slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Την έμπρακτη συμπαράσταση της Περιφέρειας ζήτησαν οι εργαζόμενοι

Την έμπρακτη συμπαράσταση του Περιφερειακού Συμβουλίου στον αγώνα που δίνουν και την καταδίκη, με δυναμικό τρόπο, του μνημονίου που «κατακρεουργεί τις εργασιακές σχέσεις», ζήτησαν εκπρόσωποι εργαζομένων στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
 Εκπρόσωποι των Συλλόγων Εργαζομένων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στον Δήμο Ρόδου, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, στο ....

Ιδιώτες συνεργάτες ζητεί η ΕΛΣΤΑΤ



Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι εξαταξίου Γυμνασίου ή Λυκείου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών.
Οι υπάλληλοι (μόνιμοι και με σύμβαση εργασίας Αορίστου Χρόνου) Δημοσίων Υπηρεσιών, Ν.Π.Δ.Δ., Ο.Τ.Α και λοιπών Δημοσίων Οργανισμών, δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης.
Έργο του Ιδιώτη Συνεργάτη είναι η...

Δικαστική έρευνα για τον ΣΥΡΙΖΑίο Μυλόπουλο: Ήθελε να πληρώσει για να γίνει κατάληψη


Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Μαδεμλής, με βάση τις καταγγελίες που διατύπωσε χθες σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, για υποκινούμενες καταλήψεις των εργολαβικών υπαλλήλων του Αριστοτελείου πανεπιστημίου από τον πρύτανη του ιδρύματος, Γιάννη Μυλόπουλο.

Με νέα φιλοσοφία η συμμετοχή του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην τουριστική έκθεση του Λονδίνου

 Με τη συμμετοχή στη διεθνή τουριστική έκθεση WTM του Λονδίνου συνεχίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι δράσεις τουριστικής προβολής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης διενεργήθηκαν πολυάριθμες προκαθορισμένες συναντήσεις με παράγοντες της βρετανικής αλλά και της....
διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Στις συναντήσεις με ειδικευμένους tour operators, τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους παρουσιάστηκαν τα πλεονεκτήματα των πέντε νησιών του Δήμου, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις προσφερόμενες δραστηριότητες ειδικών ενδιαφερόντων όπως τις πεζοπορίες, τις καταδύσεις, τη ποδηλασία, τα θαλάσσια σπορ, τις γαστρονομικές εξερευνήσεις και τους γάμους αφού στόχος του Δήμου είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

«Ιδιαίτερα χρήσιμες είναι οι επαφές που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στο Λονδίνο», ανέφερε ο κ. Δημήτρης Λιανός, Αντιδήμαρχος Τουρισμού. «Παρακινούμε τους ειδικευμένους tour operators να συμπεριλάβουν τα νησιά μας στα ταξιδιωτικά τους προγράμματα και να μας προβάλουν περισσότερο στην πελατεία τους. Ξεκινήσαμε ένα διάλογο με τη βρετανική αγορά που οπωσδήποτε θα συνεχιστεί».

Ο κ. Λιανός τόνισε τη νέα αντίληψη στην προβολή του Δήμου που έχει πλέον υιοθετηθεί. «Επιδιώξαμε να συναντήσουμε συγκεκριμένα στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων και δημοσιογράφους, προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τουρισμό στα πέντε νησιά μας. Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων που κάναμε εισπράξαμε συχνά τα θετικά σχόλια των συνομιλητών μας όσον αφορά τις δυνατότητες που δίνονται στους υποψήφιους επισκέπτες. Προσπαθούμε λοιπόν να ενημερώσουμε καλύτερα την τουριστική αγορά για όλη την γκάμα τουριστικών δραστηριοτήτων που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας, δίνοντας συγκεκριμένες πληροφορίες και αναπτύσσοντας την επιχειρηματολογία μας για τους λόγους για τους οποίους αξίζει να προτιμήσει ένας επισκέπτης τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες.»

Την ομάδα του Δήμου πλαισίωσε ο σύμβουλος σε θέματα τουριστικού μάρκετινγκ Δρ. Δημήτρης Κούτουλας. Τα στοιχεία των επαφών που συγκεντρώθηκαν από τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου από το γραφείο τουρισμού του Δήμου.

Ξεκινά η αγωνιστική δράση και για τις παγκορασίδες του Πανναξιακού

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 10.00 το πρωί στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου οι παγκορασίδες  βόλεϊ του  Πανναξιακού ΑΟΝ υποδέχονται την αντίστοιχη ομάδα του Ήφαιστου Σαντορίνης στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος  Κυκλάδων.
Τα κορίτσια του Γιώργου Δερμάτη έχοντας αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες από την περσινή τους  συμμετοχή στην διοργάνωση, στην οποία κατάφεραν να γευτούν μάλιστα και τις πρώτες τους νίκες,  θα προσπαθήσουν φέτος να κάνουν ένα βήμα παραπάνω.  Στην Κυριακάτικη αναμέτρηση  θα παραταχθούν στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα  τις κρατήσει ζωντανές στην   διεκδίκηση  μιας  από τις πρώτες  θέσης της τελικής βαθμολογικής κατάταξης.
Η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο είναι επιβεβλημένη

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ TOY ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Περιφερειακων Σύμβουλων του ΚΚΕ

     Οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το ΚΚΕ, της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Ν. Αιγαίο, σχετικά με το έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο της Πέμπτης 15/11/12, μέσω Τηλεδιάσκεψης, για τα νέα προβλήματα που δημιουργούνται στην Περιφερειακή και Τοπική Διοίκηση με τα πρόσφατα μέτρα (Μνημόνιο 3) που ψηφίστηκαν στη Βουλή, υπογραμμίζουν τα παρακάτω:

«Εξελίξεις στην Ακτοπλοΐα, τη Ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία και τα λιμάνια»

ΑΠΟΦΑΣΗ  ΣΥΣΚΕΨΗΣ
10 Νοέμβρη 2012
       Οι  εκπρόσωποι   των Εργατικών Κέντρων,  των  σωματείων και   μαζικών  φορέων  που συμμετείχαν   στη  σύσκεψη  που πραγματοποιήθηκε  στο κτίριο της ΠΕΜΕΝ στις 10 Νοέμβρη για τις εξελίξεις στην ακτοπλοΐα, τη ναυπηγοεπισκευαστική  βιομηχανία  και  τα λιμάνια  εκτιμούν   και αποφασίζουν   τα  εξής :

Σεξ σε πάρκινγκ με 16χρονο μαθητή έκανε καθηγήτρια-Την έπιασε ο σύζυγος μέσω GPS


Στο κρατητήριο οδηγήθηκε η 38χρονη Έιμι Νίλι, καθηγήτρια σε Χριστιανική Ακαδημία της Φλόριντα, την οποία έπιασε ο σύζυγός της να κάνει σεξ σε ένα πάρκινγκ με 16χρονο αλλοδαπό μαθητή της.
Μεγάλος χαμένος από όλη την υπόθεση είναι ο μαθητής, ο οποίος βρισκόταν στην Αμερική στα πλαίσια προγράμματος ανταλλαγής μαθητών.
Το μοιραίο πρωινό του Σαββάτου η .....

Κρίτων Αρσένης, ο ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ που ζήτησε να σταματήσουν οι έρευνες για πετρέλαιο γιατί ενοχλούνται οι φάλαινες

Τον αποκαλούν «Ταρζάν των Βρυξελλών». Επειδή η μαμά του Μαρία Αρσένη ήταν στο ΠΑΣΟΚδιορισμένη 30 χρόνια ο Γιώργος Παπανδρέου διόρισε και τον γιό ευρωβουλευτή το 2009. Ο Κρίτων Αρσένης εκπροσωπεί όλες τις «λόξες» του Παπανδρέου για την .........

Γελάει ο κόσμος με το βίντεο της ψωνάρας της Αυγερινοπούλου-Δείτε το, επειδή το δικό της το κατέβασε


Δεν είναι λίγες οι φορές που τα προεκλογικά βίντεο που ετοιμάζουν οι πολιτικοί δεν είναι ιδιαίτερα πετυχημένα. Κάποια προκαλούν γέλια, κάποια οργή και κάποια άλλα γέλια και κλάματα ταυτόχρονα. Η βουλευτής της ΝΔ Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας αποφάσισε να κάνει τηλεοπτικά γυρίσματα μέσα στο Κοινοβούλιο προκειμένου να πείσει τους ψηφοφόρους για τις προθέσεις της να βοηθήσει να βγει η χώρα την κρίση.

Απίστευτο: Το κράτος δίνει 1 εκατ. ευρώ το χρόνο για κινητά υπουργών και συνεργατών


Απίστευτη ετήσια υπουργική δαπάνη ύψους 1 εκατ. ευρώ, μόνο για κινητά τηλέφωνα, προκύπτει από τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως, έπειτα από ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Ψυχάρη, ο οποίος ζήτησε στοιχεία από κάθε Υπουργείο ξεχωριστά.

O Τσιριμπίμ και ο καραμπουζουκλής


Τσιριμπίμ

Ο Μίμης ο Ανδρουλάκης πάντα με μπέρδευε, αλλά αυτό ποτέ δεν με έκανε να ανησυχήσω, γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μπερδεύει ακόμη και τον εαυτό του. Στηρίζει μεν τα μέτρα, καταψηφίζει δε την κυβέρνηση -τρέχα γύρευε δηλαδή...

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: "Ο Μυλόπουλος μας προέτρεπε σε κατάληψη-Θα μας πλήρωνε τα έξοδα να κατέβουμε Αθήνα"


Τον πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Γιάννη Μυλόπουλο, καταγγέλλει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης. Μιλώντας στο enikos.gr αποκαλύπτει ότι παρότρυνε τις καταλήψεις των εργαζομένων στο πανεπιστήμιο και ότι θα κάλυπτε τα έξοδα προκειμένου να κατέβουν στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθούν μπροστά στο υπουργείο Παιδείας.

Δωρεά πολλών δισ. ευρώ στην Ελλάδα αντί για δάνειο!

Ό,τι δοκιμάσθηκε ως τώρα απέτυχε και οι χώρες της ευρωζώνης ετοιμάζονται να καταφύγουν σε νέα μέσα:

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung, για πρώτη φορά συζητείται στις Βρυξέλλες, ενόψει και της δραματικής κατάστασης στην Ελλάδα, αντί να δανειστούν χρήματα στην χώρα, να της χαρισθούν!


Χωρίς απευθείας μεταβίβαση χρημάτων ή μερικό «κούρεμα» χρέους, η διάσωση της Ελλάδας είναι αδύνατη. Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν την Τετάρτη στελέχη που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις. Ήρθε η στιγμή που οι κυβερνήσεις θα πρέπει να πουν με ειλικρίνεια στους πολίτες τους, ότι, για χάρη της σωτηρίας της ευρωζώνης, θα πρέπει να ξεχάσουν μέρος των χρημάτων τους.

Μέχρι τώρα τα κράτη της ευρωζώνης διαβεβαίωναν τους λαούς τους ότι θα επιστρέφονταν οι βοήθειες που χορηγούσαν στην Ελλάδα. Στο οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας προκύπτει όμως, μια τρύπα 32 δισ. ευρώ λόγω της μεγαλύτερης από το αναμενόμενο ύφεσης. Η τρύπα αυτή δεν μπορεί να καλυφθεί με επιπρόσθετα δάνεια, γιατί έτσι το ήδη υπερβολικά υψηλό χρέος της Ελλάδας θα κινηθεί περαιτέρω προς τα πάνω. Και μιας και κυρίως η Γερμανία αρνούνται την διαγραφή χρέους, απομένει ως μόνη διέξοδος η απευθείας μεταβίβαση χρημάτων.

Κατά την Süddeutsche Zeitung, αυτό είναι και το πραγματικό υπόβαθρο της κόντρας μεταξύ του ΔΝΤ και του Eurogroup. Η Lagarde, κατά τη Σύνοδο της Δευτέρας, πίεσε τις χώρες της ευρωζώνης να καλύψουν αυτές την χρηματοδοτική τρύπα που δημιουργήθηκε και να μην συγκαλύπτουν άλλο το πρόβλημα. Αν δεν το κάνουν, το ΔΝΤ είναι αποφασισμένο να αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα, κάτι που θα επιβάρυνε δραματικά τα κόστη των κρατών της ευρωζώνης. Εκείνα από την μεριά τους, για να αποτρέψουν μια τέτοια απόφαση του ΔΝΤ, σκέφτονται να ρίξουν δραστικά τα επιτόκια με τα οποία έχουν ήδη δανείσει την Ελλάδα. Και μιας και οι δανειστές είχαν και οι ίδιοι πάρει δάνεια για να μας δανείσουν, η πτώση των επιτοκίων θα συνεπάγεται αντίστοιχες ζημίες στους προϋπολογισμούς τους.

Επιπλέον, συζητείται τα μελλοντικά δάνεια από τον μηχανισμό EFSF να χορηγούνται ομοίως με μηδενικό επιτόκιο ή με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους για την Ελλάδα. Οι χώρες της ευρωζώνης από την δική τους μεριά όμως, θα πρέπει να αντικαθιστούν στον EFSF την προκύπτουσα διαφορά. Αν εξετάσει κανείς το θέμα αμιγώς οικονομικά, όπως λέει η εφημερίδα, αυτό μια τέτοια κίνηση θα συνιστούσε απευθείας μεταβίβαση χρημάτων στην Ελλάδα.

Το γερμανικό υπουργείο οικονομικών επιβεβαίωσε τις συζητήσεις για την μείωση των επιτοκίων, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ταυτόχρονα, και η ΕΚΤ άφησε να εννοηθεί, ότι θα μπορούσε και εκείνη, με την επιστροφή των κερδών που αποκόμισε και θα αποκομίσει από την αγοραπωλησία ελληνικών ομολόγων, να συμμετάσχει στο κλείσιμο της χρηματοδοτικής τρύπας, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι τα κέρδη αυτά θα προκύψουν πραγματικά και δεν θα συνιστούν απλά δικαίωμα προσδοκίας. Η διαπίστωση του ύψους αυτού του ποσού δεν αναμένεται όμως πριν από το 2013 ή ακόμα και το 2014. Και, παρά τις ελπίδες πολλών κρατών ότι αυτό το ποσό θα μπορούσε να ανέλθει σε 13 δισ. ευρώ, υπό τα τωρινά δεδομένα, δεν ξεπερνάει τα 5-6 δισ. ευρώ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ
http://ysterografa.gr

Δεν τα βρήκαν ΠΝΟ – Ακτοπλόοι

limani
Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η συνάντηση της Ένωσης ακτοπλόων με το προεδρείο της ΠΝΟ που είχε ως αντικείμενο συζήτησης την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας στα πληρώματα των πλοίων. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν και νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με στελέχη από τα ναυτεργατικά σωματεία, το προεδρείο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας έθεσε θέμα μείωσης των αποδοχών κατά 15% στο ......

Αυτοτελή φορολόγηση ενοικίων από 10%-Μείωση τεκμηρίων


Οι νέες ρυθμίσεις θα περιλαμβάνονται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, η σύνταξη του οποίου μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς, την επόμενη εβδομάδα, εκτός απροόπτου, θα κατατεθεί στη Βουλή μαζί με το σχέδιο νόμου που θα αφορά τις αλλαγές στα ακίνητα, αλλά και το νέο ποινολόγιο.

Όσον αφορά, ειδικότερα, στην αυτοτελή φορολόγηση των ενοικίων...

Με τα... ρετιρέ της ΕΠΟ θα ασχοληθεί κάποιος;

Για τους υπαλλήλους της Βουλής και τα προκλητικά προνόμια που απολαμβάνουν έγινε η σχετική φασαρία. Για τους υπαλλήλους της ΕΠΟ θα ασχοληθεί κάποιος; Υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι αμείβονται με μισθούς της τάξης των 8-9 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως και μάλιστα χωρίς να έχουν τα απαραίτητα εφόδια για να… υποστηρίξουν αυτές τις αποδοχές.

Ίσως κάποιος θα πρέπει να ασχοληθεί με τα «πως» και τα «γιατί» στην Ελληνική Ομοσπονδία, η οποία επιχορηγείται από τα κρατικά ταμεία. Και μην ισχυριστεί για τα περί «αυτοδιοικήτου» γιατί και οι υπάλληλοι της Βουλής στα ίδια λένε, αλλά δεν πείθουν κανέναν.

http://ysterografa.gr

Σύλλογοι Εγγαρών-Γαλήνης: Δεν ξεπεράστηκαν τα «εμπόδια» για την κατασκευή του ΧΥΤΑ

φωτο naxosnow
Με αφορμή την ανακοίνωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σχετικά με την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πηραιά που απορρίπτει την αίτηση αναστολής κατά της απόφασης απαλλοτρίωσης για τη δημιουργία ΧΥΤΑ, αλλά και τα όσα είπε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης στο δημοτικό συμβούλιο, ότι δηλαδή «έχει ξεπεραστεί και ο τελευταίος σκόπελος» για να προχωρήσει το έργο, οι σύλλογοι Εγγαρών και Γαλήνης εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία επισημαίνουν ότι η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση δεν κρίνει την τελική έκβαση της υπόθεσης «ΧΥΤΑ» αφού εκκρεμεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Βρούτσης :Το νέο εργασιακό θα ωφελήσει επιχειρήσεις και εργαζομένους


Η ελληνική πλευρά έκανε σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα και κατάφερε να κρατήσει ζωντανό το ευρωπαϊκό κεκτημένο για τη χώρα, τόνισε ο υπουργός Εργασίας. Το νέο εργασιακό δίκαιο θα συνεισφέρει θετικά αποτελέσματα σε επιχειρήσεις και εργαζομένους, υποστήριξε ο Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας χθες στην Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Αναφερόμενος στο θέμα του βασικού μισθού, τόνισε ότι η σταθεροποίησή του αποτελεί δείκτη ασφαλείας για τον έλληνα εργαζόμενο ενώ χαρακτήρισε «άδικη» και «αναποτελεσματική» τη διάκριση που υπάρχει στις αμοιβές των νέων κάτω των 25 ετών θέμα που, όπως είπε, έθεσε επανειλημμένα στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

«Η ελληνική πλευρά έκανε σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα και κατάφερε να κρατήσει ζωντανό το ευρωπαϊκό κεκτημένο για τη χώρα», σημειώνοντας παράλληλα ότι τα μέτρα ήταν δύσκολα και επώδυνα για τον ελληνικό λαό «ο οποίος έχει κάνει πολλές θυσίες».

Όσον αφορά στις πρόσφατες μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό σύστημα, ο υπουργός Εργασίας εκτίμησε ότι με τις διαρθρωτικές αλλαγές θα αποτραπούν στρεβλώσεις στο σύστημα, που έως τώρα δημιουργούσαν προβλήματα.

«Η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και η επιστροφή στην ανάπτυξη αποτελούν προτεραιότητες της ελληνικής κυβέρνησης και τη μόνη λύση για την έξοδο της χώρας μας από την ύφεση», κατέληξε. 

e-Επιλογές της 14/11/2012



Ξεκινά η αγωνιστική δράση και για τις παγκορασίδες του Πανναξιακού

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 10.00 το πρωί στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου οι παγκορασίδες βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ υποδέχονται την αντίστοιχη ομάδα του Ήφαιστου Σαντορίνης στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κυκλάδων.
Τα κορίτσια του Γιώργου Δερμάτη έχοντας αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες από την περσινή τους συμμετοχή στην διοργάνωση, στην οποία κατάφεραν να γευτούν μάλιστα και τις πρώτες τους νίκες, θα προσπαθήσουν φέτος να κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Στην Κυριακάτικη αναμέτρηση θα παραταχθούν στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τις κρατήσει ζωντανές στην διεκδίκηση μιας από τις πρώτες θέσης της τελικής βαθμολογικής κατάταξης.
Η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο είναι επιβεβλημένη