slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η παλαιοΣΥΡΙΖΑία Ραχήλ απαντά στο νεοΣΥΡΙΖΑίο σύντροφο Τέρενς: "Θες να το βουλώσουμε;"


Επίθεση κατά του εκπροσώπου Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, η Ραχήλ Μακρή, με αφορμή...

Αέρα πέρασαν από την Σαντορίνη τα Φανάρια 56-72 τον Πανιώνιο [vid]


Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης

Δείτε βίντεο από τον αγώνα Μπάσκετ του 2ου ομίλου Πανιώνιος - Φανάρια 56-72.

Χωρίς πλοία την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου

 Λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.
Η απεργία των ναυτικών θα είναι σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη την 00.01 και λήξη στις 12:00 τα μεσάνυχτα.
Η ΠΝΟ σε ανακοίνωσή της, διακηρύσσει, ότι θα υπερασπιστεί σθεναρά κάθε συνάδελφο, που...

Πανναξιακός και Πανθηραϊκός μοιράστηκαν εντυπώσεις και βαθμούς

Με πέναλτι που κέρδισε ο Κούτρος στο (στο 41') απ' τον Λυγνό και μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος άνοιξε το σκορ ο
Πανναξιακός
πρωί στο ΔΑΚ Νάξου
. Στην επανάληψη, ο Πανθηραϊκός ήταν αναγκασμένος να κυνηγήσει την ισοφάριση και βγήκε μπροστά και με κοντινό σουτ του Ζώνας στο 60' ισοφάρισε την αναμέτρηση σε 1-1
Στο υπόλοιπο της ...

To "kids athletics" ταξίδεψε και στην Πάρο (Φωτό + Βίντεο)

Την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Νοεμβρίου το νησί της Πάρου φιλοξένησε το πρόγραμμα kids athletics του ΣΕΓΑΣ.

Ο NEO ΣΥΡΙΖΑίος Τέρενς Κουίκ εναντίον... Καραμανλή αλλά και Facebook και «Δούρειων Ίππων» που δεν θέλουν συνεργασία με ανθέλληνες


Ζήτησε να απομονωθούν οι «Δούρειοι Ίπποι» και τα «καρκινώματα»(δηλ. όσοι προκρίνουν συνεργασία με τη ΝΔ...) εντός του κόμματοςπροκειμένου το πατριωτικό κόμμα σύσσωμο να οδηγηθεί στην αγκαλιά του τουρκόσπορου Ζειμπέκ και του τουρκολάγνου Θεοδωρίδη και όλων των άλλων εκλεκτών "πατριωτών"... Μπράβο ρε Τέρενς είσαι πατριώτης
Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, από το

Ακάθεκτος με την 22αρα Γκαμπι ο Πανναξιακός


Άλλη μια νίκη σημείωσε ο Πανναξιακός που προελαύνει την στην Α1 γυναικών. Έχοντας πρωταγωνίστριες τις Τσβετάνοβα και Εμμανουηλίδου επικράτησε με 3-0 στην Ηλιούπολη στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής.
Η γήπεδούχος είχε την ευκαιρία της στο δεύτερο σετ όταν με το σερβις της Αλέξις μετέτρεψε το 21-24 σε 25-24, αλλά κάπου εκεί η Μπόκα κλείστηκε και δεν κατάφερε να τελειώσει τις φάσεις. Η Τσετάνοβα σημείωσε 22 πόντους, ενω σηματική ήταν συνεισφορά της Εμμανουηλίδου. Γιοβάνη και Μπόκα οδήγησαν την Ηλιούπολη.

Λυκογιάννη: «Ο Πανναξιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς είχαμε πει ότι θα προσπαθούσαμε να έχουμε μία καλή εμφάνιση, ώστε να πάρουμε ό,τι καλύτερο από το παιχνίδι. Δεν πιέσαμε από την αρχή όσο έπρεπε στο σερβίς και γι'αυτό η Νάξος ξέφυγε εύκολα. Όταν πιέσαμε στο δεύτερο πλησιάσαμε, αλλά κάναμε λάθη στα κρίσιμα σημεία και στην κόντρα μπάλα. Τώρα παίζουμε με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και θέλουμε να πάρουμε ότι μπορούμε από αυτά τα παιχνίδια».

Κόβαζιτς: «Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο στα δύο σετ, μετά δεν τα πήγαμε τόσο καλά, κάναμε λάθη και δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση. Είναι σημαντικό που η ομάδα πάλεψε και πήρε το παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι με την Μινσκ στην έδρα μας, είναι μία σκληρή ομάδα με εμπειρία. Κάθε παιχνίδι είναι μία νέα μάχη, στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την θέση που έχουμε και μετά τις 20 Δεκέμβρη να είμαστε έτοιμοι για τον δεύτερο γύρο».

Άννα Σαλούστρου: «Το τελικό σκορ δεν δείχνει την δυσκολία του αγώνα. Ήμασταν κουρασμένες και παίξαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα. Χαίρομαι όμως για την ομαδικότητα και την συγκέντρωση που δείξαμε και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο μας να βρει ρυθμό, κάτι που μας βοήθησε να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα», ενώ αναφέρθηκε και στο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Πανναξιακού «έχουμε κάνει σκληρή προετοιμασία αυτές τις μέρες, γι'αυτό φοβόμασταν το σημερινό παιχνίδι. Είναι μεγάλη πρόκληση για όλο το νησί το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι στην έδρα μας και εννοείται πως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανατροπή και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Μάρβη Γιοβάνη: «Παίζαμε με μία ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς. Σίγουρα μία νίκη θα ήταν υπέροχο γι'αυτό προσπαθήσαμε πολύ. Σιγά σιγά μαθαίνουμε και την κατηγορία, προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Πρώτα θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και μετά βλέπουμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε».

http://www.volleynews.gr/
Τα σετ: 0-3 (12-25, 25-27, 18-25)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Λυκογιάννη): Μπόκα 9 (6/27 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ 57% υπ - 33% άριστες), Μαρκοπούλου 7 (6/17 επ, 1μπλοκ), Γιοβάνη 11 (9/27 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ), Αλέξις 2 (1/14 επ, 1 άσσος, 46% υπ - 17% άριστες), Έντουαρντς 3 (3/5 επ), Πατεράκη 6 (4/10 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ) / Αργυροπούλου (λ, 65% υπ - 35% άριστες), Γκιαούρη (λ)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Κόβαζιτς): Σαλούστρου 4 (0/4 επ, 1 άσσος, 3 μπλοκ), Διώτη 8 (7/17 επ, 1 άσσος, 32% υπ - 26% άριστες), Τσέσλιαρ 4 (1/6 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Τοτσίδου 6 (4/19 επ, 2 μπλοκ, 50% υπ - 32% άριστες), Εμμανουηλίδου 10 (10/16 επ), Τσβετάνοβα 22 (20/45 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ) / Κελεσίδου (λ, 53% υπ - 27% άριστες) / Γιόβιτς 1 (1/2 επ)

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: 188 οι αιτήσεις στο Δήμο Σύρου - Ερμούπολης




Γιάννης Βρούτσης: «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση
 που έχει γίνει από τη μεταπολίτευση έως σήμερα»
* 7.017 οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν την πρώτη εβδομάδα

H ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στη Σύρο

Click to enlarge image Theodorakis_4.jpg

Στο αίθριο του Δημαρχείου της Ερμούπολης – την πρωτεύουσα των Κυκλάδων – συναντήθηκαν φίλοι του Ποταμιού και πολίτες της Σύρου για να συζητήσουν με τον Σταύρο Θεοδωράκη τοπικά αλλά και εθνικά θέματα.
Στο κτίριο του Τσίλλερ, μεταξύ αυτών που πήγαν να ακούσουν τον Σταύρο Θεοδωράκη, ήταν: ο δήμαρχος Σύρου Γιώργος Μαραγκός, ο συγγραφέας και ακτιβιστής Τεό Ρόμβος και η σύντροφός του Χαρά Πελεκάνου, ο Συριανός δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής, οι πρωτοπόροι κατασκευαστές ξύλινων γυαλιών Ελένη Βακόνδιου και Περικλής Θέρριος, πολλοί φοιτητές, διευθυντές σχολείων αλλά και επαγγελματίες του νησιού.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανάμεσα στα άλλα έκανε και τις εξής επισημάνσεις :

Τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων πολιτικών εφημερίδων


Πατώντας πάνω στις φωτογραφίες μπορείτε να διαβάσετε σε υψηλή ανάλυση τα αυριανά πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων πολιτικών εφημερίδων...