slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δίνει το καλό παράδειγμα ο Κυριάκος!


Το καλό παράδειγμα δίνει από τη στιγμή της εκλογής του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αυτό όχι μόνο γιατί είναι δραστήριος αλλά γιατί είναι και πολύ χαμηλών τόνων όταν πρέπει.

ΜΠΡΑΒΟ στην ΕΑΣ Νάξου που αναλαμβάνει το κόστος για τη λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο νοσοκομείο




Πρόταση ζωής καταθέτουν οι αγρότες και η ΕΑΣ - ΑΕΣ ΑΕ προς την κοινωνία της Νάξου. Κι αυτό γιατί αναλαμβάνουν το κόστος για τη λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού με την επικείμενη πρόσληψη της Ναξιώτισσας γιατρού (νεφρολόγου) κ. Κατσούρη.
Παράλληλα, αναλαμβάνουν την κάλυψη αναγκών για τα

Ο Βαγγέλης Καπαρέλης στον ΠΑΣ Νάξου



Ο Π.Α.Σ Νάξου από σήμερα και τυπικά πλέον, καλωσορίζει στην οικογένειά του τον ποδοσφαιριστή Ευάγγελο Καπαρέλη.
Ο Βαγγέλης είναι Ναξιώτης και έχει γεννηθεί το 1993. Έχει αγωνιστεί από 2004-2006 στην «ΑΕΝ – ΑΡΙΑΔΝΗ». Από το 2006-2008 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αναγέννησης Αγερσανίου. Συνέχισε από το 2008-2011 στον Πανναξιακό και στη συνέχεια μέχρι χθες ήταν ενταγμένος στο δυναμικό του

Τηλεοπτικές άδειες: Οι υπηρεσίες του υπουργείου διαψεύδουν τον Παππά! Έγγραφο ντοκουμέντο


Την ώρα που ο Νίκος Παππάς κάνει λόγο για "σκοπιμότητες όσων αμφισβητούν" τα στοιχεία που έχει παραθέσει για τον αριθμό ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας ελεύθερης λήψης στην Ευρώπη, οι ίδιες οι υπηρεσίες του υπουργείου τον

Πέφτει και το τελευταίο... οχυρό με νέα υποχώρηση Τσίπρα - Ξένος πρόεδρος στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων Δημόσιας Περιουσίας!


- Προσχέδιο που επεξεργάζεται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προβλέπει ότι ο πρόεδρος του Ταμείου θα ορίζεται από τους δανειστές
- Στα περιουσιακά στοιχεία προς πώληση εντάσσονται ολόκληρο το ΤΑΙΠΕΔ, οι τράπεζες, οι θυγατρικές τους, οι ΔΕΚΟ και όλα τα κρατικά ακίνητα!
- Το εποπτικό διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου θα είναι πενταμελές. Τα τρία μέλη θα επιλεγούν από την κυβέρνηση και

Αυτοί είναι οι δεξιοί αγρότες κύριε Τσίπρα;



Δυστυχώς οι αγρότες όπως και οι υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες και ανάμεσά τους οι νέοι, πίστεψαν τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα το πληρώνουν. Και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω.

ΠΕΣ ΤΑ! ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΓΗ! Παππάς: Το δελτίο του MEGA θύμιζε προεκλογικό σποτ του Μητσοτάκη!


Νίκος Παππάς: Το δελτίο του Mega θύμιζε… προεκλογικό σποτ του Μητσοτάκη!

Μια αποστροφή του Υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, στη συνέντευξη την οποία παραχώρησε στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” και τους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο, έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αναφέρεται στη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι αθλήτριες του Πανναξιακού υπέρ της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών
Το μεσημέρι της Πέμπτης οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου μας, ενημερώθηκαν από την ΛΕ.ΜΟ.Ν. – BE MY HERO σχετικά με το θέμα της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών. Τα κορίτσια του Πανναξιακού ευαισθητοποιήθηκαν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια ώστε να γνωρίσουν όλο και περισσότεροι την ανάγκη της δωρεάς μυελού των οστών.

Γ. Χατζημάρκος: Με την παγκόσμια γλώσσα του σκίτσου, στέλνουμε στην Ευρώπη το μήνυμα του πολιτισμού και του ανθρωπισμού

Μεγάλη έκθεση σκίτσου για το προσφυγικό συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων



Την παγκοσμίως κοινή γλώσσα της εικόνας, του σκίτσου και της σάτιρας, επιλέγει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για να στείλει το μήνυμα του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, με αποδέκτες τόσο στο εσωτερικό της χώρας, αλλά κυρίως στο εξωτερικό.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος ανακοίνωσε σήμερα, στην διάρκεια

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης


Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ ανακοίνωσε το Σάββατο, με ανάρτησή του στο Facebook, ο Σάκης Ιωαννίδης.
Στην ανάρτησή του, ο Ιωαννίδης τονίζει ότι διαφωνεί με την απόφαση του προέδρου της ΝΔ να

HO.RE.CA 2016 ΓΕΥΣΕΙΣ - ΜΥΡΩΔΙΕΣ - ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΝΑΞΙΩΤΙΚΕΣ

          Την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στην έκθεση HO.RE.CA και συγκεκριμένα στο Hall 4  στο περίπτερο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος  και ώρα 17:00 θα γίνει παρουσίαση  Παραδοσιακών Ναξιώτικων συνταγών υπό την επιμέλεια του Περιφερειάρχη Κυκλάδων της Λέσχης,  Executive Chef Δημήτρη Παπαδόπουλου. Η Παρουσίαση θα γίνει από τους Ναξιώτες chef:

ΝΔ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα από εκφραστές γεωπολιτικών κυβιστήσεων

 
«Η Νέα Δημοκρατία που διαχρονικά πιστεύει στη συμμετοχή της χώρας στην κοινότητα των δυτικών δημοκρατιών, δεν δέχεται μαθήματα από εκφραστές πολιτικών και γεωπολιτικών κυβιστήσεων», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Συγγρού, απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στη Νάξο το περιφερειακό Συμβούλιο του Μαρτίου


Ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου με βασικό θέμα το ψήφισμα γα το θέμα της λειτουργίας Hot Spot στην Κω… Όμως, η είδηση που αφορά τη Νάξο είναι ότι αποφασίστηκε η επόμενη συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί στη Νάξο στα τέλη Μαρτίου και είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε συνεδρίαση στο νησί από τον Ιούλιο του 2011. Τότε είχαμε ένα περιπετειώδης συμβούλιο λόγω των αντιδράσεων για τις ανεμογεννήτριες…
Όμως περνάμε στο θέμα του ψηφίσματος για τα Hot Spot όπου

Horeca 2016 με άρωμα Νάξου



Με άρωμα Νάξου είχαμε σήμερα το μεσημέρι τη παρουσίαση του «Μυκονιάτικου πρωινού» που ήταν και το σημαντικότερο γεγονός στη διάρκεια της 11ης Horeca 2016 που έχει ανοίξει τις πύλες της από τη Παρασκευή και έως τη Δευτέρα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη