slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βρούτσης Ιωάννης : Τα οχυρά δεν παραδίδονται!!!



Ευχαριστώ τον Υπουργό Αμυνας κ. Nikos I. Panagiotopoulos που ενέκρινε την μεταφορά των οστών του ήρωα Υπτγου ε.α. Γ. Δουράτσου διοικητή του Οχυρού Ρούπελ 1941 στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Σύρο! Το καθολικό αίτημα της κοινωνίας, του Δημάρχου Ερμούπολης Συρου κ. Λειβαδάρα, του Συνδέσμου Εφέδρων αξιωματικών Νομού Κυκλάδων,της καθολικής εκκλησίας θα γίνει πραγματικότητα! Νίκος Λειβαδάρας

Γ. Βρούτσης: «Ενισχύουμε τον εθελοντισμό, με διαφάνεια, λογοδοσία, σεβασμό και προστασία στο δημόσιο χρήμα»

Ομιλία στη Βουλή, του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Κυκλάδων Ν.Δ. Γιάννη Βρούτση στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, με θέμα: «Προστασία του εθελοντισμού, ενίσχυση της δράσης της Κοινωνίας των Πολιτών, φορολογικά κίνητρα για την ενίσχυση της κοινωφελούς δράσης των Ο.Κοι.Π. και λοιπές διατάξεις».


Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία του στον ακόλουθο σύνδεσμο: 

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας

Σήμερα τα ξημερώματα στις 03:10

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Σωτηρία όπου νοσηλευόταν και έδινε τη σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό, όντας ανεμβολίαστος…

Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου.

Η ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του κινήματος του

Τα λάθη που δεν πρέπει να κάνετε στο «Εξοικονομώ»

 
Σε κατάσταση… συναγερμού και αυξημένης επαγρύπνησης πρέπει να είναι από σήμερα, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, οι υποψήφιοι δικαιούχοι της επιδότησης για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων τους, στο πλαίσιο του νέου «Εξοικονομώ».