slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

O κ. Λουΐζος Κοντός νέος πρόεδρος

και Αντιδήμαρχος ο. Μάρκος Κωβαίος στο νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πάρου

Όσο για τους γυρολόγους των καφενέδων που έλεγαν ότι ο Κοντός περίπου θα πάλευε σκληρά ανάμεσα στην Μαρουσώ και στο Στ. Γαβαλά για να κερδίσει την 3η θέση αντιδημάρχου και ο Μ. Κωβαίος ήταν επικρατέστερος για την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΓΚΥΡΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

Ο κ. Λουίζος - Παντελεήμων Κοντός θα είναι -σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες του site ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου. Ο κ. Κοντός ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου και παίρνει τη θέση του κ. Αντώνη Αρκά. Τη θέση του κ. Κοντού στην προεδρία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες μας, καταλαμβάνει ο κ. Στέφανος Γαβαλάς.

Αντιδήμαρχοι στο νέο δημοτικό συμβούλιο που ορκίστηκε σήμερα -και πάντα με τις ίδιες πληροφορίες μας- θα είναι ο κ. Μάρκος Κωβαίος, η κ. Μαρουσώ Φραγκούλη και ο κ. Παναγιώτης Κουτσουράκης.

Επίσης πρόεδρος στη ΚΔΕΠΑΠ αναλαμβάνει η κ. Άννα Κάγκανη στη θέση του κ. Γιώργου Λουκή ο οποίος αναλαμβάνει πρόεδρος στο ΧΥΤΑ παίρνοντας τη θέση του κ. Γιώργου Καρατζά.

Τέλος πρόεδρος στη ΔΕΥΑΠ παραμένει ο κ. Στέλιος Φραγκούλης.

Τις οριστικές ανακοινώσεις θα κάνει ο Δήμαρχος Πάρου Χρήστος Βλαχογιάννης στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011 στις 11 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Πάρου.

Τρικούβερτο γλέντι!

naxiotis

Τρικούβερτο γλέντι στήθηκε παραμονή πρωτοχρονιάς από επιχειρηματίες και γειτόνους στο τρίγωνο της "παιχνιδούπολης" στην περιοχή Κόττη της Χώρας Νάξου.

Η ουσιαστικά πρόχειρη στημένη συνεστίαση της γειτονιάς με αυτοσχέδια τραπέζια από μαδέρια και καφάσια καθώς και ηχογραφημένη μουσική εξελίχθηκε σε κανονικό γλέντι με πολύ κόσμο, ζωντανή μουσική, πάρα πολύ κρασί και μεζέδες.

Συνολικά ψήθηκαν στην ψησταριά 60 κιλά κρέας και το κρασί που καταναλώθηκε ήταν περίπου στα 70 κιλά!!

Το παρόν έδωσαν βέβαια και αρκετοί εκλεγμένοι του τόπου μας όπως ο δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τοτόμης Πρωτονοτάριος, Μαργαρίτης Γιάννης, Αντώνης Μανιός, Πιτταράς Στάθης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χώρας Μάκης Συμεόνογλου καθώς και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νάξου Καπινιάρη Σοφία.

"Με τη συμβολή όλων από τη γειτονιά και με μηδενικά έξοδα περάσαμε μια αξέχαστη παραμονή πρωτοχρονιάς την οποία θα καθιερώσουμε κάθε χρόνο τέτοια μέρα" δηλώνουν οι διοργανωτές.

Ρυθμό έδιναν στα όργανα και στα μικρόφωνα οι Νίκος Ανεβλαβής, Φλώριος Γλέζος, Δημήτρης Μανωλάς(Ντάλας), Νίκος Κάραλης, Κώστας Κορρές και άλλοι.

Και του χρόνου παιδιά, πάντα τέτοια!