slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


ΑΙΓΑΙΟΥ

Αμοργός5 - 7 Ιουλίου 2013


ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ


Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

11.00 – 12.30: Επίσκεψη - ξενάγηση στο Μοναστήρι της Παναγίας Χοζοβιώτισσας
13.00 – 15.00:Χώρα.

3η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ



ΑΜΟΡΓΟΣ5-6-7 Ιουλίου 2013

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει στην Αμοργό (5-6-7 Ιουλίου 2013) την 3η Μουσική ΣυνάντησηΠαραδοσιακής Μουσικής Νέων Νοτίου Αιγαίου".

Περισσότεροι από 10νέοι μουσικοί - ηλικίας από 7 μέχρι και 21 ετών από 15 τουλάχιστο νησιά του Νοτίου Αιγαίου, θα συμμετάσχουν σε αυτή τη μεγάλης εμβέλειας μουσική πρωτοβουλία της Περιφέρειας.

Δημοσκόπηση MRB: Παραμένει μπροστά η ΝΔ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ MESOGIOS FM 105,4 ΝΑΞΟΣ ROULA KAI AKH


Στις εξαμηνιαίες τάσεις τηςΜRB και στην έρευνα που έγινε μετά τη δημιουργία της νέας κυβέρνησης συνεργασίας ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, προκύπτουν, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου ότι η ΝΔ έχει προβάδισμα 1,2% (ηταν 1,8% πριν την ΕΡΤ) με ποσοστό 22%, ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 20,8%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται...

Αποχώρισαν από το ΠΑΣΟΚ για το ΠΑΣΟΚ Β'


Πάνε   στη νέα τους  στέγη... στον ΣΥΡΙΖΑ
Οξύτατη επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά, εξαπολύει η Αριστερή Πρωτοβουλία ανακοινώνοντας επισήμως την αποχώρησή της από το «σημερινό», όπως το αποκαλεί, ΠΑΣΟΚ μετά την συγκρότηση της δικομματικής κυβέρνησης.
«Είναι προφανές ότι το.....

Η γιορτή του Β' Παιδικού Σταθμού Δήμου Νάξου!


Ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ  Ιάκωβος Ναυπλιώτης-Σαραντηνός έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό και  στη  διευθύντριά του, Λιάνα Βλασερού-Λιοφάγου του Β΄Παιδικού Σταθμού για την προσπάθεια τους όλο το χρόνο. Τη γιορτή, παρακολούθησαν ακόμη, ο δημοτικός σύμβουλος, Απόστολος Ψαρράς και η τοπική σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου, Ανδριανή Ξενάκη

Σπύρος Παπαδόπουλος γιατί παραιτήθηκα


"Πριν από λίγες μέρες, ο δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης, όταν κλήθηκε από τη δημοσιογράφο του “Μεσόγειος FM” κυρία Ρούλα Μπράουν να σχολιάσει δημόσια την κατάσταση που διαμορφώνεται στην τοπική κοινότητα της Χώρας, μετά και την παραίτησή μου από την θέση του προέδρου, δήλωσε πως ο ίδιος δεν ασχολείται με τα μικρά κι ασήμαντα μικροπολιτικά θέματα, αλλά με τα μεγάλα και τα ουσιώδη θέματα που απασχολούν το....

Ακομα γελαει ο Σαμαρας με τις προτασεις Στουρναρα...

Μεγαλε, κανε τη δουλεια για την οποια σε πηραμε και ασε την πολιτικη για αλλους...

Tην Αννα Διαμαντοπούλου και τον Ανδρέα Λοβέρδο ήθελε στην κυβέρνηση ο Γιάννης Στουρνάρας. Εκανε τις εισηγήσεις του στον Αντώνη Σαμαρά, οι οποίες ωστόσο δεν έγιναν δεκτές.

Σύμφωνα με το real.gr, οι εισηγήσεις του υπουργού Οικονομικών αντικατοπτρίζουν τα σχέδια του για αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού με ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κόμμα που θα καλύπτει πέραν της κεντροδεξιάς και το χώρο της κεντροαριστεράς.

Εκδηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Νάξου 27/06-30/06/13

Η τοπική κίνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Νάξου έχει οργανώσει τις παρακάτω εκδηλώσεις για το διάστημα από 27-06-13 έως 30-06-13:
Ανοιχτή-Συνέλευση συζήτηση με το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Νίκο Μανιό:
1. Την ΠΕΜΠΤΗ 27-06-13 στο ΚΥΝΙΔΑΡΟ στις 9.00 μ.μ. στο καφενείο του Γ.Τσελέντη 'ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ'
2. Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-06-13 στην ΚΟΡΩΝΟ στις 9.00 μμ στην ΠΛΑΤΣΑ, καφενείο ΙΠΠΟΤΗ
Το Σάββατο 29-06-13 θα γίνει προσυνεδριακή συνέλευση της τοπικής οργάνωσης με εισηγητή το Νίκο Μανιό όπου θα συζητηθούν οι θέσεις της Κ.Ε. για το πρώτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που θα γίνει στην Αθήνα 10 έως 14 Ιουλίου. Επίσης θα υποβληθούν οι υποψηφιότητες για τους αντιπροσώπους μας στο συνέδριο. Η συνέλευση θα γίνει στα νέα γραφεία της τοπικής οργάνωσης (Παπαβασιλείου πάνω από το οβελιστήριο) στις 8.00 μμ.
Την Κυριακή θα 30-06-13 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές ανάδειξης των αντιπροσώπων μας.
Από τη γραμματεία τοπικής κίνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Νάξου.

Το MEGA πάει Νάξο!

mega

Ένα πανέμορφο οδοιπορικό που αναδεικνύει τις μυστικές ομορφιές της Νάξου, πραγματοποιείται αυτό το διάστημα από τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού MEGA.

Άρχισε το σίριαλ των «άκαρπων συνεδριάσεων». Ποιοί οδηγούν την ΕΣΗΕΑ σε τεχνητό αδιέξοδο





Άρχισε το σίριαλ των «άκαρπων συνεδριάσεων». Ποιοί οδηγούν την ΕΣΗΕΑ σε τεχνητό αδιέξοδο


Φρούδες αποδειχτήκαν οι ελπίδες ότι τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θα κατόρθωναν να συγκροτηθούν σε σώμα από την πρώτη τους συνεδρίαση, αναλογιζόμενα τις κρισιμότατες καταστάσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Καλοκαιρινά μαθήματα μουσικής από το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ


Σχολή της  Νάξου

Θερινά εργαστήρια μουσικής – Καλοκαίρι 2013
Καλλιτεχνικός διευθυντής:Αλέξανδρος Καλογεράς
Ph. D. Harvard University
Καθηγητής στο Berklee College of Music στη Βοστώνη

Α΄ Περίοδος: 3 - 31 Ιουλίου, 2013
Β΄ Περίοδος: 1 - 29 Αυγούστου, 2013
1.  Πρώτη γνωριμία με τα όργανα και....

Να φύγετε κύριοι. Να πάτε αλλού !!!

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης στην Καλλιέργεια Αρωματικών Φυτών


Inline image 2    Inline image 3   Inline image 5

Τελευταία παρουσιάζεται ένα συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά, τόσο από επαγγελματίες αγρότες όσο και από τρίτους, που απλά θέλουν να αποκτήσουν ένα κάποιο εισόδημα από αργούσες εκτάσεις.
Αυτό το νέο ενδιαφέρον είναι θεμιτό αφού στην Ελλάδα εντοπίσθηκαν 1.600 ενδημικά αυτοφυή φυτά, που την καθιστούν τρίτη παγκοσμίως σε....