slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Aυξήσαν κατά 93% τις βενζίνες τα τελευταία χρόνια

Επιβολή Ανώτατης Τιμής Καταναλωτή - πλαφόν
(ένδειξη αδυναμίας επίλυσης διαρθρωτικών προβλημάτων)
 04-05-2011
Ο ΣύνδεσμοςΕταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών εκφράζει την έντονη αντίθεσή του στην επιβολή Ανώτατης Τιμής Καταναλωτή (πλαφόν) από την πολιτεία, ενέργεια που αντιβαίνει τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ιδιαίτερα στην παρούσα οικονομική κρίση όπου, με τις πωλήσεις να τρέχουν με πτωτική τάση της τάξης του 16%, κρίνεται πλέον η βιωσιμότητα πολλών επιχειρήσεων και επαγγελματιών του Κλάδου. 

Το πλαφόν αναστέλλει τον ανταγωνισμό και δημιουργεί αναταραχές στη ζωτική για την οικονομία αγορά των καυσίμων.
Ουσιαστικά, καταργεί το δικαίωμα των επιχειρήσεων του Κλάδου να παρακολουθούν και

Ο Θου Βου παίζει μπάλα

Γιουχάρισμα κατά του πρωθυπουργού έξω από το Μέγαρο Μουσικής

Λίγα άτομα που βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το Μέγαρο Μουσικής αποδοκίμασαν τον Γιώργο Παπανδρέου.

Λίγο μετά τις 20:00 το απόγευμα συγκεντρωμένοι έξω από το Μέγαρο Μουσικής, που ανήκουν στο συνδικάτο επισητισμού τουρισμού ξενοδοχείων Αττικής διαμαρτύρονταν για τα νέα μέτρα στη λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών.
Μέσα στο Μέγαρο Μουσικής ...

Η απογραφή του Καραμανλή

Η στήλη προσπαθεί να κατανοήσει τους λόγους για τους οποίους ορισμένοι θεωρητικοί της Νέας Δημοκρατίας (που παριστάνουν κατά τα λοιπά τους βασιλικότερους του βασιλέως!) έφθασαν σε τέτοιο σημείο αυτομαστίγωσης, ώστε να καταδικάζουν την "απογραφή" που διενήργησε τα έτη 2004-2005 η κυβέρνηση Καραμανλή.
Κατά τη γνώμη μου δύο μπορεί να είναι οι δυνατές εξηγήσεις: 

Είτε ...

Πού είναι η Δημοσιογραφία; Οέο;

Γράφει ο Δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαίδης

Ένα από τα αποκαλυπτικότερα βίντεο στην ελληνική πολιτική ιστορία, αυτό με τις δηλώσεις του Στρος Καν, αποκαλύφθηκε όχι από κάποιον δημοσιογράφο, αλλά από τον Λάκη Λαζόπουλο, τον εθνικό μας σχολιαστή, διασκεδαστή και σατυρικό ηθοποιό. Και πού ήταν η ελληνική δημοσιογραφία για να κάνει αυτήν την αποκάλυψη; Τι φταίει για την αστοχία; Συμφέροντα; Ομερτά; Έλλειψη ενδιαφέροντος; Ό,τι και να έγινε το ρεπορτάζ που θα... σκότωνε για να υπογράψει κάθε ρεπόρτερ αυτού του πλανήτη, το έκανε ένας σταρ...