slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γ. Βρούτσης: Αυξήσεις στις επικουρικές 465.112 συνταξιούχων

Αυξήσεις στις επικουρικές συντάξεις 465.112 συνταξιούχων προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, σε συνέχεια της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αντισυνταγματικότητα μέρους των διατάξεων του νόμου Κατρούγκαλου.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3», ο κ. Βρούτσης δήλωσε ότι οι

Πρόσκληση στην τελετή βράβευσης εισαχθέντων στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα

Εκλογή εκπροσώπων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Γ.Σ. της ΕΝΠΕ



Το Περιφερειακό Συμβούλιο, κατά την σημερινή του συνεδρίαση στη Σύρο, προέβη στην εκλογή εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), στην οποία η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσωπείται από 13 μέλη και συγκεκριμένα, εννεά (9) ex officio, τον Περιφερειάρχη, τους δύο (2) χωρικούς και τους έξι (6) θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες καθώς τέσσερα (4) αιρετά μέλη, δύο από την πλειοψηφία και δύο από τις παρατάξεις της μειοψηφίας.

Κατά την σημερινή εκλογική διαδικασία, από την παράταξη της πλειοψηφίας εξελέγησαν

Εκδήλωση στην Αίθουσα του Συνδέσμου Συριανών την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ 7η ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ FOODEXPO GREECE



Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στην 7η  Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo Greece 2019,  που θα πραγματοποιηθεί  7-9 Μαρτίου 2020 στο Αthens Metropolitan Expo στα Σπάτα (πλησίον αεροδρομίου Ε. Βενιζέλος) στην Αθήνα.
 Η Περιφέρεια συμμετέχει στην Έκθεση με μόνο γνώμονα την ενδυνάμωση των εμπορικών δεσμών των παραγωγών τροφίμων και ποτών του Νοτίου Αιγαίου με την ελληνική και την παγκόσμια αγορά, ώστε να αποδοθούν τα μέγιστα δυνατά εμπορικά οφέλη στους παραγωγούς της, καθώς πρωταρχικός της στόχος είναι η προβολή, προώθηση και στήριξη του πρωτογενούς τομέα καθώς και η μεταποίηση και η προώθηση των τοπικών της προϊόντων.
Παράλληλα με την Έκθεση Food Expo Greece 2020 διεξάγεται και...

Συμμετοχή του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου στο 11ο Συνέδριο Εμπορικών Συλλόγων Κυκλάδων



 Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 11ου Συνέδριου Εμπορικών Συλλόγων Κυκλάδων την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στην Τήνο, με ενεργή παρουσία του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου. Στο Συνέδριο που διοργάνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου και έλαβε χώρα στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Κουτελιέρης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Ευστάθιος Πολυκρέτης, οι οποίοι εκπροσώπησαν τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου και μίλησαν για καίρια θέματα που απασχολούν τον Εμπορικό κόσμο της Νάξου και τις Κυκλάδες γενικότερα.
Το κεντρικό μήνυμα του συνεδρίου ήταν «Εμπόριο» συνεργασία, αντοχή, ελπίδα. Ενδιαφέρουσες ομιλίες και προβληματισμοί τέθηκαν στο τραπέζι των....

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ με θέμα "Η Επικαιρότητα και η Διαχρονικότητα των Αρχών και των Αξιών του Ανδρέα Παπανδρέου και η δυνατότητα να εφαρμοστούν σήμερα" διοργανώνει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 11 πμ-5 μμ στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ Ακαδημίας 20 στην Αθήνα, η Επιτροπή Πολιτών και τέως Βουλευτών και η σελίδα στο fb Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου (που είχε οργανώσει και το 2016 εκδήλωση μνήμης στο πολεμικό μουσείο με 79 πρώην Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ). Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή ως ομιλητές, ενώ