slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Προετοιμαζει την εξοδο... "Ο Κουίκ αποκήρυξε τα περί συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ"

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, o βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ αποκήρυξε τα σενάρια μετεκλογικής συνεργασίας του κόμματος του Πάνου Καμμένου με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως τα διατύπωσε στην τηλεόραση ο Νότης Μαριάς.

"Οι όποιες απόψεις συναδέλφων μου για ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία ΑΝΕΞ ΕΛ με ΣΥΡΙΖΑ δεν με εκφράζουν", ήταν το μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει κρατήσει συνεπή στάση κατά της συνεργασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ysterografa.gr

Ο Παναγιώτης Ρήγας προσκεκλημένος στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ-1»


Ο Παναγιώτης Ρήγας προσκεκλημένος στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ-1» με θέμα το υπό κατάθεση Πολυνομοσχέδιο και τις αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
Για να διαβάσετε τις τοποθετήσεις – παρεμβάσεις του Παναγιώτη Ρήγα επισκεφτείτε την...

ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/6 ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α

--Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
-- ΤΟ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ κ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ  κ
-- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΦΙΛΩΝ   ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ
και   ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ   ΝΑΞΟΥ
 «Ο  ΑΓΙΟΣ  ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ»
{ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ}
  ΣΑΣ   ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ        ΣΤΗΝ....

Επείγον αίτημα Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων


Νάξος, 11/7/2013

ΠΡΟΣ :   τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
                                                                               Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
                                                                   ΚΟΙΝ:     Δημοτικούς Συμβούλους
                                                                               ΜΜΕ                   
Κύριε Πρόεδρε,
παρακαλώ πολύ να μπει στο αμέσως επόμενο δημοτικό συμβούλιο, ως εξαιρετικά επείγον,  προς συζήτηση και ψήφιση το παρακάτω ψήφισμα:

Συνάντηση στην Ικαρία: Ανακοίνωση Σωματείων Εργαζομένων στην Υγεία

Το Σάββατο 6 Ιούλη 2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των σωματείων μας στην Ικαρία στα πλαίσια του διημέρου εκδηλώσεων του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ικαρίας. Μετά από συζήτηση καταλήξαμε στα εξής:
Ζούμε μια άνευ προηγουμένου επίθεση και στο χώρο της Υγείας. Η πολιτική που ακολουθούν οι κάθε τόσο εναλλασσόμενες κυβερνήσεις σύμφωνα με τις εντολές της Τρόϊκας επιχειρεί να μην αφήσει τίποτα όρθιο. Από τη μια πετσοκόβει και τα πιο στοιχειώδη δικαιώματα του λαού στην περίθαλψη και την πρόνοια μεταφέροντας το κόστος των υπηρεσιών άμεσα στην....

Κάλεσμα από τη Γενική Συνέλευση της Α´ ΕΛΜΕ Κυκλάδων στη Σύρο

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Η Κυβέρνηση, αιφνιδιαστικά, με το σχέδιο νόμου που καταθέτει προς ψήφιση στη Βουλή την επόμενη Τρίτη 16 Ιουλίου, ναρκοθετεί τα θεμέλια του  κοινωνικού οικοδομήματος και των  εργασιακών δικαιωμάτων.
Θέτει σε διαθεσιμότητα 12.500 εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα, μεταξύ των οποίων 2.500 εκπαιδευτικούς.
Καταργούνται, από τη μία στιγμή στην άλλη, 3 τομείς της τεχνικής εκπαίδευσης  και.....

Basketball Camp Πανναξιακού ΑΟΝ: Με «δασκάλους» Καράμπουλα, Σιούτη


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος ώστε ένα λιλιπούτειος φίλος του μπάσκετ να εμβαθύνει στα μυστικά του αθλήματος που αγαπάει; Μα τι άλλος από το να μάθει από τους καλύτερους, απ' αυτούς που έχουν περπατήσει ουκ ολίγα χιλιόμετρα στα παρκέ των γηπέδων αγωνιζόμενοι σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες. Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έχει ξεκινήσει από τη περασμένη Δευτέρα το πρώτο καμπ στην ιστορία του το οποίο και θα διαρκέσει έως τις 20 Αυγούστου μέσα από τρία δεκαήμερα προπονήσεων με διαφορετικές ηλικίες. Και οι....

Έκτακτη εμφάνιση του Γιώργου στη Βουλή

 
Του χαλάσαμε τις διακοπές ...!

Ούτε να ξεκουράσει το μυαλό του, ούτε το κορμί του μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός που αναγκάστηκε να διακόψει τις διακοπές του, έστω και για λίγο και να έρθει στη Βουλή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ούτε μια στοιχειώδη υποδοχή Εθνικού Σωτήρα δεν είχαν ετοιμάσει για τον Γιώργο Παπανδρέου κατά την έκτακτη εμφάνισή του στη Βουλή. Έστω ένα παρατεταμένο χειροκρότημα άμα τη εμφανίσει του. Παράλειψη που ίσως να μην επιτρέψει κανείς να επαναληφθεί στο μέλλον.

Ο πρώην πρωθυπουργός αφού ξανασυστήθηκε με τους συντρόφους του είχε και ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Βαγγέλη Βενιζέλο. Μετά από τόσο καιρό που είχαν να συναντηθούν είχαν πολλά να πουν και να θυμηθούν οι δυό τους. Κάποια στιγμή ίσως και να διαρρεύσουν κάποιες λεπτομέρειες από την συζήτησή τους και να μάθουμε πώς περνούσε ο Γιώργος στην Κυλλήνη και στη Σέριφο...

parapolitika.gr 

Μήνυμα ενότητας από Κουκά στη Μύκονο

Μήνυμα ενότητας και στήριξης της νέας δημαρχεύουσας Ειρήνης Γρυπάρη απευθύνει ο περιφερειακός σύμβουλος Μυκόνου και αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ν. Αιγαίου Κωνσταντίνος Κουκάς.
Σε μια εποχή δραματικών εξελίξεων και σαρωτικών αλλαγών στα διοικητικά του Δήμου Μυκόνου, ο κ. Κουκάς καλεί όλες τις δημοτικές παρατάξεις, αλλά και την Περιφέρεια να σταθούν σύμμαχοι και αρωγοί στη δύσκολης προσπάθεια που κάνει η κ. Γρυπάρη να κρατήσει το Δήμο όρθιο.
Κατά την παρέμβασή του στην πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο υπό τον.....

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΗ 2013, ΣΤΙΣ 11.00 π.μ.
Να δείξουμε ότι δεν  σκύβουμε το κεφάλι, ότι δεν πρόκειται  να συμβιβαστούμε, να συναινέσουμε στην αντιλαϊκή πολιτική που μας θέλει σκλάβους.

Σκληρή απάντηση Π. Μαράκη για όσα ανέφερε ο Υπεύθυνο Ακαδημίας ΝΕΟΣ ΑCF ΣΥΡΟΥ


Αφορμή, τα όσα ανέφερε ο κ. Βαμβακούσης σε ανακοίνωση του, που καταφερόταν ενάντια στους διοργανωτές του 8ου Πανκυκλαδικού τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που έγινε τον περασμένο μήνα στη Νάξο (συμπεριλαμβανομένου και του κ. Μαράκη) και ενάντια στον κ. Γιάννη Ζαχαρίου.
Διαβάστε την ανακοίνωση του κ. Πέτρου Μαράκη:

ΉΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΜΟΝΟ Ο ΑΚΗΣ ΕΛΕΙΠΕ

Σε ποιον θα δίνατε το βραβείο "πρωτοεμφανιζόμενος νέος στην πολιτική σκηνή που δεν έχει κυβερνήσει ποτέ και δεν φέρει καμία ευθύνη";

1. Κώστας Ασκούνης (πρόεδρος δημάρχων)

ΙΝΚΑ: Οι Έλληνες δεν θα κάνουν φέτος διακοπές


Απλησίαστες θα είναι οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές για το 73% των Ελλήνων, ενώ ένα αρκετά σημαντικό ποσοστό θα προχωρήσει σε περαιτέρω μείωση του χρόνου διακοπών όπως προκύπτει από πανελλαδική έρευνα του ΙΝΚΑ, που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 1 - 8 Ιουλίου 2013, με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε 545 άτομα.