slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Και επίσημα το χρίσμα στον Γιώργο Χατζημάρκο

ΤοΚαι επίσημα το χρίσμα στον Γιώργο Χατζημάρκο επίσημο χρίσμα στον Γιώργο Χατζημάρκο δόθηκε χθες και επίσημα από τη ΝΔ.

Συνάντηση Γ. Βρούτση με ΝΟΔΕ Κυκλάδων στη Σύρο




Δυναμικό ξεκίνημα για τη ΝΔ καθώς πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο στις εκλογές, αυτή την φορά από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, όπου βρίσκεται ο πρ. υπουργός και βουλευτής Κυκλάδων Γ. Βρούτσης αυτές τις ημέρες.

Στην φωτογραφία διακρίνονται μεταξύ άλλων ο Γ. Βρούτσης, ο πολιτευτής Γ. Βακόνδιος, ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Κυκλάδων Χ. Καφτηράνης, ο γραμματέας  Μ. Πελοποννήσιος, το μέλος Κ. Μπούμπουλης, ο πρόεδρος της

Εγκαινιαστκε το "ορμητήριο" της επόμενης μέρας

Προσθήκη λεζάντας
Προσθήκη λεζάντας
Παρουσίαση των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση και πολιτικών στελεχών του κόμματος.
Το "ορμητήριο" της επόμενης μέρας για τις Κυκλάδες, αλλά και για την χώρα γενικότερα, παρουσιάστηκε σήμερα στα τοπικά ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα έγινε η παρουσίαση των νέων γραφείων της ΝΟ.Δ.Ε., παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων, Γιάννη Βρούτση, του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Λεονταρίτη αλλά και άλλων μελών του κόμματος και πολιτικών και https://www.syrostoday.gr/News/55825-To-ormitirio-tis-epomenis-meras.aspxαυτοδιοικητικών προσώπων.

Θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Οριστικοποίησε την απόφασή του και θα είναι υποψήφιος για τη θέση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, ο κ. Μανώλης Γλυνός.



Οριστικοποίησε την απόφασή του και θα είναι υποψήφιος για τη θέση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου ο κ.

ΝΟΔΕ Κυκλάδων: «Η κληρονομιά της Ελλάδας δεν πωλείται»

Αν κάποιοι πίστεψαν ότι θα τελειώναμε μόνο με τη  Μακεδονία γελάστηκαν. Υπάρχουν μάλλον και άλλες δωρεές ή μάλλον , χρησιμοποιώντας μια λέξη του κ. Τσίπρα , και άλλα «πωλητήρια»!!!.
Τρείς ημέρες πριν «τη γιορτή της γραβάτας» στο Ζάππειο (22 Ιουνίου) η κυβέρνηση …άκουσον άκουσον…μεταβίβασε με απόφαση του κ. Τσακαλώτου (19/06/2018) στο Υπερταμείο 10.119 ακίνητα.