slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παρουσία βουλευτή Κυκλάδων Ν.Δ κου Μάρκου Εμμ.Καφούρου στις εκδηλώσεις εορτασμού της κοίμησης της Θεοτόκου στη Πάρο 14-15/08/2023



---


ΜΑΡΚΟΣ ΕΜΜ.ΚΑΦΟΥΡΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ν.Δ

Πολιτικό Γραφείο : Αθήνα, Μητροπόλεως 1,6ος όροφος ,Τ.Κ 10557

Τηλ 210-3709666/3709665

Εmail: m.kafouros@parliament.gr

 

 

 

Το μετάλλιο για τα 200 χρόνια από την εύρεση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας στην Τήνο, επεδόθη στον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκo Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου στην Τήνο, παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη



-Το μετάλλιο για τα 200 χρόνια από την εύρεση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας στην Τήνο, επεδόθη στον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκo

Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου στην Τήνο, παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη
----------------------------------------------

Το αναμνηστικό μετάλλιο για τα 200 χρόνια από την εύρεση της  Ιερής Εικόνας της Παναγίας, επέδωσε σήμερα  στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου και Μυκόνου κ. Δωρόθεος, στο πλαίσιο των εορτασμών της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της συμπλήρωσης 83 χρόνων από τον τορπιλισμό του Κ/Δ Έλλη, που με ιδιαίτερη λαμπρότητα 

Θηραϊκή Πολιτεία :Ανακοίνωση υποψήφιου Συμβούλου - Δρόσος Γεώργιος (Φιόγκος)


Δρόσος Γεώργιος του Νικολάου (Φιόγκος)

Επιχειρηματίας τουρισμού – Επαγγελματίας οδηγός  

Καλωσορίζουμε το Γεώργιο Δρόσο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Γιώργος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Εμπορείο και κατοικεί στο Ημεροβίγλι με τη σύζυγο του Ευαγγελία Πάσσαρη και τα δυο τους παιδιά.

Δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού, μέσω της οικογενειακής ξενοδοχειακής τους επιχείρησης, ενώ την τελευταία δεκαετία είναι και επαγγελματίας οδηγός.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Γεώργιο Δρόσο, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.  

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα

--
Για τη 
Γραφείο Τύπου

ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ: Πέμπτη 17 Αυγούστου ο Μεγάλος Παραδοσιακός Χορός του Συλλόγου Φιλωτιτων Νάξου. Παίζουν και τραγουδούν Μεγάλοι Καλλιτέχνες του Τόπου μας .





Θηραϊκή Πολιτεία:Αναγγελία Υποψήφιου Συμβούλου - Πάσσαρης Αλέξανδρος



-

Πάσσαρης Αλέξανδρος του Πέτρου

Επιχειρηματίας Εστίασης

Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο Πάσσαρη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Αλέξανδρος, είναι μέλος της έμπειρης ομάδας της Θηραϊκής Πολιτείας, εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2019. Κατάγεται από τη Οία και έχοντας διατελέσει για χρόνια μέλος του Τοπικού Συμβουλίου. Σήμερα συνεχίζει να προσφέρει στα κοινά και μέσα από τη συμμετοχή του στην τοπική Επιτροπή Ποιότητας Ζωής της κοινότητας Οίας.

Με σπουδές στη Μαγειρική Τέχνη και την Πληροφορική, δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο της εστίασης, όντας ιδιοκτήτης τριών εστιατορίων στην Οία. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Πάσσαρη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.  


#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Θηραϊκή Πολιτεία: Αναγγελία Υποψήφιου Συμβούλου - Βάλβη Ειρήνη



--

Βάλβη Ειρήνη του Χαράλαμπους  

Επαγγελματίας Τουρισμού

Καλωσορίζουμε την Ειρήνη Βάλβη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Ειρήνη, κατάγεται και ζει στην Έξω Γωνιά, έχοντας αφιερώσει τις υπηρεσίες της στα κοινά του χωριού της. Υπήρξε πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας την περίοδο 2007-2010, αφήνοντας πλούσιο έργο. Διετέλεσε ακόμη πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου Πύργου για 2 χρόνια, με σημαντική συμβολή.

Δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού. Είναι παντρεμένη με τον Ελευθέριο Ζώρζο και μητέρα δύο παιδιών.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Ειρήνη Βάλβη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.



#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα

--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Θηραϊκή Πολιτεία: Αναγγελία υποψήφιου Συμβούλου - Ξαγοράρης Αντώνιος



--

Ξαγοράρης Αντώνης του Βασιλείου
Ιδιωτικός Υπάλληλος
Καλωσορίζουμε τον Αντώνη Ξαγοράρη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
Ο Αντώνης, είναι ο νεότερος υποψήφιος της Θηραϊκής Πολιτείας, μόλις 21 ετών, με καταγωγή από τον Πύργο. Ασχολείται με το χώρο του κρασιού, καθώς εργάζεται σε οινοποιείο της Σαντορίνης. Αγαπά ιδιαίτερα τη μουσική, γράφοντας τραγούδια και παίζοντας λαούτο. Ο αθλητισμός είναι επίσης στη ζωή του, καθώς ανήκει στην ομάδα του ΑΟ Πύργου.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Αντώνη Ξαγοράρη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου