slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δεγαιτας στον Πανναξιακό, παρελθόν και ο Κατσούδας


Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης
Την απόκτηση του Γιώργου Σφυρόερα από τον ΑΜΣ Φιλωτίου, όπως και την ανανέωση του Κώστα Καρελέμογλου και την αποχώρηση του Κώστα Κατσούδα ανακοίνωσε ο Πανναξιακός.
Στο μεταξύ η ομάδα της Νάξου βρίσκεται λίγο πριν τις ανακοινώσεις των παικτών που έχει έρθει σε συμφωνία μαζί τους και τους περιμένει στο νησί για να ενσωματωθούν στην ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Κοινή συνάντηση Καφτηράνη – Μαργαρίτη με τις ομάδες της Νάξου



Επαφές με όλες τις ομάδες της Νάξου είχε χθες ο επικεφαλής του συνδυασμού " Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο" Χρήστος Καφτηράνης σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στο νησί.
Ο κ. Καφτηράνης, αφού συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Έπαρχο Νάξου κ. Γιάννη Μαργαρίτη, στη συνέχεια επισκέφθηκαν το ΔΑΚ Νάξου και το γήπεδο του

Οι διακοπές του Κώστα Καραμανλή με την Νατάσα - Φωτογραφίες

ΦΩΤΟ από τo Spirto
Την ώρα που στην Αθήνα το πολιτικό θερμόμετρο έχει χτυπήσει "κόκκινο" και οι πολιτικοί φορούν κοστούμι και γραβάτα πηγαίνοντας από το ένα ραντεβού στο άλλο, ο Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του Νατάσα με καλοκαιρινή αμφίεση κάνουν τις διακοπές τους στα Δωδεκάνησα μαζί με τα παιδιά τους.
Ανανεωμένη και ευδιάθετη στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Spirto, η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή Νατάσσα, φορώντας ένα πολύχρωμο εμπριμέ παρεό και trenty κοκκάλινα λευκά γυαλιά, δεν ξεκολλάει από τον εκπληκτικής ομορφιάς γραφικό κόλπο του Γροίκου.
Απολαμβάνει το μπάνιο της στα καταγάλανα νερά, μπροστά από το ξενοδοχείο της

Ο Πανναξιακός ΑΟ τιμά τον Ηλία Χατζηαλεξίου

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων


Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Μεϊμαράκης: Πολιτική σταθερότητα, συνεργασίες, αλλαγές, το τρίπτυχο για τη νέα πορεία

 
Την ανάγκη να υπάρξει ανοιχτός διάλογος και καθαρές κουβέντες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου επισημαίνει σε διάγγελμά του ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος ζητεί να υπάρξουν τουλάχιστον δύο ντιμπέιτ: ένα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και ένα δεύτερο με τον κ. Τσίπρα.
«Προκαταβολικά δηλώνω ότι δέχομαι όποιους όρους και όποιες προϋποθέσεις θέσει. Φτάνει να γίνει αυτός ο διάλογος. Γιατί οι πολίτες πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να

Ντέρμπι και στην δημοσκόπηση του “Βήματος της Κυριακής” (ποσοστά)


Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στο εσχάτως φιλικό προς την Κουμουνδούρου “Βήμα” αν και η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ κινείται στα όρια του στατιστικού λάθους.

Σύμφωνα πάντως με το “Βήμα” το κόμμα Λαφαζάνη περνάει το ΠΑΣΟΚ και οι ΑΝΕΛ μπαίνουν στην Βουλή.

Το γκάλοπ της Kάπα Research δίνει:

Η ΔΗΜΑΡ αποφάσισε την εκλογική συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ


Δεκτή από τη πλειοψηφία του κόμματος, έγινε η εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής, για εκλογική συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ, με την συγκρότηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Παράλληλα, η Κεντρική Επιτροπή απέρριψε την πρόταση για τη διεξαγωγή διαρκούς συνεδρίου λόγω της αμεσότητας της εκλογικής μάχης.
Ακόμη, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου. Θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 30 Αυγούστου, στις 12:30 μμ. στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, αίθουσα "Αντώνης Τρίτσης".
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ αναφέρει:

«Στις Κάλπες με Ευθύνη...»

Στη Νέα Δημοκρατία επιστρέφει η βουλευτής Μίκα Ιατρίδη

Της Μίκας Ιατρίδη
π. βουλευτού Δωδεκανήσου 


Μετά τα γεγονότα των τελευταίων 7 μηνών είναι πλέον προφανές ότι πίσω από τον λαϊκισμό κρύβεται πάντα η εύκολη υφαρπαγή της ψήφου. Σε αυτές τις εκλογές η ελληνική κοινωνία θα δώσει την απάντηση σε όσους επιμένουν να κόβουν επιταγές χωρίς αντίκρισμα, σε όσους θέλουν να κερδίσουν τις εκλογές επενδύοντας στην ανεύθυνη παροχολογία.

Μανιός, Συρμαλένιος και Συρίγος στηρίζουν τον μνημονικό Σύριζα του Τσίπρα


Τη θέση τους ότι απαιτείται «καθαρή εντολή για συμπαγή και ισχυρή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα», ώστε να υπάρξει αλλαγή στη χώρα, με προτεραιότητες τον σχεδιασμό και υλοποίηση άμεσα αντίμετρων για όσους πλήττονται από τα μέτρα, την πραγματική μεταρρύθμιση του κράτους και την επανεκκίνηση της οικονομίας, διατυπώνουν 50 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή τους. Μάλιστα, ανάμεσά τους είναι και οι τρεις εκλεγμένοι βουλευτές Κυκλάδων ήτοι Νίκος Μανιός, Νίκος Συρμαλένιος και Αντώνης Συρίγος ξεκαθαρίζοντας το τοπίο ενόψει των επόμενων εκλογών...

Δημοσκοπήσεις: Στο νήμα η πρωτιά για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ - Με οχτώ κόμματα η νέα Βουλή


Θρίλερ η εκλογή της 20ης Σεπτεμβρίου δείχνουν τα γκάλοπ
Από 1% έως 3% η διαφορά ανάμεσα στα δύο πρώτα κόμματα - «Βουτιά» στη δημοτικότητα Τσίπρα - Εκτός Βουλής φαίνεται να μένουν οι ΑΝΕΛ - Την πόρτα του κοινοβουλίου περνάει η Ένωση ΚεντρώωνΈνα θρίλερ για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου προιοωνίζουν τα ευρήματα όλων των δημοσκοπήσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας καθώς από χθες το απογευμα η χώρα έχει μπει και επίσημα σε προεκλογική περίοδο.
Το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας έχει ψαλιδιστεί από μια έως

Χουλιαράκης: Ο Τσίπρας έβαλε στο ΥΠΟΙΚ τον «άνθρωπο των δανειστών»


«Εκλεκτός» των Ευρωπαίων, ο νέος ΥΠΟΙΚ πρωτοστάτησε στις διαπραγματεύσεις, όντας η «φωνή της λογικής» και ο άνθρωπος που μιλούσε με τη «γλώσσα των αριθμών» - Οι σχέσεις του με Τσίπρα, Τσακαλώτο και Βαρουφάκη και οι μυστικές τηλεδιασκέψεις στο ΜαξίμουΈνας εκ των πρωταγωνιστών της «σκληρής διαπραγμάτευσης» της κυβέρνησης Τσίπρα με τους δανειστές είναι ο νέος, υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, που ανέλαβε και τυπικά τα καθήκοντά του την Παρασκευή, παίρνοντας τη «σκυτάλη» από τον απελθόντα Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Η είδηση της ανάληψης του υπουργικού θώκου στο ΥΠΟΙΚ από τον κ. Χουλιαράκη έγινε δεκτή με ικανοποίηση στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, καθώς ο ίδιος θεωρείται...

Λαϊκή Συνέλευση στην Κωμιακή




Σε «Λαϊκή Συνέλευση» καλεί τους κατοίκους της Κορωνίδας ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δημήτρης Κορρές.

Η Λαϊκή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Αυγούστου στις 8:00 το βράδυ, στην αυλή της εκκλησίας της Θεοσκέπαστης, με θέμα την ενημέρωση του κόσμου, την καταγραφή προβλημάτων και την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος 2016.

O Π.Α.Σ Νάξου συγχαίρει τους νέους φοιτητές



O Π.Α.Σ Νάξου απευθύνει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Νάξου για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή τους σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ειδικότερα αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά για τα πέντε παιδιά της δικής μας οικογένειας: τονΑδερφουλάκο Ιωάννη του Εμμανουήλ ( Χημείας Ιωαννίνων), τον Κατεινά Mανώλη του Γεωργίου(Οικονομικών επιστημών Ρεθύμνου), τον Μαράκη Γιώργο του Ιωάννη (Οικονομικής και Περιφεριακής Ανάπτυξης -Πάντειο), τον Μπάκαλο Νικόλαο του Κωνσταντίνου(Φιλολογίας Ρεθύμνου) και τον Ρώτα Μιχαλη του Δημητρίου (Λογιστικής και χρηματοοικονομικής Ηρακλείου), οι οποίοι κατάφεραν να εισαχθούν στα ΑΕΙ που

«Βόμβες» Τσακαλώτου σε Τσίπρα: Λαϊκισμός το δίλημμα μνημονιακός-αντιμνημονιακός


Ενώ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής
Τορπίλισε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης - Τους έλεγα ότι δεν βγαίνει χωρίς φόρους και μου έλεγαν ότι θα χάσουμε ψήφους - Δεν φτιάξαμε δημοκρατικό κόμμα«Θελω να πω ότι μαζί με εσάς, μαζί με τον Αλέξη θα δώσουμε τη μάχη και θα πάμε μπροστά», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας πρώτος στην πανελλαδική συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, κλείνοντας τη

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ 6 υπάλληλοι ΙΚΑ παρακολουθούν αν λειτουργεί το φωτοτυπικό ! [εικόνα]



Το υποκατάστημα του ΙΚΑ στην Ορεστιάδα συγκρότησε 6μελή Επιτροπή με αρμοδιότητα να παρακολουθεί…

Τι συζήτησε η Πρωθυπουργός με την Κωνσταντοπούλου


Για τις δραστηριότητες της Βουλής κατά το προσεχές διάστημα ενημέρωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου την Πρωθυπουργό, Βασιλική Θάνου, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, που πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος της Προέδρου της Βουλής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο της Πρωθυπουργού, κατά τη συνάντηση, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα και είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, η Πρόεδρος της Βουλής, αφού συνεχάρη την Πρωθυπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων της, την

Ο “ρεφενές’’ δεν απέδωσε και έτσι δεν θα κατέβει στις εκλογές η Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου


Το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου, το οποίο στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 είχε σημειώσει ποσοστό 1,77%, βρισκόμενο πάνω τόσο από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό όσο και την Δημοκρατική Αριστερά, φαίνεται πως δεν θα καταφέρει να κατεβάσει ψηφοδέλτιο.
Κι αυτό σύμφωνα με την δήλωση προέδρου και γγ του κόμματος, λόγω της αδυναμίας κατάρτισης λιστών, αλλά και επειδή τα

«Μίνι» ανασχηματισμός στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου


Σε ανάκληση των δύο προηγούμενων αποφάσεών του με τις οποίες μεταβίβασε αρμοδιότητες σε Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακούς Συμβούλους και στον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προχώρησε χθες αιφνιδίως ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκος.
Με τη νέα απόφαση του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες ως εξής:

Έκτακτο: Ανταλλαγή πυρών στη Σύμη - Ένας 15χρονος νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες Από τη συμπλοκή Λιμενικών με δουλεμπόρους


Ένας νεκρός μετανάστης και ένας Λιμενικός σοβαρά τραυματισμός και ένας διακινητής, επίσης σοβαρά τραυματισμένος, είναι ο απολογισμός του επεισοδίου που σημειωθεί πριν από λίγη ώρα στην περιοχή Άγιος Γεώργιος της Σύμης, μεταξύ δουλεμπόρων και Λιμενικών.

Τα κύρια σημεία από την ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ


Νέα αρχή για το ΠΑΣΟΚ- Η εποχή της λεηλασίας τελείωσε

Ομιλία στην πρώτη προεκλογική συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιησε η Πρόεδρος 
του κόμματος, Φώφη Γεννηματά.

Διαβάστε ορισμένα από τα κύρια σημεία:

Η φράση ΝΕΑ ΑΡΧΗ δεν αποτελεί μόνο σύνθημα μας. Αποτελεί την απόφαση του ΠΑΣΟΚ να αντεπιτεθεί, να δικαιωθεί, να παρέμβει δυναμικά ξανά, να διεκδικήσει τη στήριξη, να έρθει ξανά σε επαφή με τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, τις εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνίδες που ψήφισαν και τίμησαν την παράταξη μας. ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑΙ: ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.

Πέταξαν αβγά στον Κώστα Λαπαβίτσα - Δείτε το βίντεο


Ενδεικτικό της αγανάκτησης του εκλογικού σώματος και της απογοήτευσής του από τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις ήταν το θλιβερό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Καπνεργάτη, στο κέντρο της Καβάλας, λίγα λεπτά προτού ξεκινήσει η ανοιχτή συγκέντρωση της νεοσύστατης παράταξης "Λαϊκή Ενότητα" με κεντρικό ομιλητή τον τέως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και νυν μέλος της "Λαϊκής Ενότητας" Κώστα Λαπαβίτσα.

Eχουν το θράσος να μιλάνε.. και οι φιλιπινέζες του ΣΥΡΙΖΑ.


Για κοίτα ποιοι έχουν το θράσος να μιλάνε.. Οι φιλιπινέζες του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνοι που υφαρπαξαν ψήφους τάζοντας κόκκινες γραμμές που τελικά έγιναν... ροζ. Αφού ψήφισαν μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους στα τέσσερα με την χώρα στο χείλος της καταστροφής, άφησαν τις ορδές των λαθρομεταναστών να κατακλύσουν τα νησιά μας και ψήφισαν όλα τα νομοσχέδια της αριστερής κυβέρνησης (πανεπιστήμια, κατάργηση κουκουλονόμου, ιθαγένεια κλπ). Όλα αυτά για να πραγματοποιησει ο Πανουλης το όνειρο των παιδικών του χρονών. Ελπίζω τώρα να κρατήσει ο αρχιψευτης το χακί γιλέκο για να κουρεύει το γκαζόν στην Ικαρία. Αν τολμάει να πατήσει βέβαια.
Χρυσοβελώνη: Η ΝΔ κατάντησε παράρτημα του ΛΑΟΣ
«Αν υπάρχει ένα κόμμα που μέσα σε μια νύχτα ξέχασε τα περίφημα…

Συντάξεις Τσίπρα-Καμμένου... ψίχουλα από το Σεπτέμβριο και για τρεις μήνες!«Ψαλίδι» στις συντάξεις -Εξτρα περικοπές για τρεις μήνες


Μόνο την αρχή του... έργου είδαν χθες 2,6 εκατ. συνταξιούχοι στους οποίους πιστώθηκαν οι συντάξεις του Σεπτεμβρίου, όπως διαμορφώνονται μετά τις νέες περικοπές που ψηφίστηκαν με τον Μνημόνιο. Γιατί για τους επόμενους τρεις μήνες, οι συντάξεις τους θα είναι περαιτέρω πετσοκομμένες...

«Βόμβα» από την Κομισιόν: Εκτός κοινοτικής νομοθεσίας το 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση – Ζητά ενημέρωση


Ενημέρωση για τις απαραίτητες ενέργειες στις οποίες θα προχωρήσει σχετικά με την άρση της επιβολής ΦΠΑ στα δίδακτρα των φορέων ιδιωτικής εκπαίδευσης ζήτησε χθες από την ελληνική κυβέρνηση η Κομισιόν. Και αυτό διότι η επιβολή έμμεσων φόρων, όπως ο ΦΠΑ, στην εκπαίδευση αντίκειται στην κοινοτική νομοθεσία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και με το ρεπορτάζ της «Καθημερινής», η επιστολή της Κομισιόν έφθασε στο

Τέσσερα εκατ. ευρώ για συντήρηση σχολείων


Σε μία πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο και με τα προβλήματα να αυξάνονται συνεχώς η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κάνει το ... θαύμα της όσον αφορά την συντήρηση των σχολικών κτηρίων τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο χώρο ευθύνης της. Μάλιστα, μέσα από συντονισμένες προσπάθειες προς το Υπουργείο Οικονομικών βρέθηκε λύση. Και αυτό επιβεβαιώνεται μέσα από το δελτίο Τύπου που έστειλε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όπου ανακοινώνει τη ...συμφωνία ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει.....

Δριμύ κατηγορώ Λαφαζάνη για Παυλόπουλο: Λειτούργησε ως εντολοδόχος για το συμφέρον ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ


Σκληρή ανακοίνωση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εξέδωσε η Λαϊκή Ενότητα μετά την προκήρυξη εκλογών για τις 20 Σεπτεμβρίου, όπως είχε εξάλλου προαναγγείλει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά την παράδοση της διερευνητικής εντολής την περασμένη Τρίτη.

"Στα Ύρια με πανσέληνο" Αρχαίο Ιερό των Υρίων

Μουσική, θέατρο και χορός τη βραδιά με το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου.

Θα παρουσιαστεί το μονόδραμα Iphigenia terrea (2006) (H Xθόνια Ιφιγένεια) του Αλέξανδρου Καλογερά, υπό τη διεύθυνση του συνθέτη και μαέστρου Θεόδωρου Αντωνίου, σε σκηνοθετική επιμέλεια της Κατερίνας Πολυχρονοπούλου.
Ο Αλέξανδρος Καλογεράς επιχειρεί μια σύγχρονη ανάγνωση του Ευριπίδη που πραγματεύεται τη θεϊκή βούληση της Άρτεμης να θυσιαστεί η Ιφιγένεια, κόρη του Αγαμέμνονα, προκειμένου να κινήσει ο στόλος των Ελλήνων για την Τροία.
Το μονόδραμα (διάρκειας 20 λεπτών) περιλαμβάνει απαγγελία στίχων από τον χορό, τον Αγαμέμνονα και την Ιφιγένεια στα νέα Ελληνικά, που ερμηνεύει η ηθοποιός Αναστασία Μαρματάκη, ενώ η σοπράνο Αναστασία Συμεωνίδου τραγουδάει στα αρχαία Ελληνικά στίχους της Ιφιγένειας και του Αγαμέμνονα.

Caitlyn Smith, φλάουτο
Janet Underhill και Βασίλης Πριόβολος, φαγκότο
Alexis Diamant και Μαρία Κομπότη, πιάνο
Δημήτρης Βεντουράκης και Παρασκευή Μωραΐτη, πλήκτρα
Thomas Schmidt, κρουστά
Καθλήν Καλογερά, βιόλα
Σουζάνα Κυριαζή-Κορντάχη, βιολοντσέλο

Αναστασία Μολυβδά, σοπράνο
Ευαγγελία Θαλασσινή, ηθοποιός
και χορός φωνητικών

Πολιτιστική Χορευτική Ομάδα Κορωνοχωρίου-Μύλων Νάξου
«Παναγία η Φλεριώτισσα»

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου και Αλέξανδρος Καλογεράς

Η συναυλία εντάσσεται στο πρόγραμμα των Διεθνών Μουσικών Συναντήσεων, Naxos in Greece. Πρόκειται για συνδιοργάνωση του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραγαίας, της Ορχήστρας ΑΛΕΑ ΙΙΙ του Πανεπιστημίου της Βοστώνης και του Berklee College of Music.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Επισύρει ποινή φυλάκισης η offshore Χαϊκάλη λέει το ΠΑΣΟΚ


Για παράνομη πράξη του Παύλου Χαϊκάλη για την παράλειψη της δήλωσης της off shore που έχει στο πόθεν έσχες του, η οποία επισύρει ποινή φυλάκισης και χρηματικό πρόστιμο κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Χαριλάου Τρικούπη, τονίζεται...