slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση του δημάρχου, Μανόλη Μαργαρίτη, με το Σύλλογο Μηχανικών Νάξου

  Την Παρασκευή  2 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ανοικτή  συνάντηση του δημάρχου Νάξου  και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλη Μαργαρίτη,  με το Σύλλογο Μηχανικών Νάξου.  Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο  αντιδήμαρχος Απόστολος Ψαρράς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών, Γιάννης Πομόνης, ο προϊστάμενος του Γραφείου Δόμησης, Αλέκος Μυλωνάς, ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου,....

Όλη η ομιλία Σαμαρά στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Το ότι σήμερα διερχόμαστε μια περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη για την Πατρίδα μας, το αναγνωρίζουν οι πάντες. Δεν το αμφισβητεί κανείς…

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ: 6 και 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ στη 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Απεργιακές Συγκεντρώσεις
ΤΡΙΤΗ 10:30 π.μ και ΤΕΤΑΡΤΗ 10:30 π.μ. στο ΝΕΩΡΙΟ-ΙΚΑ
Να τελειώνουμε με τη χούντα συγκυβέρνησης – τρόικας!
Μπορούμε να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
Λαϊκός Ξεσηκωμός Παντού!

Θερμό χειροκρότημα στον Α. Σαμαρά από τον Κώστα Καραμανλή


Από Στις πρώτες σειρές της αίθουσας παρακολούθησε ο πρώην πρωθυπουργός την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική ομάδα.

Ο Κώστας Καραμανλής κάθισε ανάμεσα σε δύο Ευρωβουλευτές της παράταξης,...
τον Κώστα Πουπάκη και τον Γιώργο Κουμουτσάκο, ενώ ακριβώς μία σειρά πίσω του ήταν ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης και ο βουλευτής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Στο τέλος της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ τόσο ο πρώην πρωθυπουργός, όσο και οι υπόλοιποι βουλευτές του κόμματος σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν τον Αντώνη Σαμαρά.
www.bankingnews.gr

Κάλεσμα της Α΄ΕΛΜΕ Κυκλάδων για συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Η ΕΛΜΕ Α΄ Κυκλάδων, καλεί τους εργαζομένους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους σε μαχητικές διαδηλώσεις το διήμερο 6 και 7 Νοέμβρη   πρέπει να είναι  η αφετηρία αυτού του αγώνα για να μην περάσουν τα μέτρα και να ανατραπεί αυτή η πολιτική. Παράλληλα, καλεί όλους  να συμμετέχουν όλοι στις συγκεντρώσεις 6 & 7 Νοέμβρη στη Σύρο στις 10:30 στο Νεώριο - ΙΚΑ.
 Η σχετική ανακοίνωση της Α' ΕΛΜΕ Κυκλάδων, αναφέρει αναλυτικά:

Σαμαράς: Να ψηφιστούν τα μέτρα απ' όλους-Οι δεσμεύσεις μας ισχύουν... μόλις ανακάμψουμε


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ. Τη σειρά παίρνουν οι δυο υπουργοί της κυβέρνησης, Γιάννης Στουρνάρας και Γιάννης Βρούτσης. Με τους δυο υπουργούς της κυβέρνησης θα ξεκινήσει κατάλογος ολιγόλεπτων παρεμβάσεων των βουλευτών του κόμματος.
Προηγουμένως ο πρωθυπουργός μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε τους βουλευτές του κόμματος του να ψηφίσουν τα μέτρα στη Βουλή και έστειλε μήνυμα-έκκληση στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ να υπερψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο.

Πρωτοσέλιδα Κυριακάτικων εφημερίδων

Δείτε τα

e-Επιλογές της 03/11/2012