slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«ΘΕΣΜΙΚΟ» ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΌ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η Ο.ΝΑ.Σ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ  Π Ο Υ
       Ενημερώνουμε  τους  συμπατριώτες  μας,  ότι  μετά  από  τρία  χρόνια  συνεχούς  παρουσίας  στη καλοκαιρινή Νάξο μας, με  μια  κορυφαία  εκδήλωση,  που  συνήθως  αποτελούσε  το  πολιτιστικό  γεγονός του  καλοκαιριού  και  έβγαζε  το  νησί  πολιτιστικά  και  εκτός  των  στενών  του  ορίων, φέτος  ΔΕΝ  θα  πραγματοποιηθεί  κάτι παρόμοιο,  παρότι  η Ομοσπονδία  έχει  δουλέψει για  έξι  μήνες  και  έχει  έτοιμη  μια  τέτοια  εκδήλωση,  διότι  ¨η θεματολογία της  δεν  εγκρίθηκε¨   από  το  ελεγχόμενο  από  το  Δήμο  Νομικό  Πρόσωπο.
      Η  παραπάνω  ενέργεια  έρχεται   ως  συνέχεια  σειράς  ενεργειών   του....

Μαντέψτε ποιος: Διεθνούς φήμης τουρίστας επιτέθηκε στον Σαμαρά και μετά ζήτησε … άδεια απουσίας


Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου....
 Μια πολύ σκληρή δήλωση εναντίον του πρωθυπουργού έκανε χθες ο.....

Τρεις εκ των ιδρυτικών συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ κατά Μίστερ Αλέξη


Με ανησυχία παρακολουθούμε στην προσυνεδριακή συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ την επιμονή στο αδιέξοδο θέμα της «αυτοδιάλυσης» των συνιστωσών, στα πλαίσια του –αναγκαίου- μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο πολιτικό φορέα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς. 
Εμείς είμαστε υπέρ του ενιαίου Φορέα του ΣΥΡΙΖΑ με κοινή δράση και κοινές εμφανίσεις. 
Σημειώνουμε ότι η «αυτοδιάλυση» είναι μια εθελοντική διαδικασία που επαφίεται στην ελεύθερη απόφαση της κάθε μιας από τις συνιστώσες. Σε κάθε άλλη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με επιβολή και με..... 

O Μάκης Μαυρογιάννης νέος Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Νάξου


Ο Ευθύμιος Μαυρογιάννης αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου στη Δημοτική Κοινότητα Νάξου, από την 1η Ιουλίου 2013. Ο Ευθύμιος Μαυρογιάννης ορίζεται αυτοδικαίως νέος Πρόεδρος, μετά την παραίτηση του Σπύρου Παπαδόπουλου από μέλος και από τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας και την άρνηση της Ανδριανής Ξενάκη να αναλάβει χρέη Προέδρου.
Η Δημοτική Αρχή τού εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Καλή επιτυχία στο Φίλο το Μάκη  στα νέα του καθήκοντα από την διαχειριστική  ομάδα  του naxios.blogspot.com    

Πρόγραμμα απεντόμωσης και μυοκτονίας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Με πρωταρχικό μέλημα την προστασία της δημόσιας υγείας, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διενεργεί και εφέτος πρόγραμμα απεντόμωσης, μυοκτονίας και καταπολέμησης κουνουπιών στα πέντε νησιά του Δήμου.

Τους… πιέζουν για το κάλο μας!

  Δείτε ποιοί δέχονται πιέσεις...

Κομμουνιστές κάνουν εκπομπές στο ραδιομέγαρο με έξοδα του ελληνικού λαού και καρπώνονται τις διαφημίσεις!!


Βρήκαν έτοιμο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ δίκτυο για ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση και προβολή (πληρωμένα από ΕΣΕΝΑ Έλληνα φορολογούμενε) πολλά από τα τριτοκλασάτα εκδοτικά (ηλεκτρονικά και έντυπα) ανυπόληπτα κυκλώματα που πουλάνε "επανάσταση" προς το ζείν...

Με πρόεδρο της τιμητικής επιτροπής το Μητροπολίτη Παροναξίας το Ε' συνέδριο «Η ΝΑΞΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ»

 
Το ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων  και η Οργανωτική Επιτροπή του Ε΄ Πανελληνίου Συνεδρίου ανακοινώνουν  την Τιμητική Επιτροπή του Ε΄ Πανελληνίου Συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Κοινότητα Απεράθου  Νάξου από Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013 έως και Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013:

ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ Ο ΖΕΥΣ

Συγκρότηση σε σώμα για τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» αφού συνεδρίασαν τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013.

Κοίταξτε ποιος τολμά να μιλά για τον Καραμανλή...

Ο κύριος Πάγκαλος σήμερα προέβη σε μια πολύ σκληρή δήλωση κατά του πρώην Πρωθυπουργού και Αρχηγού της ΝΔ κ. Κώστα Καράμανλή. Ο κ. Πάγκαλος εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό ως τιμητής των πάντων έχοντας άποψη για άλλους και για όλα. ...