slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δικαιούται ο «υπουργός της κουρτίνας» να κρίνει τους άλλους;

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. σε συνέντευξή του στο έντυπο του Χατζηνικολάου και αφού τάχθηκε κατά της επιστροφής των βατοπαιδινών(!) δήλωσε ότι «η επιστροφή στο παρελθόν σκοτώνει το μέλλον» και ότι «οι μετέγραφες πρέπει να είναι από το μέλλον και όχι από το παρελθόν που έχει "κουσούρια" και "τραύματα"»…
http://4.bp.blogspot.com/_HZDo5xB-flw/S9ipUJKxoNI/AAAAAAAAELQ/RVzrfSypA1A/s1600/%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%BA.jpg
Για την υπόθεση Βατοπαιδίου ξεχνά ο συμπαθής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ότι η επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της Αντώνη Σαμαρά είναι ότι το λεγόμενο σκάνδαλο Βατόπαιδου είναι κατασκευασμένο συνεπώς δεν υπάρχει σκάνδαλο. Θέση που είναι διαμετρικά αντίθετη με την αμιγώς ΠΑΣΟΚΙΚΗ θέση που υποστηρίξουν τα ΜΜΕ που διευθύνει ο κ. Χατζηνικολάου χαρακτηρίζοντας το Βατόπαιδι ως σκάνδαλο.

Φτάνοντας στο σημείο να ψεύδεται, λέγοντας πως «δεν έχουν ανοίξει οι λογαριασμοί της Μονής», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. για να εξασφαλίσει λίγη εύνοια από τα ΜΜΕ που διευθύνει ο Χατζηνικολάου έδωσε τη συνέντευξή του στο έντυπο του Χατζηνικολάου στηρίζοντας ουσιαστικά τους ΠΑΣΟΚικούς ισχυρισμούς του Χατζηνικολάου για σκάνδαλο Βατοπαιδίου.

Όσο για το αν οι μεταγραφές πρέπει να είναι από το μέλλον και όχι από το παρελθόν που έχει "κουσούρια" και "τραύματα" έχουμε να απατήσουμε τα εξής:
Σε αυτό το τελευταίο -παρελθόν που έχει "κουσούρια" και "τραύματα"...- συμφωνούμε κύριε εκπρόσωπε απόλυτα μαζί σας. Όμως κύριε εκπρόσωπε δεν δικαιούστε να κρίνετε τους άλλους, πόσο μάλλον δεν θα πρέπει να έχετε γνώμη για το ποιοί μας πλήγωσαν, διότι και σεις είστε ένας από αυτούς που μας πλήγωσαν.

Και αυτό γιατί αγαπητέ εκπρόσωπε το μόνο έργο που έχετε να παρουσιάσετε ως υπουργός -αυτά ήταν τα λάθη του Καραμανλή- Τουρισμού ήταν οι περιβόητες κουρτίνες στο γραφείο από όπου βγήκε και ο τίτλος που σας έχουν απονείμει συνεργάτες του κυρίου Χατζηνικολάου «ο υπουργός της κουρτίνας»…

Tαξιδέψτε με την “GAPM Air”…

Μια νέα, δυναμική, αξιόπιστη, οικονομική και ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρεία αερομετοφορών, εμφανίστηκε στην χώρα μας από τον Οκτώβριο του 2009.

Σας “πετάει” σε 18 ευρωπαϊκές χώρες, στις ΗΠΑ, Μέση Ανατολή, Τουρκία, Αφρική (Λιβύη), Ασία (Ινδία) και… Καραϊβική.
Το όνομα της εταιρείας είναι:
Greek Aerial Prime Minister (GAPM)..
Δηλαδή στα ελληνικά “Έλληνας Πρωθυπουργός του Αέρα”..
* Η φωτογραφία από το ΒΗΜΑ

Ποιος έφερε την Cosco στην Ελλάδα; Ο Καραμανλής βέβαια...

Για να θυμόμαστε και να μην ξεχνάμε...

Επαφές Κινέζου Προέδρου και με την αντιπολίτευση

26-11-2008

Στην ιδιαίτερη σημασία της επίσκεψης του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Χου Ζιντάο αναφέρθηκαν μετά τις συναντήσεις που είχαν χθες μαζί του, τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όσο και η γενική γραμματέας του ΚΚΕ. Ο κ. Γ. Παπανδρέου τόνισε ότι αποδίδει μεγάλη σημασία στις επενδύσεις της Κίνας στην Ελλάδα, ωστόσο αναφερόμενος στην περίπτωση του Λιμένος Πειραιώς δήλωσε: «Είχα τη δυνατότητα να επαναλάβω την πάγια θέση του ΠΑΣΟΚ για τις στρατηγικές υποδομές και το πώς εμείς τις βλέπουμε για την πατρίδα μας».

Τότε λιοντάρια... σήμερα σκισμένα καλσόν Νο 5

Μίχας: «για εμάς, στην Νομαρχία Πειραιά, η εκχώρηση του ΣΕΜΠΟ του ΟΛΠ σε ξένα συμφέροντα δεν είναι μεταρρύθμιση, είναι ομολογία αποτυχίας».

Δημήτρης Καρύδης (βουλευτής ΠΑΣΟΚ): «Πρόκειται για μία αποικιοκρατική σύμβαση με προκλητικές χαριστικές διατάξεις, όπως φορολογικές ελαφρύνσεις στη COSCO. Η παραχώρηση αυτή είναι σε βάρος της οικονομικής ζωής, της τοπικής κοινωνίας, αλλά και των εργασιακών σχέσεων, που οδηγούν το Λιμάνι σε νέο εργασιακό μεσαίωνα».

Λ. Κατσέλη (15/10/08): «Το ΠΑΣΟΚ θα επαναδιαπραγματευθεί την συμφωνία».

Τα πολλαπλά οφέλη της χθεσινής συμφωνίας

26-11-2008

Τη δική του ξεχωριστή θέση ως πύλη εμπορίου Ανατολής - Δύσης καταλαμβάνει πλέον ο Πειραιάς ύστερα από την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ) στην κινεζική Cosco.

Διάβασε όλη την ανάρτηση...

Τότε λιοντάρια... σήμερα σκισμένα καλσόν Νο 4

3 Μαρτίου 2009, Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Πειραιά και Νήσων:

«Η διαδικασία ξεπουλήματος του ΣΕΜΠΟ του ΟΛΠ ήταν στημένη και προαποφασισμένη από την κυβέρνηση Καραμανλή στα πλαίσια του άκρατου νεοφιλελευθερισμού (…) όλα τα προηγούμενα χρόνια η πολιτική του ΠΑΣΟΚ βασίστηκε στη διαφύλαξη του δημόσιου ελέγχου του ΟΛΠ (…) Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει το ξεπούλημα των λιμανιών και δεσμεύεται ότι θα κάνει ό,τι μπορεί να ανατρέψει μια ακόμα πράξη ντροπής της ΝΔ...»

Υπογραφή σύμβασης ΟΛΠ - Cosco

Αθήνα, Ελλάδα - 26/11/2008Υπογραφή σύμβασης ΟΛΠ - Cosco

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Νίκος Αναστασόπουλος και ο πρόεδρος της COSCO στην Ελλάδα Wei Jiafu δίνουν τα χέρια μετά την υπογραφή σύμβασης παραχώρησης Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων, παρόντος του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του Προέδρου της Κίνας Hu Jintao στο Μέγαρο Μαξίμου.

http://news.pathfinder.gr/photoscope/greece/politics/6074.html

Υπογράφεται σήμερα συμφωνία για την Cosco - Ορόσημο στις σχέσεις Ελλάδας και Κίνας

25-11-08

Ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Χου Ζιντάο ενώ προσέρχεται στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Διάβασε όλη την ανάρτηση...

Τότε λιοντάρια... σήμερα σκισμένα καλσόν Νο 3

10 Μαΐου 2008, Ε. Τσούρη (ΠΑΣΟΚ):

«Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τη σημερινή κυβέρνηση για την απόφασή της να πουλήσει εθνικής σημασίας, αλλά και ασφάλειας, περιουσιακά στοιχεία, (…) ο δημόσιος έλεγχος και η διαχείριση των λιμενικών μας υποδομών αποτελεί βιώσιμη επιλογή, λόγω της κερδοφορίας και της δυνατότητας χρηματοδότησης των υπό εξέλιξη επενδυτικών τους σχεδίων και, επιβάλλεται, λόγω του στρατηγικού χαρακτήρα και ρόλου τους στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.»

PM Karamanlis meets with COSCO president Wei Jiafu

Τότε λιοντάρια... σήμερα σκισμένα καλσόν Νο 2

Απρίλιος 2008 επίκαιρη ερώτηση ΓΑΠ προς Καραμανλή:

«Θέμα: Ιδιωτικοποιήσεις δημόσιων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας που επιχειρεί η κυβέρνηση»
Αν υλοποιηθούν τα σχέδια της κυβέρνησης για την πλήρη ιδιωτικοποίηση δημόσιων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας, η Ελλάδα θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα, στην οποία τα μεγαλύτερα λιμάνια, το σύνολο των μεγάλων αεροδρομίων, οι τηλεπικοινωνίες, η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και άλλοι ζωτικοί τομείς της οικονομίας θα είναι ιδιωτικοί ή και θα ελέγχονται από αντίστοιχους οργανισμούς άλλων χωρών. Αυτή η πολιτική είναι και ξεπερασμένη και αποτυχημένη. Την εφάρμοσαν μόνο στο παρελθόν ακραία

MV.COSCO HELLAS Christened in Greece

2006/07/27
On July 27, a celebration ceremony for christening of MV. COSCO HELLAS and the maiden voyage to the Port of Piraeus was held at the container terminal of Piraeus port in Greece.Capt.Wei Jiafu, President and CEO of COSCO Group, attended the ceremony with a COSCO delegation and delivered a speech.

Διάβασε όλη την ανάρτηση...

Θ.Πλεύρης:"Δεν υπήρξε ζημία στο Δημόσιο"

Επιτέλους αλήθειες μετά από τρία χρόνια ψέματα

Γενναία Δήλωση του Θανάση Πλεύρη βουλευτή του ΛΑΟΣ και μέλους της προανακριτικής επιτροπής!

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ζημία του ελληνικού δημοσίου, από τις ανταλλαγές στην υπόθεση του Βατοπεδίου, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Κυριακή με Δράση», ο Θανάσης Πλεύρης, βουλευτής του ΛΑΟΣ και μέλος της προανακριτικής επιτροπής.
Πρόσθεσε ότι ...υπάρχει μια εκτίμηση του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών και πέρα από αυτό τίποτα άλλο, πλην κάποιων εκτιμήσεων επί της μεθολογίας του ΣΟΕ όπως είπε.

Σε ότι αφορά τα χρυσόβουλα είπε είναι ανόητος όποιος τα θίξει καθώς κάτι τέτοιο θα αποτελέσει εθνική προδοσία. Επισήμανε πως στα χρυσόβουλα στηρίζεται το Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης και το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

http://www.skai.gr/

Εκτός Ν.Δ. όποιος στηρίξει Τατούλη

Με πολύ ... άγριες διαθέσεις "κατέβηκε' χθες στην Τρίπολη ο Λυκουρέντζος ο οποίος έστειλε ένα σαφές μήνυμα προς όλα εκείνα τα "γαλάζια" στελέχη της Αρκαδίας (και όχι μόνο) που σκέφτονται ή έχουν αποφασίσει να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα Τατούλη και όχι την επίσημη επιλογή του κόμματος, που είναι ο Δράκος.
Πιο συγκεκριμένα, ο Λυκουρέντζος είπε -μεταξύ άλλων- σε αυτή τη συνέντευξη τύπου που έδωσε στα γραφεία της ΝΟΔΕ:

"Εκείνοι που δεν στηρίζουν στο επίπεδο της περιφέρειας, τον Δράκο θέτουν αυτοβούλως κα αυτομάτως έκτος κόμματος.

Δεν μπορεί να λέει κάποιος ότι είναι στέλεχος της ΝΔ, αλλά δεν στηρίζω τις επιλογές της."

Πηγή: http://kalimera-arkadia.blogspot.com

Νέοι μέθοδοι ... εξουσίας. (Η χαρά της ζωής γίνεται αγωνία επιβίωσης)

Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η είδηση ….

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο Άνεργοι, χαμηλόμισθοι, ΑΜΕΑ και πολύτεκνοι μπορούν από σήμερα να υποβάλουν αιτήσεις για υπαγωγή στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας που είναι 10 - 20 % φθηνότερο από το ισχύον οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ.
Εξάλλου, εντός των ημερών αναμένεται να λήξει η εκκρεμότητα που αφορά την αναδιάρθρωση των τιμολογίων της ΔΕΗ, με την υποβολή της σχετικής εισήγησης από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ).

Ο σχολιασμός ….

Τελικά οι κυβερνώντες είναι απίστευτοι! … στα πλαίσια της όψιμης κοινωνικής ευαισθησίας που τώρα τελευταία επιδεικνύουν … αποφάσισαν να εφαρμόσουν ένα κοινωνικό μέτρο στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η που σίγουρα θα αφορά ένα μικρό τμήμα της κοινωνίας μας. Φυσικά είμαστε υπέρ του μέτρου αλλά ο τρόπος και ο χρόνος που γίνεται δείχνει πόσο μεθοδευμένα και ύπουλα κινούνται οι άνθρωποι που μας πούλησαν και υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας στο Δ.Ν.Τ. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι πάνε να χρυσώσουν το χάπι σε όλους μας για τις μεγάλες αυξήσεις που θα επιβάλλουν στα τιμολόγια (ακούγεται ότι θα το κάνουν και στην ΕΥΔΑΠ.) στο άμεσο μέλλον. Θα δείτε ότι το κοινωνικό τιμολόγιο θα μείνει τελικά στις σημερινές τιμές και όλοι οι άλλοι θα πληρώσουμε τα κερατιάτικα της κακοδιαχείρισης (με το υπεράριθμο προσωπικό) και της σπατάλης (τους υπέρογκους μισθούς στα ανώτερα στελέχη της Δ.Ε.Η και της Ε.Ρ.Τ.) Τελικά το παίζουν καλά το παιχνίδι τους καθοδηγούμενοι από άρρωστα μυαλά που σκέφτονται και εφαρμόζουν νέες μεθόδους εξουσίας οι οποίες βασίζονται καθαρά στην ψυχολογική και πνευματική καταρράκωση των ανθρώπων. Ίσως είμαστε οι εκλεκτοί ενός παγκόσμιου πειράματος γιατί όλα δείχνουν ότι θέλουν να μας φτάσουν σε ένα σημείο να σκεφτόμαστε όχι για το πως θα ζούμε! … αλλά να αγωνιούμε για το πως θα επιβιώσουμε!!!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ :«ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ» ΤΟΥ Γ.Γ. ΠΝΑ Κου ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΟΥ


Κύθνος 2 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΚΕΑ – ΚΥΘΝΟ

Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ – ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ

«ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ»
ΤΟΥ Γ.Γ. ΠΝΑ Κου ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΟΥ
ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΘΝΟ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΑ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ


Συνεχίζοντας τις επαφές του στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου ο Κος Χαράλαμπος Κόκκινος περιόδευσε στην Κέα και στην Κύθνο.
Είχε συναντήσεις με τους υποψηφίους δημάρχους και με πολίτες των δυο νησιών. Στις ομιλίες του

αναφέρθηκε στα προβλήματα της καθημερινότητας , στις αναπτυξιακές δράσεις που επιβάλλεται να προωθηθούν (βιολογικοί, σχολικά κτίρια, αφαλατώσεις και στα δυο νησιά, αξιοποίηση των λουτρών στην Κύθνο) και στο σημαντικό έργο που είχε επιτελεστεί κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (2004-2009) όπου διατέθηκαν 20 εκ. ευρώ για έργα και δράσεις στα δυο κυκλαδονησια.
Συγκεκριμένα για την Κέα:
- Επισκευή Λιμανιού
- Αγορά οχημάτων και βυτιοφόρων για τις ανάγκες του Δήμου
- Βιολογικός «compact» για το Βουλκάρι,
ενώ ο δρόμος Χαβουνά – Καμπί που είχε ενταχθεί στο Γ’ ΚΠΣ , (δεν υλοποιήθηκε με ευθύνη «τρίτων») είναι επιτακτική ανάγκη να υλοποιηθεί μέσω του ΕΣΠΑ (όπως άλλωστε είχε προγραμματιστεί, για να μη χαθούν πόροι από το Γ’ ΚΠΣ)
Αλλά και για την Κύθνο:
- Λιμάνι Μέριχα
- Οδικό έργο Χώρα-Δρυοπiδα
- Πολυδύναμο Ιατρείο (στο όποιο απουσιάζει Παιδίατρος και Ορθοπεδικός)
- ΧΥΤΑ και ΧΑΔΑ
- Γήπεδο 5Χ5 στη Χώρα
- Νέο Δημαρχείο και οχήματα για τις ανάγκες του Δήμου

Ενώ με ολιγωρία του νυν Γ.Γ. της Περιφέρειας Κου Μπρακουματσου, «χάθηκαν» πόροι του προγράμματος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (εγκεκριμένο από το Σεπτέμβριο του 2009) προϋπολογισμού 3,4 κ. ευρώ στο όποιο προβλέπονταν τέσσερις (4) αφαλατώσεις σε άνυδρα νησιά, μια εκ των οποίων στην Κύθνο.
Επί ένα χρόνο δεν υλοποιήθηκε κανένα έργο υποδομής ,οι οικοδομικές εργασίες σταμάτησαν, η ανεργία διογκώθηκε.
Η εγκατάλειψη των νησιών, η αδιαφορία και η έλλειψη πολιτικής βούλησης για στήριξη τους συνεχίζεται με τη δραματική μείωση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών (ιδιαίτερα για την Κύθνο).

Aς θυμηθούμε μερικά γεγονότα για την Cosco τους Κινέζους τον Καραμανλή γιατί ξεχνάμε πολύ εύκολα

Εισαγωγή στο σημερινό αφιέρωμα

Δείτε το παρακάτω βίντεο σαν εισαγωγή μιας και τη σημερινή μέρα θα την αφιερώσουμε για να θυμηθούμε μερικά γεγονότα... γιατί ξεχνάμε πολύ εύκολα

Υπό ελληνική σημαία το μεγαλύτερο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο

Ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα παραβρεθεί στα εγκαίνια της ονοματοδοσίας του μεγαλύτερου πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο, το οποίο ύψωσε ήδη την ελληνική σημαία. Πρόκειται για το «Cosco Hellas», το οποίο μεταφέρει 9.500 κοντέινερ και ανήκει στον όμιλο ναυτιλιακών επιχειρήσεων του καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, Costamare, που διευθύνων σύμβουλος είναι ο γιος του κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντακόπουλος.

Διάβασε όλη την ανάρτηση...

Τέλος Ιουλίου η συνάντηση Καραμανλή- Cosco

113 Δημοσιεύθηκε: 13:41 - 05/07/06

της Αθηνάς Καλαϊτζόγλου

Οι Κινέζοι επιμένουν στη συνεργασία με τα δύο μεγάλα λιμάνια της χώρας, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη. Την πρόοδο του αιτήματος αυτού θα συζητήσει ο πρόεδρος της Cosco Captain Wei στη συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στις 26 Ιουλίου, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στη χώρα μας.


Τα θέματα αυτά πάντως, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, δεν μπορούν να αποσαφηνιστούν πριν από το φθινόπωρο, οπότε ολοκληρώνονται οι σχετικές μελέτες που διεξάγονται από τα δύο μεγάλα λιμάνια.

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/106599/Article.aspx#

Διάβασε όλη την ανάρτηση...

Τότε λιοντάρια... σήμερα σκισμένα καλσόν Νο 1

10 Ιανουαρίου 2008, Ανακοίνωσή του ΠΑΣΟΚ:

«Η κυβέρνηση Καραμανλή αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά ότι, πίσω από τον “μεταρρυθμιστικό μανδύα” που ενδύεται, επιχειρεί να κρύψει τις αντιλαϊκές και αυταρχικές επιλογές της, που στην προκειμένη περίπτωση έχουν στόχο το ξεπούλημα των λιμανιών του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης σε ιδιωτικά συμφέροντα.»

Με τον Κ.Καραμανλή συναντήθηκε ο πρόεδρος της κινεζικής ναυτιλιακής εταιρείας Cosco

Επενδύσεις στα λιμάνια - 26 Ιουλ. 06

Συνάντηση με τον πρόεδρο της κινεζικής ναυτιλιακής εταιρείας Cosco Βου Τζιανφού είχε την Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής, με αντικείμενο την ανάπτυξη των κινεζικών επενδύσεων σε ελληνικά λιμάνια.

Διάβασε όλη την ανάρτηση...

Η Νεοδημοκρατική κατάντια στη Πάρο συνεχίζεται! Ιστορικά δεξιά πρόσωπα ουρά των ΠΑΣΟΚογενών ψηφοδελτίων