slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης του ΠΑΣ Νάξου


Ο Π.Α.Σ Νάξου ανακοινώνει ότι, κατά την κλήρωση που έγινε με τα τέσσερα τελευταία νούμερα του Κρατικού Πρωτοχρονιάτικου λαχείου της 31/12/2014, ο νικητής που κατείχε τον τυχερό λαχνό ήταν ο κύριος Γεώργιος Σαρμάς. Το δώρο που παρέλαβε ήταν ένα ολοκαίνουργιο SCOOTERHONDA PCX150i αξίας 3000 ευρώ. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ενίσχυσε την προσπάθειά μας όπως και όλους όσοι......βοήθησαν στην πώληση των λαχνών. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΑ για την συμμετοχή του στην προσπάθειά μας. Η ανταπόκριση του κόσμου στις ενέργειες μας είναι η

Με το ζόρι 30 Σύντροφοι στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Σαντορίνη

Ούτε 30 μόνο 29 
Πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων η παρουσίαση των υποψήφιων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Κυκλάδων.
Παρόντες και οι έξι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ οι κ.κ. Συρμαλένιος Νίκος, Συρίγος Αντώνης, Μανιός Νίκος ,Μαυρουδή Άννα ,Πολιτόπουλος Δημήτρης και Γουρδούκης Ηλίας.
Τους υποψήφιους παρουσίασε το

Ποια ποσά μπορεί να δαπανήσει ο κάθε υποψήφιος βουλευτής ανά νομό (λίστα με ποσά)

Απόφαση, σχετικά με τον προσδιορισμό του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου εκλογικών δαπανών για κάθε υποψήφιο βουλευτή ανά κάθε εκλογική περιφέρεια, εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών. Το υψηλότερο όριο παρουσιάζει η Β’ Αθηνών με 138.000 ευρώ και το χαμηλότερο οι μονοεδρικές περιφέρειες της χώρας με 18.000 ευρώ.

Δυο νέα διαφημιστικά σποτ από την Νέα Δημοκρατία


Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει την προεκλογική της καμπάνια με δύο νέα τηλεοπτικά μηνύματα.

Το πρώτο με τον τίτλο «Η Ασφάλεια των Ελλήνων είναι αδιαπραγμάτευτη»...

''Μάχη'' με το καιρό για να δέσει το Blue Star Paros(WEB TV)


Δεν είναι μυστικό πως πολλά νησιά της Ελλάδας διαθέτουν ακατάλληλα λιμάνια. Κάτι που έρχεται πάντα στην επικαιρότητα, μόλις μπαίνει ο χειμώνας. Παρόλα αυτά συγκλονίζει το βίντεο με την προσπάθεια ενός πλοίου να «δέσει» στη Τήνο. Η φουρτουνιασμένη θάλασσα δεν στάθηκε εμπόδιο για τον καπετάνιο, που κατάφερε να δέσει το Blue Star Paros παρά τα μεγάλα κύματα στο λιμάνι της Τήνου χάρη στις δεξιότητες του αλλά και στη συντονισμένη προσπάθεια του πληρώματος. Ο καπετάνιος δίνει για αρκετή ώρα μάχη με τα