slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Παυλόπουλος ψάχνει ρόλο και επιτίθεται σε Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκη - Η απάντηση Κώστα Αχ. Καραμανλή

 Η ιστορική εξαίρεση και το παιχνίδι με το όνομα «Καραμανλής», που δεν... βγαίνει

Από το 1975, όταν εντάχθηκε στο Σύνταγµα της Ελλάδος ο θεσµός του Προέδρου της ∆ηµοκρατίας, έχουν διατελέσει Πρόεδροι ο Κωνσταντίνος Τσάτσος (1975-1980), ο Κωνσταντίνος Καραµανλής (1980-1985 και 1990-1995), ο Χρήστος Σαρτζετάκης (1985-1990), ο Κωστής Στεφανόπουλος (1995-2005), ο Κάρολος Παπούλιας (2005-2015), ο Προκόπης Παυλόπουλος (2015-2020) και, βεβαίως, η σηµερινή Πρόεδρος, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Κανένας από τους πρώην ενοίκους της Ηρώδου Αττικού δεν είχε πολιτική δραστηριότητα όταν αποχώρησε από το Προεδρικό Μέγαρο. A, µε µία εξαίρεση. Τον τέως Πρόεδρο, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος όχι απλώς δεν κρύβει την πικρία του επειδή ο κ. Μητσοτάκης δεν

Δημ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Ναξου : Οι υποψήφιοι των εσωκομματικών εκλογών

Αν δεν το ξέρετε  σας πληροφορούμε ότι την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, έχουμε εκλογές καθώς θα πραγματοποιηθούν  διάζώσης και ηλεκτρονικά οι εσωκομματικές εκλογές   στη Νέα Δημοκρατία για την ανάδειξη Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. και μελών της ΔΗΜ.Τ.Ε. Νέας Δημοκρατίας και Νέα Δημοκρατία ΔΕΕΠ Κυκλάδων και  Συνέδρων.     Στο https://ekloges.nd.gr/ θα βρείτε την Εγκύκλιο των εκλογών, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή νέων μελών, την ανανέωση συνδρομής, την υποβολή υποψηφιοτήτων και την εκλογική διαδικασία.   
Υποψήφιοι για το αξίωμα του Προέδρου ειναι ο Δασκαλος Μανιός Αντώνης του Εμμανουήλ και ο Στρατούρης Στέφανος του Νικόλαου

 --------------------------------------------------------------

Και υποψήφια μέλη την  ΔΗΜ.Τ.Ο Ναξου : 

ΟΝΝΕΔ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Εσωκομματικές Εκλογές Νέας Δημοκρατίας 24 Οκτωβρίου 2021


 

 

Οι Εσωκομματικές Εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη των Προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ, των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των Συνέδρων, θα διεξαχθούν πανελλαδικά στις 24 Οκτωβρίου 2021. 

Το μήνυμα εξωστρέφειας και μαζικότητας της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων γίνεται ολοένα και πιο ισχυρό με εκπροσώπηση μελών της στις επικείμενες Εσωκομματικές Εκλογές.

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 2017 από την ΟΝΝΕΔ Νάξου, η οποία έβαλε τα θεμέλια για την συσπείρωση της νεολαίας στις Κυκλάδες με θέληση και αγάπη για την Οργάνωση.

Έτσι στις 24 Οκτωβρίου 2021 έχουμε την χαρά να έχουμε υποψήφιους αρχικά για την ΔΕΕΠ Κυκλάδων, την Μαρία Λεγάκη και τον Αντώνίο Μανδηλαρά, Υποψήφιους Συνέδρους τον Σπύρο Ψαρρό και τον Αντώνη Μανδηλαρά και τέλος για μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάξου τους: Νικόλαο Σιδερή, Αντώνίο Σαντοριναίο και Γεώργιο Μανωλά.

Με γνώμονα πάντα το πνεύμα της ομαδικότητας και του σεβασμού απέναντι σε κάθε νέο και νέα που μας εμπιστεύτηκε και στήριξε από την αρχή το εγχείρημα μας, η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων θα προσπαθήσει να φανεί αντάξια των προσδοκιών αλλά και να στηρίξει νέους ανθρώπους που έχουν πάθος, όνειρα και διάθεση να διαμορφώσουμε το μέλλον μας και να Αλλάξουμε το Αύριο ενωμένοι όλοι μαζί.

Κυκλάδες: Το ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης σε κάθε νησί.Τα χαμηλότερα ποσοστά παρουσιάζονται σε Νάξο και Άνδρο.

Υποβλήθηκε από το “ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου Α.Ε.” η πρόταση για χρηματοδότηση της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Δήμου Νάξου

Υποβλήθηκε από τον Διαβαθμιδικό Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νοτίου Αιγαίου η αίτηση χρηματοδότησης της Πράξης του ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ «Επεξεργασία υπολειμματικών σύμμεικτων Α.Σ.Α και προδιαλεγμένων βιοαποβλήτων Νήσου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του ΕΣΠΑ 2014-2020, προϋπολογισμού 7.385.178,21 €. Πρόκειται για ένα έργο τεράστιας σημασίας για την περιβαλλοντική αναβάθμιση της Νάξου και των τεσσάρων μικρών νησιών που υπάγονται στο Δήμο της (Ηρακλειά, Δονούσα, Σχοινούσα και Κουφονήσια).

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και Πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Ν.Α. Γιώργος Χατζημάρκος: