slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Μιχάλης Χάλαρης στο ανώτερο συλλογικό όργανο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη μετά το συνέδριο της που αποτέλεσε ένα γεγονός με ευρύτερη απήχηση, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην πορεία ανασυγκρότησης της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης, της σοσιαλδημοκρατικής παράταξης στον κεντροαριστερό χώρο ανακοίνωσε τη σύνθεση του Κεντρικού Συμβουλίου, όπως αποφασίστηκε από το συνέδριο.

Ο επιστήμονας και πολιτικός κ. Μιχάλης Χάλαρης που κατάγεται από τη Σαντορίνη εκ πατρός, από την Πάρο εκ μητρός και είναι παντρεμένος με Φιλωτίτισσα, εκλέχθηκε στο Κεντρικό Συμβούλιο το ανώτερο συλλογικό όργανο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
O κ. Μιχάλης Χάλαρης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη νέα σελίδα που γυρίζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το κυρίαρχο αίτημα των Ελλήνων πολιτών είναι η ασφαλής έξοδος της χώρας από την Κρίση. Η ισχυροποίηση και πάλι της ενιαίας Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης θα οδηγήσει στην αλλαγή του συσχετισμού των πολιτικών δυνάμεων στη χώρα και στην προώθηση των προοδευτικών πολιτικών διατηρήσιμης ανάπτυξης, απασχόλησης και αλληλεγγύης, με εθνική προγραμματική συνεννόηση. Για να γίνει η Ελλάδα ξανά κανονική και ισότιμη χώρα – μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης. Κινητήριος δύναμη για εμάς είναι οι πολίτες σε κάθε τοπική κοινωνία, γι’ αυτό απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους  πολίτες και τα στελέχη, αλλά και σε όλους τους πολιτικούς φορείς που έχουν τις ίδιες αγωνίες και πιστεύουν στο ίδιο εγχείρημα να προχωρήσουμε μαζί πλάι-πλάι, το οφείλουμε στον τόπο μας και στη νέα γενιά».