slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Προλαβαίνοντας ( Σύριζα και Κίνημα Αλλαγής ) οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης (Νίκος Μαϊτος και Βασίλης Βρούτσης ) στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων οδεύουν προς κοινή κάθοδο στις εκλογές.


Στα γραφεία της Δημοτικής Κίνησης Πολίτες για τα Νησιά μας, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του επικεφαλής και αντιπροσωπίας της Νησιωτικής Πολιτείας με τον επικεφαλής και τη γραμματεία των «Πολιτών».

60 θέσεις στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων από τις 470 θέσεις σε Δήμους των Κυκλάδων. Έρχεται νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

 

Νέες θέσεις εργασίας ανοίγουν στους Δήμους των Κυκλάδων μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας. Πρόκειται για πρόγραμμα 25.000 θέσεων απασχόλησης σε 274 Δήμους της χώρας, εκ των οποίων οι 470 έχουν προβλεφθεί για τις Κυκλάδες.

Ο Μιχαήλ Χάλαρης στο βήμα του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής


Οι ΚΠΣ θεωρούν ότι με τις προτάσεις, τις ιδέες, τις παρεμβάσεις και τις παροτρύνσεις τους συνέβαλαν αποφασιστικά στην επίτευξη του νέου ενιαίου φορέα#kinima_allagis. Παρέμειναν πιστές στην στήριξη του εγχειρήματος, ακόμα και όταν άλλοι αμφιταλαντεύονταν, είχαν αμφιθυμίες ή παρασύρονταν από συγκυριακές ή καιροσκοπικές προσεγγίσεις. Όμως το έργο μας ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Η προσπάθεια μας δεν σταματάει στην δημιουργία του νέου θεσμικού «οχήματος» της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας.
Συνεχίζεται μέσα από τον αγώνα, εντός των οργάνων του νέου φορέα και από κοινού με την