slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γ. Βρούτσης: Ο Απολογισμός του Κοινοβουλευτικού μου Έργου για την περίοδο Ιούλιος 2019 – Απρίλιος 2023

«Σήμερα, με την ολοκλήρωση της κοινοβουλευτικής μου θητείας, παρουσιάζω σε όλους τους Κυκλαδίτες τον απολογισμό της κοινοβουλευτικής μου δράσης για την περίοδο Ιούλιος 2019 - Απρίλιος 2023. Ειδικότερα:

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ






Σας αποστέλλουμε δελτίο τύπου του Βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππου Φόρτωμα, για τη χρηματοδότηση σημαντικών έργων δημιουργίας σύγχρονων υποδομών αποχέτευσης σε Σαντορίνη, Μήλο και Αμοργό. 

Περιοδεία Υποψήφιας βουλευτή Κυκλάδων Ανθή Χαλκιά στην Πάρο



















Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά 


σας επισυνάπτω το δελτίο τύπου που αφορά την περιοδεία μου στο νησί της Πάρου 18/04/2023.



            Σας ευχαριστώ πολύ 

                   Ανθή Χαλκιά 
Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ

Επίσκεψη Νίκου Συρμαλένιου στην Κίμωλο- Εκτός ταχυπλόων και προγραμματισμού ακτοπλοϊκών δρομολογίων το νησί



--






Την Κίμωλο επισκέφθηκε ο Νίκος Συρμαλένιος την Τρίτη 18/4. Συνοδευόμενος από τον Αγγελέτο Κανά, συναντήθηκε καταρχήν με το δήμαρχο Κώστα Βεντούρη, με τον οποίο συζήτησαν τα κρίσιμα ζητήματα του νησιού.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΑΛΛΙΔΗ



--

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Γιώργος Γεωργαλλίδης, από τη Ρόδο, υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

 

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Γεωργαλλίδη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,  στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο".

 

Ο κ. Γεωργαλλίδης, διευθύνων σύμβουλος σε ιδιόκτητη ξενοδοχειακή μονάδα στη Ρόδο και Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης, καθώς και Αναπληρωματικός ταμίας στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, αναφέρει:

 

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες εκλογές δίπλα στον αξιέπαινο Περιφερειάρχη, κ. Γιώργο Χατζημάρκο και την Παράταξη #ΜΠΡΟΣΤΑ Το Νότιο Αιγαίο. Τα τελευταία χρόνια, οι εξελίξεις τρέχουν και οι απαιτήσεις των καιρών δεν μας επιτρέπουν τον ρόλο του εξωτερικού παρατηρητή. Δεν ξέρω τί σημαίνει αποτυχία, ξέρω τι σημαίνει πέφτω και ξανασηκώνομαι. Ξέρω τι σημαίνει προσπάθεια, αγώνας, επιμονή. Έφτασε επιτέλους η ώρα να αντιμετωπίσουμε το μέλλον με σχεδιασμό, με καινοτομίες και με μοναδική πυξίδα το δημόσιο συμφέρον. Αντιμετωπίζοντας τα καίρια ζητήματα κατά μέτωπο, μπορούμε να κάνουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ένα καλύτερο μέρος για να ζεις, να εργάζεσαι και να δημιουργείς οικογένεια. Δίνουμε τα χέρια, λοιπόν, ως ένα σύμβολο τιμής για τους ανθρώπους που ζουν σ' αυτόν τον τόπο και κυρίως τους νέους που έχουν κάθε δικαίωμα στα όνειρα, στις προσδοκίες, σ΄ ένα πιο φωτεινό γεμάτο χρώμα αύριο. Ένα αύριο, όχι μακριά από τον τόπο τους, ένα αύριο που θα στηρίξει την εκπλήρωση των ονείρων τους με αξιοπρέπεια και σεβασμό, μέσα από αγώνα για τη δημιουργία της «άνοιξης».

Συστρατεύομαι μ΄ έναν χαρισματικό άνθρωπο που κοιτάει τη νέα γενιά στα μάτια, που στηρίζει έμπρακτα τα όνειρα των νέων, με ενότητα, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Με την ίδια αποφασιστικότητα δηλώνω πανέτοιμος να στηρίξω το έργο του κ. Χατζημάρκου για ένα μέλλον με ορίζοντα, ελπίδα και προοπτική για όλους.  Και αυτό το δικαίωμα είναι δικό μας, με ένα γενναίο βήμα προόδου, ένα βήμα ΜΠΡΟΣΤΑ που επιθυμώ να το κάνουμε μαζί! Ένα βήμα τιμής, περηφάνειας και ζήλου για τον τόπο μας!»

 

 

Βιογραφικό

 

Ο Γιώργος Γεωργαλλίδης είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην ιδιόκτητη ξενοδοχειακή του μονάδα στο νησί της Ρόδου και Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης, καθώς και Αναπληρωματικός ταμίας στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

 

Γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου του 1991 και μεγάλωσε στη Ρόδο, όπου ολοκλήρωσε και τις εγκύκλιες σπουδές του.

 

Το έτος 2009 εισήχθη στο Τεχνολογικό και Εκπαιδευτικό ίδρυμα Κρήτης και το 2015 ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Διοίκηση και Οικονομία. Επιπρόσθετα, το 2021 ολοκλήρωσε επιμορφωτικά σεμινάρια συναφή με τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, τη Διοίκηση & την Ηγεσία.

 

Από το 2010 έως το 2014 διατέλεσε Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Ηρακλείου Κρήτης.

 

Το 2014 κατατάχθηκε ως Αρχηγός Πληρώματος Ανιχνευτικού Οχήματος στα Τεθωρακισμένα του Στρατού Ξηράς και απολύθηκε τον Ιούνιο του 2015 από τη Ρόδο ως Έφεδρος Λοχίας.

 

Από το 2015 έως και σήμερα εργάζεται στην ιδιόκτητη ξενοδοχειακή του μονάδα στο νησί της Ρόδου ως Διευθύνων Σύμβουλος.

 

Το 2020 εκλέχθηκε Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης, καθώς και Αναπληρωματικός ταμίας στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, θέσεις τις οποίες κατέχει έως και σήμερα.

 





--



--

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΡΓΟΚΟΙΛΙΩΤΙΣΣΗΣ 2023!





ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠARONAJIAS
PANΝAJIAKOΝ ΙΕΡΟΝ PROSKYNHMA
PANAGIAS ARGOKOILIVTISSHS
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ
ΠΕΜΠΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023
 5.30 μ.μ. 
ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΟΣ
ΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟΝ ΙΕΡΟΝ ΝΑΟΝ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΥΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΣ 
ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΟΝ ΙΕΡΟΝ ΝΑΟΝ 

Ο ΑΝΤ1 για το ταξίδι της Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου στο Μόναχο!






Ρεπορτάζ για το ταξίδι της Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στο Μόναχο δημοσίευσε το ενημερωτικό ένθετο «Τώρα για το μέλλον» του ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται, ότι το κορυφαίο τυρί του νησιού μας «πρωταγωνίστησε» σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Γερμανίας στο πλαίσιο διετούς και υποστηριζόμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση προγράμματος ενημέρωσης και προώθησής του, με τη συνεργασία (και υπό την αιγίδα) του εκεί ελληνικού προξενείου. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» η προϊσταμένη, κ. Ρέα Τσιτσάνη και στελέχη του ελληνικού προξενείου στο Μόναχο, καθώς και περίπου 50 δημοσιογράφοι και αγοραστές (buyers), ενώ την Ε.Α.Σ. Νάξου εκπροσώπησαν μέλη της Διοίκησής της.

Στη δημοσιογράφο Φωτεινή Νάσσου, η οποία και έκανε το ρεπορτάζ, μίλησαν ο Πρόεδρος, Δημήτρης Καπούνης και ο Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Σ., Ιάκωβος Βαλέρης, καθώς και η κ. Ρέα Τσιτσάνη.

«Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τις εξαγωγές όσο πιο πολύ μπορούμε. Το πρόγραμμα αυτό, στο οποίο συμμετέχει η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., περιλαμβάνει προώθηση που θα γίνει εδώ στη Γερμανία και όχι μόνο», δήλωσε ο Δ. Καπούνης.

Από την πλευρά του, ο Ι. Βαλέρης τόνισε: «Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι οι εξαγωγές. Είναι η προσέλκυση νέων αγοραστών, η επαφή με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες μας και, το κυριότερο, η προβολή του προϊόντος μέσω των δημοσιογράφων που θα προσέλθουν στην εκδήλωση. Επιδίωξή μας είναι να μπορέσουμε να δούμε μια μέρα τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. στο ράφι ενός μεγάλου γερμανικού σούπερ μάρκετ».

Τέλος, η κ. Ρέα Τσιτσάνη επεσήμανε: «Πιστεύουμε ότι η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. ενδιαφέρει πάρα πολύ, ειδικά τους Έλληνες εισαγωγείς. Γνωρίζουν, βέβαια, το προϊόν, που είναι και Π.Ο.Π. και κάποιοι το διαθέτουν ήδη στα καταστήματά τους. Αλλά, τώρα, θέλουμε να του δώσουμε μια ακόμη μεγαλύτερη ώθηση, προκειμένου να το μάθουν περισσότερο και οι Γερμανοί και περισσότερα ελληνικά εστιατόρια, ώστε να υπάρχει και αυτό το προϊόν στο μενού που προσφέρουν».

Δείτε το απόσπασμα: