωτή υπευθύνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Ν.Δ. κ. Ι. Βρούτση με αφορμή διατάξεις που παραβιάζουν την αρχή της φορολογ


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση, όμηρος των δεσμεύσεων του Μνημονίου και στη γεμάτη αγωνία προσπάθειά της για ανεύρεση 13 δις ευρώ για το 2012 – 14 εφευρίσκει νέους τρόπους για να αυξήσει τα έσοδα. Στο υπό διαβούλευση φορολογικό νομοσχέδιο ενσωματώνονται διατάξεις που παραβιάζουν την αρχή της φορολογικής δικαιοσύνης και αντικειμενικότητας, ενώ - την ίδια στιγμή - δημιουργούν μια ιδιότυπη φορολογική ομηρεία των επιχειρήσεων απέναντι στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του υπουργείου Οικονομικών.

Συγκεκριμένα στο άρθρο 10 παρ. 13 του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, για πρώτη φορά, εισάγεται στη διαδικασία του φορολογικού ελέγχου για τον προσδιορισμό του ΦΠΑ (και όχι για περιπτώσεις εξολογιστικού προσδιορισμού) μια διαδικασία τελείως αυθαίρετη, αντίθετη σε κάθε έννοια δικαιοσύνης και αντικειμενικότητας. Και αυτό μέσα από τις φράσεις του νομοσχεδίου “σύγκριση με ομοειδείς επιχειρήσεις” και “βάσει των γενικά παραδεκτών αρχών και τεχνικών της ελεγκτικής”.

Με αυτό τον τρόπο, πλέον, ο υπολογισμός του ΦΠΑ των επιχειρήσεων, όταν διεξάγεται φορολογικός έλεγχος, θα γίνεται αυθαίρετα. Αυτό σημαίνει νέα φορολογική αφαίμαξη για τις επιχειρήσεις με πρόσχημα τον έλεγχο στο ΦΠΑ».

Πώς τα Ίμια έγιναν «γκρίζα ζώνη» ή αλλιώς...όξω πούστη απ΄τη παράγκα


Τη μυστική συμφωνία με τους Αμερικανούς για την κρίση των Ιμίων και το πώς η ελληνική διπλωματία αποδέχθηκε, εμμέσως, ότι τα νησιά αυτά αποτελούν «γκρίζα ζώνη» αποκαλύπτει επιστολή του τότε υπουργού Εξωτερικών των Η.Π.Α. Γουόρεν Κρίστοφερ, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής».

Η επιστολή απευθύνεται προς τον τότε υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Θεόδωρο Πάγκαλο, και στον Τούρκο ομόλογό του, Ντενίζ Μπαικάλ, φέρει ημερομηνία 2 Φεβρουαρίου 1996 και αναφέρει...




πως οι κυβερνήσεις των δύο χωρών δεσμεύθηκαν να απομακρύνουν στρατιώτες, πλοία και σημαίες από τα Ίμια και την γύρω περιοχή, αλλά και να μην επιστρέψουν σε αυτήν.

Μία ημέρα νωρίτερα, την 1η Φεβρουαρίου 1996 ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α. δήλωνε ότι «οι Η.Π.Α. δεν αναγνωρίζουν ελληνική ή τουρκική κυριαρχία στα Ίμια/Καρντάκ και πιθανολογείται ύπαρξη και άλλων νησίδων στην ίδια κατάσταση».

Η επιστολή

Ο κ. Κρίστοφερ στην επιστολή επισημαίνει: «Οι διαβεβαιώσεις που μας προσέφεραν η Ελλάδα και η Τουρκία ότι θα απομάκρυναν τα πλοία, το προσωπικό και τις σημαίες -με ένα αλληλοδιαδοχικό και συντονισμένο τρόπο- επέτρεψε σε κάθε πλευρά να υποχωρήσει από το χείλος (του πολέμου) με αξιοπρέπεια. Η κυβέρνηση της (μιας χώρας) μας έχει διαβεβαιώσει ότι δεν θα τοποθετήσει τη σημαία της ή οπλισμένο προσωπικό της στις νησίδες ούτε θα τοποθετήσει πλοία κοντά στις νησίδες.

Προσδίδουμε μεγάλη βαρύτητα σε αυτή τη διαβεβαίωση από ένα σύμμαχο του ΝΑΤΟ. Προσδίδουμε εξίσου μεγάλη βαρύτητα στις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησής σας ως προς τα ίδια, και το έχουμε διαβιβάσει προφορικά και γραπτώς στην κυβέρνηση της (άλλης χώρας)».

Σημειώνεται ότι το περιεχόμενο των δύο επιστολών είναι ίδιο, αλλάζουν μόνο τα ονόματα των χωρών και την επέδωσαν στους κ. Πάγκαλο και Μπαϊκάλ ο πρέσβης στην Αθήνα, Τόμας Νάιλς, και ο επιτετραμμένος στην Άγκυρα, Φράνσις Ριτσαρντόουν, στις 6 Φεβρουαρίου.

Η βαρύτητα και το νόημα μιας τέτοιας επιστολής από τον επικεφαλή της αμερικανικής διπλωματίας είναι προφανής, αφού με τον τρόπο αυτό, οι Η.Π.Α. ανέλαβαν, πέραν του ρόλου μεσολαβητή, και αυτόν του εγγυητή.

Το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση, -εγκλωβισμένη στο κατά πολλούς μη πραγματικό δίλημμα, «πόλεμος ή συμβιβασμός»-, ανέλαβε την υποχρέωση να αποχωρήσει από τα Ίμια, τα οποία μέχρι τότε αποτελούσαν αδιαμφισβήτητο ελληνικό έδαφος, και να μην επιστρέψει, ίσως, να εξηγεί και την αρχική ενόχληση που φέρεται να εξέφρασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, όταν παρέλαβε την επιστολή.

Ωστόσο, η αρχική αυτή ενόχληση, αν ποτέ υπήρξε, δεν εμπόδισε τον τότε πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, να ευχαριστήσει επισήμως και από το βήμα της Βουλής την αμερικανική πλευρά για την παρέμβασή της, όπως αυτή αποτυπώνεται στην επιστολή που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Ούτε βεβαίως απέτρεψε τον τότε υπουργό Εξωτερικών και σήμερα αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, από τη διαβόητη ρήση του, «πείτε ότι την ελληνική σημαία την πήρε ο άνεμος».


Πώς επιβεβαιώθηκε η μυστική συμφωνία

Η δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης, διά της οποίας τα Ίμια έγιναν «γκρίζα ζώνη», επιβεβαιώθηκε την επομένη, με τη νέα πρόκληση της Τουρκίας, που επιχειρούσε να αμφισβητήσει την ελληνική κυριαρχία στην Καλόλιμνο. Τότε η Αθήνα διαμήνυσε στην Ουάσινγκτον ότι η συμφωνία που είχε εξασφαλίσει ο διαμεσολαβητής Ρ. Χόλμπρουκ αφορούσε μόνο στα Ίμια ή τα... «Ίμια/Καρντάκ», όπως τα αποκαλούσαν πλέον οι Αμερικανοί...

Τηλεγράφημα της πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα προς τον κ. Κρίστοφερ, στις 7 Φεβρουαρίου, ανέφερε: «Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με πληροφορίες περί παρουσίας ελληνικών στρατευμάτων στη νησίδα της Καλολίμνου κοντά στα Ίμια / Καρντάκ, το Υπουργείο Εξωτερικών και το ελληνικό ΓΕΕΘΑ είπαν ότι μόνον η νησίδα των Ιμίων καλύπτεται από τη συμφωνία απεμπλοκής που επιτεύχθηκε με τη μεσολάβηση των Η.Π.Α. στις 30 - 31 Ιανουαρίου. Έτσι, κατά την άποψή τους, η παρακείμενη νησίδα της Καλολίμνου δεν υπάγεται στη συμφωνία και δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν την παρουσία ελληνικών στρατευμάτων (ή άλλων προσώπων) στην Καλόλιμνο (ή σε άλλα νησιά / νησίδες του Αιγαίου)». Το τηλεγράφημα επισημαίνει πως «η πρεσβεία ενεργεί θεωρώντας ότι η συμφωνία περί επανόδου στο προηγούμενο καθεστώς καλύπτει μόνον τα Ίμια / Καρντάκ και όχι άλλα γειτονικά νησιά / νησίδες» και ζητεί σχετική επιβεβαίωση από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Πράγματι στις 8 Φεβρουαρίου, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ απάντησε ότι η Καλόλιμνος είναι ελληνική και πως η συμφωνία αφορούσε μόνο στα Ίμια: «Οι Τούρκοι παραπονέθηκαν στην πρεσβεία μας ότι η Ελλάδα τοποθέτησε κάποιες στρατιωτικές δυνάμεις στη νήσο Καλόλιμνο (ένα ελληνικό νησί κοντά στα Ίμια / Καρντάκ), παραβιάζοντας τη συμφωνία που επέτρεψε στις δύο πλευρές να υποχωρήσουν από το χείλος της σύγκρουσης. Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν παραβιάζει τη συμφωνία για την ταυτόχρονη απομάκρυνση στρατιωτικών δυνάμεων και σημαιών από τα Ίμια, την αποχώρηση των πολεμικών σκαφών και τη μη επιστροφή τους...

Καταστήσαμε σαφές ότι δεν αμφισβητούμε το δικαίωμά τους να αναπτύξουν αυτά τα στρατεύματα, αλλά ανησυχούμε για το γεγονός ότι τέτοιου είδους ενέργειες είναι δυνατόν να παρερμηνευθούν και να προκαλέσουν αντιδράσεις στην Άγκυρα. Ο πρέσβης Τσίλας μεταβίβασε το μήνυμα αυτό στους υπουργούς Εξωτερικών, Πάγκαλο, και Άμυνας, Αρσένη. Παραπονέθηκαν ότι επρόκειτο για ανάπτυξη ελληνικών δυνάμεων σε ελληνικό έδαφος και ότι δεν ήταν θέμα προς συζήτηση».

Υπενθυμίζεται ότι κατά την κρίση έχασαν τη ζωή τους τρεις Έλληνες αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, ο υποπλοίαρχος Χ. Καραθανάσης, ο υπ. Π. Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Ε. Γιαλοψός.

Αναδημοσίευση από zougla.gr


Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίττας από την Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Σύρου

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τ.Ο. ΣΥΡΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Τ.Ο. Σύρου της Νέας Δημοκρατίας προσκαλεί τους Συριανούς και Συριανές
τους Νεοδημοκράτες και Νοεδημοκράτισες στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας
μας την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 18,30 στην αίθουσα δεξιώσεων του
Ξενοδοχείου ΕΡΜΗΣ.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν Βουλευτές και κομματικά στελέχη από Αθήνα.
Θα χαρούμε πολύ με την παρουσία σας.
Από την Τ.Ο. Σύρου Νέας Δημοκρατίας

Τζαβάρας: Τα blogs στέλνουν μήνυμα αντίστασης στις δοτές εξουσίες

Σε χθεσινή ομιλία του στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς της ΝΔ ο βουλευτής Κώστας Τζαβάρας είπε μεταξύ άλλων:

«Το πέρασμα απο την μηντιόσφαιρα στην μπλογκόσφαιρα θα σηματοδοτήσει ένα νέο δημοκρατικό σύστημα ενημέρωσης που θα αποδυναμώσει το σύστημα της κατεστημένης και επιλεκτικής ενημέρωσης που στηρίζουν τα μέσα της διατεταγμένης δημοσιογραφίας. Τα μπλογκς στέλνουν μήνυμα αντίστασης στις δοτές εξουσίες…»

http://www.antinews.gr/2011/01/30/82801/

Όχι Σαμαρά στην επιστροφή Ρουσόπουλου




Ν.Δ. δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Ρουσόπουλου», φέρεται να είπε ο κ. Αντώνης Σαμαράς στους στενούς του συνεργάτες, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Ο κ. Σαμαράς δίνει έτσι πρόωρο τέλος στα σενάρια που άρχισαν να κυκλοφορούν, με αφορμή τις δηλώσεις των βουλευτών της Ν.Δ. κυρίων Άρη Σπηλιωτόπουλου και Ευάγγελου Αντώναρου.

«Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι, τη στιγμή που η Ν.Δ. παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης και μειώνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ, κάποιοι άρχισαν να διακινούν σενάρια περί της επιστροφής του», αναφέρει στην εφημερίδα στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά.

Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Σαμαρά, ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει ξεχάσει ότι, «ο πλουτισμός του Ρουσόπουλου ήταν εκείνο που ζημίωσε ανεπανόρθωτα την παράταξη».

Καμία συναίνεση από τη Ν.Δ. για την οικονομία Την άρνηση της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξε


Την άρνηση της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης, επιβεβαίωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας του κόμματος, Χρήστος Σταϊκούρας.

Επανέλαβε την κατηγορία ότι η κυβέρνηση υπέγραψε το Μνημόνιο χωρίς να διαπραγματευθεί και κάνοντας αναφορά στα μέτρα 13 δισ. ευρώ που προβλέπονται από τη συμφωνία με τους δανειστές μας για την περίοδο 2012-2014, τόνισε: "Σε αυτή την αδιέξοδη πολιτική η Κυβέρνηση ας μην αναζητά συνενόχους".

Γ. Βλάχος: Τι έχουν να πούνε, τώρα που αύξησαν τη βενζίνη 50%, αυτοί που έλεγαν η κερδοσκοπία έχει ημ. λήξης στις 4 Οκτώβρη;

«Η κυβέρνηση, με την πολιτική της, εκτίναξε τις τιμές των καυσίμων στα ύψη. Συγκεκριμένα, πάνω από 50 λεπτά (για την ακρίβεια 51,7 λεπτά) αυξήθηκε η μέση τιμή της αμόλυβδης (95 οκτ.) το 2010. Αύξηση που αγγίζει σχεδόν το 50% (συγκεκριμένα 48,05%), σε σχέση με την αντίστοιχη τιμή του προηγούμενου χρόνου (1,076 €/lit - 30/12/2009).

Η τιμή της αμόλυβδης (95 οκτ.) έφθασε την 31/12/2010 στο 1,593 €/lit. Η ανοδική της πορεία συνεχίστηκε, για να φθάσει την 21/1/2011 στο 1,635 €/lit, δηλαδή αυξήθηκε κατά 4,2 λ/lit σε διάστημα 20 ημερών.

Όλα αυτά αφορούν στη μέση τιμή, ενώ -αυτή τη στιγμή- σε πολλές περιοχές της χώρας μας, η πραγματική τιμή φτάνει έως και 1,9 €/lit.

Η κυβέρνηση και οι λαλίστατοι υπουργοί της έχασαν κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Κρύβονται και σιωπούν. Σιωπούν ένοχα, γιατί είναι οι ίδιοι που δήλωναν ως αντιπολίτευση:

“Είναι ξεκάθαρο ότι η αγορά των καυσίμων στην Ελλάδα δε λειτουργεί ανταγωνιστικά. Όλοι ξέρουν ότι υπάρχουν εναρμονισμένες πρακτικές σε βάρος του καταναλωτή. Αυτό θα τελειώσει. Το πάρτι κερδοσκοπίας εις βάρος του καταναλωτή έχει ημερομηνία λήξης την 4η Οκτωβρίου”.

Πρόσθεταν, μάλιστα, ότι “για να φτιάξεις ομελέτα πρέπει να σπάσεις αυγά”.

Αυτά έλεγαν τότε. Το ερώτημα σήμερα είναι: Τότε δεν ήξεραν τι έλεγαν (κάνοντας λαϊκίστικη αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία) ή σήμερα δεν ξέρουν τι να κάνουν και απλά παρακολουθούν από μακριά την ανεξέλεγκτη κατάσταση;

Εκτός και αν θέλουν να πιστέψουμε ότι στηρίζουν την κερδοσκοπία»

21 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Να συνεχίσουν την αποχή από τα καθήκοντά τους μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου αποφάσισαν 41 δικηγορικοί σύλλογοι σε όλη τη χώρα, στη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας των συλλόγων. Από τη συνεδρίαση απείχαν οι υπόλοιποι 22 δικηγορικοί σύλλογοι.
Στην κινητοποίηση μετέχουν οι δικηγορικοί σύλλογοι: Αιγίου, Αλεξανδρούπολης, Άρτας, Βέροιας, Βόλου, Γιαννιτσών, Γρεβενών, Γυθείου, Δράμας, Έδεσσας, Ευρυτανίας, Θεσσαλονίκης, Θηβών, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καλαμάτας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κατερίνης, Κιλκίς, Κορίνθου, Κω, Λαμίας, Λάρισας, Λασιθίου, Λευκάδας, Μυτιλήνης, Νάξου, Ξάνθης, Ορεστιάδας, Πατρών, Ρεθύμνου, Ροδόπης, Σερρών, Σπάρτης, Σύρου, Τρικάλων, Φλώρινας, Χαλκίδας, Χαλκιδικής και Χίου.
Η Ολομέλεια θα συνεδριάσει εκ νέου στις 5 Φεβρουαρίου για να αποφασίσει την περαιτέρω στάση της.

Αν αυτός μίλησε στον Καραμανλή... εγώ είμαι Αστροναύτης

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSzGZ9iCVt7P5VMaCCky2pT9p0hVBsunrbLsMb7TTV0r6W0kWGPΟ λόγος που πρέπει να αναστείλω τη λειτουργία του blog είναι επαγγελματικός. Πρέπει να σας αποκαλύψω ότι ειμαι Αστροναύτης και επιλέχθηκα από τη NASA να συμμετέχω στη επόμενη αποστολή, STS-133, στις 24 Φεβρουαρίου με το Space Shuttle Discovery!!!!

Τι; Δεν με πιστεύετε; Δεν κατάλαβα;

Δεν πιστεύετε ότι εγώ είμαι Αστροναύτης και πιστεύετε ότι

ο Καραμανλής μίλησε σ΄αυτόν εδώ τον ΜΑΛΑΚΑ;

http://www.star.gr/uploads/images_resize/2011/01/78297_1718.jpg

Ήθελα να 'ξερα:

O Μαλάκας πιστεύει άραγε ότι υπάρχει τόσο ηλίθιος Έλληνας που να πίστεψε ότι αυτός πέρασε έστω και από κάτω από το γραφείο του Καραμανλή;

...Γ--ώ την προπαγάνδα σας ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ...

Το νέο Ναξιώτικο blog!!!!

Εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται ανάμεσά μας ένα νέο Ναξιώτικο blog Το http://naxos365.blogspot.com/, έρχεται να προστεθεί στα είδη υπάρχοντα τοπικά blog. συμβάλλοντας κι αυτό από την σκοπιά του στην εναλλακτική ενημέρωση Για την διαχειριστική ομάδα του πρώτου Ναξιακού και Κυκλαδικού blog του naxios.blogspot.com είναι μεγάλη χαρά να βλέπουμε στην μπλογκόσφερα νέα blog ειδικά ΜΑΞΙΑΚΑ ανεξάρτητα, μαχητικά, αιρετικά , με ποικίλα θεμάτων όπως δείχνει το νέο blog με μόνο σκοπό την ανάδειξη της αλήθειας(σπάνιο στις μέρες μας). Εμείς το ως naxios.blogspot.com - ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ - το έχουμε ήδη εντάξει στα αγαπημένα μας ιστολόγια, και το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΠΑΣΟΚΟΡΑΓΙΑΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΟ

Αυτό που σας γράφω ίσως σας φανεί απίθανο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Γνωστός μου είπε ότι ένας γείτονάς μου ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΟΣ της περιοχής έκανε κάτι το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ.
Στην αρχή δεν τον πίστεψα και μάλιστα νόμισα ότι ήταν ΑΝΕΚΔΟΤΟ μέχρι την στιγμή που ήρθα φάτσα-φάτσα με τον γείτονα τον ΠΑΣΟΚΟ και μου το επιβεβαίωσε!!!!!
Κάθε ημέρα μου είπε μπαίνω 3 έως 4 φορές στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ χωρίς λόγο,μόνο και μόνο για να πληρώνω τα διόδια.
Ο λόγος είναι ότι ΕΝΑΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ σημαίνει ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα μου είπε ότι πολλές φορές αγοράζει 2-3 εφημερίδες ΕΘΝΟΣ.
Όταν τον ρώτησα γιατί δίνει τόσα χρήματα κάθε ημέρα,τώρα που υπάρχει κρίση και από ότι γνωρίζω είναι μισθοσυντήρητος μου είπε το εξής.
Το 1983 ήμουνα άνεργος χωρίς σπουδές χωρίς τίποτα και το ΠΑΣΟΚ με διόρισε σε ΔΕΚΟ.Εγώ δεν το ξεχνάω αυτό ΠΟΤΕ.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.