slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κατάθεση πρώην υπουργού για Καραμανλή: Δεχόταν ωμές πιέσεις από ΗΠΑ για τον ρωσικό αγωγό


Κατάθεση-βόμβα έδωσε πρώην υπουργός της ΝΔ στον ειδικό ανακριτή στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση του σχεδίου δολοφονίας κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Σημαντική πρόοδος χωρίς συμφωνία η συνάντηση Σαμαρά – Τρόικας


Χωρίς τελική συμφωνία αποχώρησαν οι ελεγκτές της Τρόικα από το Μέγαρο Μαξίμου.
Του Γιάννη Πιτταρά
Στη συνάντησή τους με τον Πρωθυπουργό, τον Γιάννη Στουρνάρα και τον Χρήστο Σταϊκούρα που κράτησε πάνω από 2 ώρες, διαπιστώθηκε ωστόσο σημαντική πρόοδος σε πολλά θέματα και κυρίως σε αυτό που αφορά στην κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων.
Το κλίμα της συνάντησης μετέφερε στους ......

Αποκάλεσε τον Πάγκαλο "γαϊδούρι" και συνελήφθη


Στο Α.Τ. Βουλιαγμένης κρατείται αυτή την ώρα ένας πολίτης μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο κ.Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο Κ.Ρ. επικοινώνησε με το enikos.gr και περιέγραψε το περιστατικό που οδήγησε στην σύλληψή του. Σύμφωνα με όσα μας είπε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι είδε τον πρώην υπουργό στην λίμνη της Βουλιαγμένης και σχολίασε...
"Δείτε το γαϊδούρι που έχει το θράσσος να έρχεται και για μπάνιο", ο κ.Πάγκαλος τον πλησίασε "με το μπουρνούζι του" και του ζήτησε να επαναλάβει. 'Οταν ο πολίτης επανέλαβε όσα είχε πει ο πρώην υπουργός κάλεσε τον αστυνομικό της ασφάλειάς του ο οποίος ζήτησε τα στοιχεία του και όταν εκείνος αρνήθηκε κάλεσε την άμεση δράση.

"Αμέσως ήρθαν 5 περιπολικά της αστυνομίας και δύο μοτοσικλετιστές της ομάδας "ΔΙΑΣ" λέει ο Κ.Ρ. και προσθέτει "Με έφεραν στο Α.Τ. της Βουλιαγμένης όπου ενημερώθηκα ότι ο κ.Πάγκαλος υπέβαλε μήνυση εναντίον μου,ρώτησα αν μπορούσα να υποβάλω κι εγώ μήνυση κατά του πρώην υπουργού και αν θα έμενε και εκείνος μαζί μου στο αστυνομικό τμήμα, "εμείς πάντως θα τον αναζητήσουμε" μου απάντησαν οι αστυνομικοί με τους οποίους δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί αντιλαμβάνονται και εκείνοι την αγανάκτησή μου ως πολίτη αυτής της χώρας" καταλήγει ο Κ.Ρ. εκφράζοντας ταυτόχρονα το παράπονο "Κανένας από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στην λίμνη δεν αντέδρασε στην σύλληψή μου,μου έκανε τρομερή εντύπωση".

Ένα τραγούδι για τον Πολιτισμό - Μέρος

 Χρίστος ΔανάκηςGiorgos Refenes και Yiannis Refenes 
Τρίτη, 2 Απριλίου: δυνάμεις του Ελληνικού τραγουδιού συνέπτυξαν ενιαίο αγωνιστικό μέτωπο στην Πλατεία Κλαυθμώνος, για να στείλουν μήνυμα υπεράσπισης και προστασίας του Ελληνικού πολιτισμού έναντι των δυνάμεων της εξωτερικής και της εσωτερικής Τρόικας, που έχουν βαλθεί να τον καταστείλουν, να τον φιμώσουν, να διακόψουν το αέναό του γίγνεσθαι. Πως δεν θα τα καταφέρουν το ξέρουμε, αλλά.....

Με ένα τσιγάρο στο στόμα

Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε ένα πάρκο στη Σαγκάη πριν 7 μέρες.
Οι γονείς που είναι ξαπλωμένοι στο γρασίδι αποφάσισαν ότι θα ήταν μια καλή ιδέα να δώσουν στον γιο τους ένα τσιγάρο για να τους αφήσει στην ησυχία τους.
Οι γονείς όταν το αγόρι μετά από μερικές ρουφηξιές πνίγηκε στο βήχα, απλά....
γέλασαν και κυλίστηκαν στο.......

ΚΟ Νάξου ΚΚΕ: ΣΥΡΙΖΑ & ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλέβουν και αλλοιώνουν ο,τι δεν τους βολεύει


Είναι γνωστό ότι η αστική τάξη στη χώρα μας και το πολιτικό της προσωπικό «έβγαλαν σπυριά», όταν οι κομμουνιστές πραγματοποίησαν συμβολική κινητοποίηση στην Ακρόπολη το Μάη του 2010 στέλνοντας μήνυμα στους λαούς για ξεσηκωμό ενάντια στη βάρβαρη πολιτική.
Λιγότερο γνωστό, αλλά ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι διάφοροι φορείς του οπορτουνισμού προσπάθησαν στη συνέχεια να καπηλευτούν τη συγκεκριμένη ενέργεια κρύβοντας από το πανό την υπογραφή του....

Αποκάλυψη!!! Οι πολέμιοι των μεταλλείων της Θράκης ήταν κάποτε υπάλληλοί τους!!!!

Πραγματοποιήθηκε στις Σάπες νομού Ροδόπης (Κομοτηνή) η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση της Κίνησης Πολιτών Σαπών Ροδόπης για τα μεταλλεία χρυσού. Αυτό που ζητήσαμε ως πολίτες είναι να έχουμε ελεύθερη και αδέσμευτη πληροφόρηση για το ζήτημα του χρυσού και εάν αυτό επηρεάζει την υγεία μας όπως μας λένε και δεύτερον αν η επένδυση είναι σωστή περιβαλλοντικά να γίνει, ώστε να αποφύγουμε μία δεύτερη ξενιτιά από την πατρίδα μας!!!
Ζούμε σε μία περιοχή υποβαθμισμένη που ακόμη και οι τοπικοί ηγέτες αλλά και οι ....

30 νησιά περιμένουν πλοίο και... γιατρό


ΞΥΠΝΑ ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟ 
Χωρίς γιατρό είναι από την περασμένη Παρασκευή ο Αϊ-Στράτης, ενώ η Πάρος, τα Κύθηρα, η Κύθνος, η Πάτμος, η Σέριφος έμειναν χωρίς παιδίατρο.
Σε μια βδομάδα δεν θα έχει και η Τζια. Στο Καστελόριζο έκλεισε το φαρμακείο. Για μια ασπιρίνη ή ένα depon πετάγονται απέναντι στην Τουρκία. Μεγάλα και μικρά νησιά, μακριά ή και κοντά σε ....

6 Απριλίου 1941: Η ναζιστική Γερμανία επιτίθεται στην Ελλάδα


Η επίθεση της ναζιστικής Γερμανίας κατά της χώρας μας εκδηλώθηκε στις 5:15 το πρωί της 6ης Απριλίου 1941 στα οχυρά της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, 45 λεπτά πριν από την προβλεπόμενη ώρα, σύμφωνα με τη γερμανική διακοίνωση που είχε επιδοθεί νωρίτερα στον πρωθυπουργό Αλέξανδρο Κορυζή (ο οποίος αυτοκτόνησε στις 18 Απριλίου) από τον Γερμανό πρεσβευτή στην Αθήνα, πρίγκιπα Έρμπαχ.
Επιδίδοντας το τελεσίγραφο, ο Έρμπαχ τόνισε στον Κορυζή ότι ο πόλεμος δεν....

Συνέντευξη Γ. Βρούτση στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία.

Συνέντευξη παραχώρησε ο Υπουργός Εργασίας και κοινωνικής Ασφάλισης Γ. Βρούτσης στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και στον Δημοδιογράφο Αντώνη Βασιλόπουλο. Διαβάστε την συνέντευξη.

Εκδήλωση του Συνδέσμου Φιλάθλων Αθήνας, την Κυριακή 14 Απριλίου 2013: Όλοι μαζί διασκεδάζουμε για τις φετινές επιτυχίες του Συλλόγου


Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αθήνας διοργανώνει, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο., εκδήλωση για όλους τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας στην Αθήνα, την Κυριακή, 14 Απριλίου 2013, στις 9.30 μ.μ., στη μουσική σκνή “ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ” που .... βρίσκεται στο Γκάζι, Πειραιώς 116 & Ελασιδών 6 (δίπλα στον ΟΤΕ).

Ελάτε να διασκεδάσουμε και να γλεντίσουμε όλοι μαζί για τις φετινές επιτυχίες του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ο.ΝΑ.Σ.
Στην εκδήλωση, η Διοίκηση του Πανναξιακού θα τιμήσει τον...... gkjgπολυτραγουδισμένο και αγαπημένο Νάξιο στιχουργό των Κυκλάδων, κ. Θανάση Περιστεράκη για τη μεγάλη προσφορά του στο νησιώτικο τραγούδι.
Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν και θα τιμήσουν τον μεγάλο στιχουργό Θανάση Περιστεράκη οι: Βαγγέλης, Γιάννης και Μιχάλης Κονιτόπουλος, η Λέττα Κορρέ μαζί με τον Πολυχρόνη Κορρέ, ο Χρήστος Τσελέντης, η Ιωάννα Λεγάκη, ο Νεκτάριος Γκάγκωσης και ο Μήλιος βιολίστας Σταμάτης Μαρκαντώνης με τον Δ. Μωραΐτη.
Λαϊκά με το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική», τον Παντελή Αμπαζή και τον Γιάννη Ντουνιά. Guest star ο Λάκης Παπαδόπουλος (με τα ψηλά ρεβέρ) και άλλες εκπλήξεις.
Τιμή εισόδου: € 10
Κρασί ή Μπύρα: € 3, Ποτό: € 5
Φιάλη ουίσκι: € 80