slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Και το enikos στο παιγχνίδι...

"Πογκρόμ" για να συμπαθήσουμε με το ζόρι τους λαθρομετανάστες...

Πλέον είναι εμφανέστατα συντονισμένη ενέργεια...
Η ύστατη προσπάθεια κατάδειξης ευαισθησίας στον συνάνθρωπο ως ύστατος εξευτελισμός...
Το γνωστό site enikos.gr βάζει μια ανάρτηση από το fb που λέει τσακίστε τους νέγρους και σχόλιο από μια καθηγήτρια- όπως αναφέρει- που λέει "Έτσι να γεμίζουν μερέντες τα πεζοδρόμια"
Το σχόλιο του εν λόγω site ( enikos.gr)είναι:

Λεφτά δεν υπάρχουν για βρεφονηπιακούς τα «έφαγαν» οι δήμοι


Πήραν ευρωπαϊκά κονδύλια ύψους 500 εκ ευρώ που αφορούσαν την γυναικεία επιχειρηματικότητα, προχώρησαν σε προσλήψεις και σε άλλες πράξεις εκτός από τα όσα ορίζει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και τώρα δεν υπάρχουν χρήματα για την λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών.

Τιμητική Εκδήλωση στη μνήμη του Γεωργίου Τζαννετή


Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012
και ώρα 19:30
Χαλκί
(Γυμνάσιο Τραγαίας)

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις ακαδημίες του Πανναξιακού

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη μιας ακόμη ποδοσφαιρικής σεζόν ξεκίνησε και μαζί ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα τμήματα υποδομής και τις ακαδημίες του Πανναξιακού Α.Ο.
Όσοι εκκολαπτόμενοι άσοι επιθυμούν να κάνουν το 1ο τους όνειρο πραγματικότητα και να αγωνιστούν στη...
μεγαλύτερη ομάδα των Κυκλάδων, δεν έχουν παρά να περάσουν απ' το γήπεδο της Νάξου.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου (στο ΔΑΚ Νάξου), 17.00-18.00 το απόγευμα.
Πληροφορίες στο τηλ. 6945159993

Το νερό.. Νεράκι σε γειτονιές της Κωμιακής


«Πέρα βρέχει για τον πρόεδρο του τοπικού Συμβουλίου Κωμιακής κ. Μπαρδή ενώ κάτοικοι της Κωμιακής λένε το νερό… νεράκι (όχι μόνο τον Αύγουστο αλλά όλο το χρόνο)»Σε κάποιες γειτονιές του χωριού μας, στον Κάψαλο, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης. Το νερό που φτάνει στα σπίτια μας είναι ελάχιστο, ώστε στοιχειώδεις ανάγκες μας να μην ικανοποιούνται. Το πρόβλημα, σύμφωνα με τους ειδικούς του χωριού, οφείλεται στο ότι το τμήμα του κεντρικούσωλήνα (150 μ. περίπου που τροφοδοτεί την παραπάνω περιοχή είναι σιδηροσωλήνας που δεν έχει αντικατασταθεί από το 1967, 1/2 ίντσας, πολύσκουριασμένος, με αποτέλεσμα το πουρί που έχει «καθίσει στα τοιχώματα, να.....

Εσωτερική γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συνάντηση με Πέρες


Έλεγχος εκ των έσω στον Αλέξη Τσίπρα για την έκτακτη συνάντησή του με τον Σιμόν Πέρες

Την έντονη αντίδραση του Τάσου Κουράκη προκάλεσε η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Σιμόν Πέρες.
Ο βουλευτής από τη Θεσσαλονίκη εξέφρασε δημόσια μάλιστα τη διαφωνία του για τη συνάντηση αφού όπως είπε δεν υπήρξε ενημέρωση για αυτήν και η σιωπή του θα ισοδυναμούσε με "συναίνεση στην καθόλου εθιμοτυπική συνάντηση του προέδρου μας με τον Σιμόν Πέρες"

Ο βουλευτής είναι έτοιμος μάλιστα να ασκήσει έλεγχο προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όταν συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα ρωτώντας "σε ποια βάση έγινε η συνάντηση, ποια ζητήματα τέθηκαν από την πλευρά του Αλ. Τσίπρα, που προωθούν μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική προς όφελος των λαών, δίχως χώρες υπό κατοχή, και πόσο αυτή η συνάντηση μας τοποθετεί στους ηγήτορες σε ευρωπαϊκό επίπεδο της αντίληψης ότι οι λαοί παίρνουν την τύχη στα χέρια τους όχι μόνο στο οικονομικό, αλλά και στο επίπεδο της ειρήνης απέναντι σε κάθε κατοχική δύναμη"

Ο Τάσος Κουράκης κλείνει λέγοντας "Θα περιμένω μια απάντηση και ελπίζω να είναι πειστική"

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να γνωρίζει πως "μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες"

Χρυσή Αυγή για τα δήθεν ρατσιστικά χτυπήματα

Στα κρούσματα βίας λαθροζώων που «βαφτίζονται» ρατσιστικά (τον πακιστανό (;) που βίασαν και σκότωσαν ομοεθνείς του στο ναύπλιο την περασμένη εβδομάδα, τον ιρακινό που σκότωσε τοξικομανής στο κέντρο της Αθήνας προχθές ή τον Τυνήσιο που έσφαξαν ομοεθνείς του σήμερα στη Θεσσαλονίκη) αναφέρεται η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της:

«Ειδεχθή εγκλήματα που όπως τελικά αποδεικνύεται έχουν διαπράξει αλλοδαποί, καταρχήν βαφτίζονται ρατσιστικά. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός κατά των Ελλήνων. Να μπει τώρα μια τάξη και να απαλλαγούμε από τους εγκληματίες λαθρομετανάστες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ευρηματική η μουσική συναυλία για όλες τις ηλικίες στη Νάξο



Στο πλαίσιο των Θερινών Εργαστηρίων Μουσικής στη Νάξο, που διοργανώνει το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αυτό το καλοκαίρι, συναυλία για παιδιά και νέους όλων των ηλικιών δόθηκε την Κυριακή 12 Αυγούστου στο Δημοτικό Θέατρο "Ιάκωβος Καμπανέλλης". Μικροί και μεγάλοι μουσικοί έδειξαν με ευρηματικό τρόπο πώς παίζονται τα όργανα. Μουσική, παραμύθια, παιχνίδια και άλλα είχε το πρόγραμμα που εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους.
" Κλικ – κλακ – μούουου" και...
Αγελάδες που δακτυλογραφούσαν και έπαιζαν...

ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ

Ρεπορτάζ : Στέλιος Βραδέλης
(από ΤΑ ΝΕΑ)
Τη διαφυγή των δραστών της αιματηρής ληστείας στην Πάρο προς την Αλβανία προσπαθεί να εμποδίσει η Ελληνική Αστυνομία. Οι διωκτικές Αρχές γνωρίζουν τα μέλη της συμμορίας που την προηγούμενη Παρασκευή...

Οι πολιτικοί αρχηγοί, στην «ώρα μηδέν» για την Ελλάδα

Από τους ΑΝΤΙΛΟΓΟΥΣ (www.antilogoi.gr) ενότητα ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι πολιτικοί αρχηγοί, στην «ώρα μηδέν» για την Ελλάδα
του Ραφαήλ Μεν. Μαϊόπουλου
1.           Στην ώρα μηδέν της Ελλάδας, όταν οι εκπρόσωποι της Τρόικας ετοιμάζονται να συντάξουν την Έκθεση με βάση την οποία οι εταίροι μας θα πάρουν κρίσιμες για τη Χώρα αποφάσεις, οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, που στηρίζουν την κυβέρνησηκαι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι αξιωματική αντιπολίτευση, επιδίδονται σε μια εξόχως ουτοπική και.............

Πάρος: Βουβός ο πόνος για τον αθάνατο Δημήτρη

Τελέσθηκε σήμερα 13/08 με την παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ.Καλλίνικου, στον ιερό ναό της Εκατονταπυλιανής, η εξόδιος ακολουθία για τον αθάνατο Δημήτρη

Όταν μεταφέρεις την σημαία της χώρας σου είναι φοβερό

Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον υπεραθλητή μας της κολύμβησης Σπύρο Γιαννιώτη.

Πάντως αποζημιώθηκες και με το γεγονός ότι ήσουν ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην Τελετή Λήξης, του είπε ο δημοσιογράφος στο αεροπλάνο της επιστροφής από το Λονδίνο.

Και απάντησε:

«Εχω νιώσει όλες τις τιμές αλλά αυτή ήταν η μεγαλύτερη, γιατί όταν μεταφέρεις την σημαία της χώρας σου είναι φοβερό. Ηταν πάρα πολύ ωραία και είμαι υπερήφανος που το έκανα αυτό και μάλιστα στην κορυφαία διοργάνωση.»

Φήμες που ακούστηκαν ότι οι ΣΥΡΙΖΟτσιπραίοι κατήγγειλαν το Γιαννιώτη για άκρατο Εθνικισμό, δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί.

Από εμάς όλους, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπεραθλητή ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ και για τον αγώνα του αλλά και για την παραπάνω δήλωση που έκανε.

Όσο για τους ανθέλληνες και απάτριδες η απάντηση ήρθε στη λήξη των Ολυμπιακών αγώνων, όταν οι "φασίστες" Άγγλοι σήκωσαν τη ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ στον ιστό της ενώ την ίδια ώρα δισεκατομμύρια κάτοικοι της γης μέσω των τηλεοράσεών τους, άκουγαν τον Εθνικό μας Ύμνο,
ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

e-Επιλογές της 13/08/2012