slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Βλασερός: «To Νοσοκομείο Νάξου λειτουργεί στην ουσία ως Κέντρο Υγείας;»

Σε απάντηση  όσων αναφέρονται σε Ναξιακή ιστοσελίδα  καί αφορούν το προσωπό μου έχω 
να επιβεβαιώσω ότι η Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Νάξου ήταν έτοιμη από το 2014.Διαπνεόμενος ως Ναξιώτης και ως ιατρός από το όνειρο τόσων γενεών για τη δημιουργία Νοσοκομείου στη Νάξο και με την ιδιότητα του Αναπληρωτή  Γραμματέα  τού Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τότε  Αναπληρωτή  Διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά Κο Πλάτση  επί Διοικήσεως του Νοσοκομείου Νάξου Κο Λάμπου αγωνισθήκαμε να αντιμετωπίσουμε   με πολύπλευρες προσπάθειες τις απαιτήσεις της Μονάδας  Αιμοδοσίας  που περιελάμβανε τον χώρο, τον εξοπλισμό και την στελέχωση  της. Ας σημειωθεί ότι η λειτουργία της συγκεκριμένης Μονάδας αποτελούσε κομβικό σημείο για την λειτουργία της....

Απίστευτη απειλή του χαφιέ Πολάκη!! Δημοσιεύει φώτο από το σπίτι του Συνολάκη και προειδοποιεί ότι θα καεί από ηλεκτροπληξία

Με μια νέα απίστευτη ανάρτησή του ο Πολάκης απέδειξε ότι μπορεί να ξεπεράσει τον εαυτόν του και να γίνει χαφιές και εκβιαστής ταυτόχρονα... Ο μεγαλύτερος αλήτης πολιτικός ever έβαλε να βγάλουν φώτο από το σπίτι του καθηγητή Συνολάκη, που συνέγραψε την έκθεση που τους ξεβρακώνει και λέει ότι αν δεν ήταν ανίκανοι θα μπορούσε να εκκενωθεί το Μάτι σε λιγότερο από 1 ώρα και να μη θρηνήσουμε 99 θύματα.Και όχι μόνο τις δημοσίευσε μαζί με τη διεύθυνση του σπιτιού του καθηγητή αλλά προχώρησε και σε μια ευθεία απειλή εναντίον του Συνολάκη ότι το σπίτι του μπορεί να καεί και δεν θα προλάβει να το εκκενώσει σε 35'!!!


Μιλάμε για αλήτη που στοχοποιεί κάποιον επειδή έχει αντίθετη άποψη από τη δικιά του κομμουνιστική «αλήθεια»!!!

Δείτε τη χαφιεδίστική ανάρτηση του μπεκρή:

Πρωθυπουργική εμφάνιση Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη - Η Ελλάδα σύντομα γυρίζει σελίδα

Ως εν αναμονή πρωθυπουργός εμφανίστηκε στην Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ομιλίας στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεδίπλωσε τη κυβερνητική πρόταση του κόμματός του, δηλώνοντας παράλληλα πως η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη ξανά να πάρει τις τύχες της χώρας στα χέρια της.