slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τελικα ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του : «Χρειαζόμαστε Νέα Αλλαγή» (βίντεο)

Επίσημα υποψήφιος ο πρώην πρωθυπουργός - Τι αναφέρει αναλυτικά στη δήλωσή του

«Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης» δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου δίνοντας το στίγμα των προθέσεών του σε ότι αφορά τη στόχευση της υποψηφιότητάς του για την πορεία του ΚΙΝΑΛ.
Σε τηλεοπτικό του μήνυμα, ο πρώην πρωθυπουργός από το «Ιδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου», ανακοίνωσε:

ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου: Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ- Πασοκ - Πυρετώδεις συσκέψεις με συνεργάτες του

Τις απαιτούμενες υπογραφές στήριξης των δικών τους υποψηφιοτήτων έχουν καταθέσει ήδη οι Αντρέας Λοβέρδος και Χάρης Καστανίδης.Θέμα λίγων ωρών θεωρείται πλέον η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ με ορισμένες πληροφορίες να τοποθετούν τις ανακοινώσεις ακόμα και σήμερα το βράδυ στις οχτώ στο Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου.

Οι πληροφορίες θέλουν το επιτελείο του κ. Παπανδρέου να βρίσκεται ήδη σε φάση συλλογής υπογραφών από τα μέλη της κεντρικής επιτροπής καθώς αύριο είναι η καταληκτική ημερομηνία που οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν καταθέσει την υποψηφιότητά τους με τις απαιτούμενες υπογραφές.

Ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και την ενημέρωσε για την απόφαση του να είναι υποψήφιος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. Η Φώφη Γεννηματά του ευχήθηκε καλή επιτυχία όπως και σε όλους τους υποψήφιους.

Μάλιστα αυτή την ώρα οι πληροφορίες θέλουν να πραγματοποιείται σύσκεψη στο Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου υπό τον πρώην πρωθυπουργό με τους στενούς του συνεργάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει κινητικότητα και ο κ.Παπανδρέου φέρεται να έχει ζητήσει κάμερα από την ΕΡΤ για τις ανακοινώσεις του. 

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα τις απαιτούμενες υπογραφές στήριξης της δικής του υποψηφιότητας κατέθεσε ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ενώ στη διαδικασία συλλογής υπογραφών μέχρι αύριο βρίσκονται οι Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης.

Οι «Σεφ χωρίς όρια» στην Νάξο και στην Ε.Α.Σ.!

 

ΟΙ «ΣΕΦ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ» ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Α.Σ.!

Σε μερικούς μήνες, η τηλεόραση της Ρουμανίας θα γεμίσει από την απαράμιλλη Νάξο μας, αλλά και από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και τα εκλεκτά, πεντανόστιμα προϊόντα της!

Η ρουμανική ιδιωτική ταξιδιωτική και γαστρονομική παραγωγή πολυεθνικών διαστάσεων «Σεφ χωρίς όρια» («Chefi fara limite» στα ρουμανικά), στην οποία λαμβάνουν μέρος ως διαγωνιζόμενοι επίδοξοι σεφ της χώρας, ταξιδεύει σε δέκα γαστρονομικούς προορισμούς της Ελλάδας, στην οποία και έχει αφιερώσει τον συγκεκριμένο κύκλο επεισοδίων της.

Ερώτηση στη Βουλή από το ΜέΡΑ25 για τη σύμπτυξη τμημάτων σε Πάρο & Νάξο

 Προς: την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

Θέμα: Συγχωνεύσεις τμημάτων στα σχολεία των Κυκλάδων


Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, εν μέσω του 4ου κύματος της πανδημίας, προχωρά όχι σε αποσυμφόρηση των σχολείων και δημιουργία τμημάτων με λιγότερους μαθητές, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά σε γενικευμένες συμπτύξεις και καταργήσεις τμημάτων και συνακόλουθο υποβιβασμό των σχολείων της χώρας, την ίδια στιγμή που τα σχολεία έχουν ήδη σοβαρές ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό και καθηγητές στις παράλ

Νομοθετική ρύθμιση για να μην ισχύσει το όριο των 400 ημερών που οδηγεί σε αποκλεισμό από το επίδομα ανεργίας χιλιάδων εργαζομένων στον τουρισμό και στην εστίαση

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Νομοθετική ρύθμιση για να μην ισχύσει το όριο των 400 ημερών που οδηγεί σε αποκλεισμό από το επίδομα ανεργίας χιλιάδων εργαζομένων στον τουρισμό και στην εστίαση»


Πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για να υπάρξει εισοδηματική κάλυψη δύο κατηγοριών εργαζομένων στον τουρισμό και στην εστίαση, που με βάση το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, αποκλείονται από τη χορήγηση του επιδόματος ανεργίας.

Τσιόδρας: Με τα εμβόλια έχουμε αποφύγει 8.400 θανάτους από κορωνοϊό

«Με τα εμβόλια έχουμε αποφύγει 8.400 θανάτους από κορωνοϊό», τόνισε ο Σωτήρης Τσιόδρας, στην έκτακτη ενημέρωση που έκανε για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα και για την αποτελεσματικότητα των εμβολιασμών.
Ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ αναφέρθηκε στη σημαντικότητα των εμβολιασμών και παρουσίασε σχετική ανάλυση.

Η ανάλυση υλοποιήθηκε με τη συμβολή των συναρμοδίων υπηρεσιών υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα αποτελέσματα έχουν ήδη δοθεί στην Κυβέρνηση, την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών και την Εθνική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων και έγινε προκειμένου η χώρα να έχει τα δικά της συμπεράσματα για τον εμβολιασμό. 

Το myEFKAlive προσθέτει νέες διαδικασίες και επεκτείνει τη λειτουργία του στα νησιά του Ιονίου και του Βορειοανατολικού Αιγαίου

 
Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων

Στην αύξηση των διαδικασιών και τη γεωγραφική επέκταση του myEFKAlive προχωρούν τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων. Συγκεκριμένα, η δυνατότητα εξυπηρέτησης του πολίτη από υπάλληλο του e-ΕΦΚΑ μέσω βιντεοκλήσης καλύπτει πλέον γεωγραφικά τους κατοίκους των νησιών του Ιονίου καθώς και τους κατοίκους των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Στόχος είναι μέχρι το τέλος του έτους να επεκταθεί σε όλη τη νησιωτική χώρα και μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 σε όλη την Επικράτεια.

 

Επιπλέον, με την προσθήκη τεσσάρων ακόμα διαδικασιών αυξάνονται σε 16 οι ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της πλατφόρμας και διευκολύνουν σημαντικά τις συναλλαγές των πολιτών με τον e-ΕΦΚΑ. Οι τέσσερις νέες διαδικασίες είναι:

Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην Ανάφη, για την τριετία 2021 - 2023 Προκηρύσσεται ο διαγωνισμός από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

 
-------------------------------------------
Στο πλαίσιο της νέας αντίληψης με την οποία η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αντιμετωπίζει το κρίσιμης σημασίας ζήτημα της αντιπλημμυρικής προστασίας όλων των νησιών της, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, μέσω της σύναψης συμβάσεων τριετούς διάρκειας για τους καθαρισμούς των ρεμάτων, ούτως ώστε να υπάρχουν συνεχώς ενεργές συβάσεις που θα επιτρέπουν την έγκαιρη και αποτελεσματική προληπτική δράση απέναντι στα έντονα καιρικά φαινόμενα, με απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Αντιπλημμυρική προστασία ν. Ανάφης (2021 – 2023)», συνολικού προϋπολογισμού 79.881,09 € (με ΦΠΑ).

Λέτε να δούμε συνεφημερίες δημοσίων και ιδιωτικών νοσοκομείων;


Βασίλης Βενιζέλος 
Μία αποστροφή του λόγου του Θάνου Πλεύρη, που υπόσχεται πολλά
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι τα ιδιωτικά νοσοκομεία και οι ιδιωτικές κλινικές της χώρας μας δεν εφημερεύουν ποτέ. Εφημερίες εκ μέρους κάποιων ιδιωτικών νοσοκομείων και κάποιων ιδιωτικών κλινικών, προκειμένου να συνεπικουρήσουν μεγάλα νοσοκομεία του ΕΣΥ, τα οποία εφημέρευαν επίσης, είδαμε στη χώρα μας μόνον κατά τη διάρκεια προηγούμενων κυμάτων της εξάπλωσης της επιδημίας του νέου κοροναϊού.

Γ. Παπαχρήστος: «Σας βγάζω από την αγωνία-Ο Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος»

Δεν αφήνει κανένα περιθώριο ο Γιώργος Παπαχρήστος για το αν θα είναι υποψήφιος για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου.
Θέλω να σας βγάλω από την αγωνία: Ο Γιώργος θα είναι υποψήφιος. Το γνωρίζω από πρώτο χέρι. Το είπε σε ανθυποψηφίους του κατά τη διάρκεια των επαφών που είχε.

Δύναμη Δημιουργίας: Σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων έχει μετατραπεί χώρος στάθμευσης στο Χαλκί Νάξου!

«Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις»
Το αγροτεμάχιο – λιοΰρι, που λειτουργεί ως δημοτικός χώρος στάθμευσης πίσω από το Γυμνάσιο Τραγαίας στο Χαλκί, έχει μετατραπεί σε χώρο εναπόθεσης αδρανών υλικών, κατεστραμμένων κουφωμάτων, υπολειμμάτων οικοδομικών υλικών και κατεστραμμένων δημοτικών κάδων απορριμμάτων. Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι ο Δήμος έχει αναρτήσει στον χώρο πινακίδα με μήνυμα «Απαγορεύεται η ρίψη μπαζών και απορριμμάτων». Όλα αυτά είναι βεβαίως σε γνώση της Δημοτικής Αρχής, η οποία όχι μόνο δεν σταματάει την παράνομη απόρριψη στον χώρο αυτό, αλλά την ίδια στιγμή, χρησιμοποιεί τα υλικά αυτά για επιχωμάτωση του ίδιου χώρου.

Αυτή είναι η εικόνα που έχει δημιουργήσει η Δημοτική Αρχή, ελάχιστα μέτρα από το σχολείο και τον Βυζαντινό Ναό του Άη Βλάση, σε έναν χώρο που επισκέπτονται και σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους καθημερινά εκατοντάδες πολίτες.

Αυτό το μήνυμα «στέλνει» στους δημότες.

Υ.Γ. Είναι υγειονομικά ενδεδειγμένη η στάθμευση απορριμματοφόρων σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και δη τόσο κοντά σε ένα σχολείο;

Εξαιρετικά επιτυχημένο το 12ο Πανκυκλαδικό Συνεδρίο Συλλόγων Γυναικών "Κυκλαδίτισσες & Πολιτιστική Κληρονομιά Δημιουργικές θεματοφύλακες ή απλές Παρατηρήτριες;" Το πρώτο υβριδικό Συνέδριο της ΟΣΥΓΥ έγινε πραγματικότητα!

 2021...



Με μεγάλη προσέλευση εκ μέρους των νησιών που απαρτίζουν την Ομοσπονδία, σημαντικούς ομιλητές και περιηγήσεις σε πολιτιστικά μνημεία, τοπία και διαδρομές σε Πάρο, Αντίπαρο και Δεσποτικό ολοκληρώθηκε το 12ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων που διοργανώθηκε στα νησιά της Πάρου και της Αντιπάρου από την Παρασκευή 8 έως την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021. 

Αίτημα προέδρων και φορέων Ορεινής Νάξου για μεταφορά του Γραφείου Σμυριδορυχείων, στην Κόρωνο

    Αξιότιμε κ. υπουργέ, όπως γνωρίζετε το Γραφείο Σμυριδορυχείων Νάξου δεν έχει έδρα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η πρέπουσα εξυπηρέτηση για τους σμυριδεργάτες. Για αυτό το θέμα αντικειμενικά σκεπτόμενοι και με βάση τα συμφέροντα των σμυριδεργατών, και ως συνέχεια των εγγράφων μας, σας προτείνουμε: Το Γραφείο Σμυριδορυχείων Νάξου να μεταφερθεί στην Κόρωνο της Νάξου. Οι λόγοι της προτάσεως μας είναι: Α) Η Κόρωνος είναι το σμυριδοχώρι με τους περισσότερους

Επίσκεψη 35 Αυστριακών ταξιδιωτικών πρακτόρων στη Νάξο με τη στήριξη του Δήμου

 Επίσκεψη 35 Αυστριακών ταξιδιωτικών πρακτόρων στη Νάξο με τη στήριξη του Δήμου

Νάξος, 18 Οκτωβρίου 2021
Με το «βλέμμα» στραμμένο στις αγορές ενδιαφέροντος του εξωτερικού, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις στοχευμένες δράσεις προβολής. Με προσωπική φροντίδα του Αντιδημάρχου Τουρισμού Βαγγέλη Κατσαρά, ο Δήμος συνέβαλε ενεργά σε δύο πολυμελή διαδοχικά ταξίδια εξοικείωσης ταξιδιωτικών πρακτόρων, που διοργάνωσε η δραστήρια Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Αυστρίας, στα τέλη Σεπτεμβρίου και στις αρχές Οκτωβρίου.
Στα δύο ταξίδια γνωριμίας συμμετείχαν συνολικά 35 σημαντικοί πράκτορες από τα γραφεία του Tour Operator Springer Reisen, του μοναδικού διοργανωτή με απευθείας ναυλωμένες πτήσεις από Αυστρία για Νάξο, καθώς και της

Ο Οκτώβριος, στο Νότιο Αιγαίο, κινείται σε επίπεδο υψηλότερο του 2019. Κερδίζεται και το στοίχημα του Νοεμβρίου.Το διαδίκτυο κυριαρχεί στον σχεδιασμό του 2022 που ξεκίνησε ήδη

Ο Οκτώβριος, στο Νότιο Αιγαίο, κινείται σε επίπεδο υψηλότερο του 2019 και κερδίζεται και το στοίχημα του Νοεμβρίου
Το διαδίκτυο κυριαρχεί στον σχεδιασμό και της στρατηγικής για το 2022, που ξεκίνησε ήδη
Τα παραπάνω αποτέλεσαν τα θέματα συζήτησης των εκπροσώπων των φορέων της Πρωτοβουλίας Νοτίου Αιγαίου για τον Τουρισμό, που απαρτίζεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού και τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς των Κυκλάδων και Δωδεκανήσων κατά τη συνάντηση, που πραγματοποίησαν, χθες, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, με τηλεδιάσκεψη.
Ιδιαίτερα θετική η αποτίμηση του

Στις 25 Οκτωβρίου η κοινή συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου και ΠΕΔ Ν. Αιγαίου για συντελεστές ΦΠΑ και ανεμογεννήτριες

Την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη η κοινή συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου και Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, με μοναδικά θέματα ημερήσιας διάταξης την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και την χωροθέτηση και εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Την διεξαγωγή κοινής συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου και Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να συζητηθούν από τα δύο κορυφαία όργανα της Αυτοδιοίκησης Α΄και Β΄ βαθμού, τα δύο σημαντικά θέματα για την ανάπτυξη και το μέλλον των νησιών της Περιφέρειας, είχε ζητήσει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, με επιστολή που απέστειλε στις 6 Οκτωβρίου στον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Ν.Α., Δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη.

Τρία ακόμη ασθενοφόρα μικρού όγκου σε Αγαθονήσι, Πάτμο Και Τήλο, πλέον των 38 που μέχρι σήμερα έχει χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου για τις ανάγκες των νησιών της



Η προμήθεια των 41 ασθενοφόρων χρηματοδοτείται με ευρωπαϊκούς πόρους του περιφερειακού  Επιχειρησιακού Προγράμματος "Νότιο Αιγαίο 2014 - 2020" στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ  

                    -------------------------------------------------------------------------------------


Την προμήθεια τριών (3) νέων ασθενοφόρων μικρού όγκου,  κατάλληλων να επιχειρούν στα μικρά νησιά του Νοτίου Αιγαίου, ενισχύοντας το στόλο του ΕΚΑΒ που διαδραματίζει κομβικό και κρίσιμο ρόλο στην υγειονομική θωράκιση των νησιωτών, χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, επιπλέον των 35 που έχουν παραδοθεί μέχρι σήμερα σε ΕΚΑΒ και 2η ΔΥΠΕ, ενώ επίκειται η προμήθεια τριών (3) ακόμη, μόλις ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία, που ανεβάζει τον συνολικό αριθμό οχημάτων σε 41. 

Τα τρία νέα ασθενοφόρα, θα παραδοθούν στην 2η ΔΥΠΕ και προορίζονται για τα νησιά Αγαθονήσι, Πάτμο και Τήλο, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των αναγκών των δημόσιων δομών παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας των τριών μικρών νησιών.  


Για την προμήθεια των νέων ασθενοφόρων, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε την τροποποίηση της απόφασης ένταξης της Πράξης «Προμήθεια εξοπλισμού για τις δομές πρωτοβάθμιας υγείας των μικρών νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου»,  σύμφωνα με την οποία, η συνολική και επιλέξιμη δημόσια δαπάνη αυξάνεται  από  2.046.652,61 € σε 2.273.152,61 €. Χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» και τον Άξονα Προτεραιότητας «Ενίσχυση της Περιφερειακής Συνοχής», με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020. 


Η ενίσχυση της επιχειρησιακής δυνατότητας του ΕΚΑΒ, κρίσιμου παράγοντα για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των νησιωτών, είναι μεταξύ των στόχων που έθεσε εξ αρχής η Περιφερειακή Αρχή, με αποτέλεσμα, μέχρι σήμερα να έχει  χρηματοδοτήσει την προμήθεια 41 συνολικά ασθενοφόρων.

Έχουν παραδοθεί μέχρι σήμερα συνολικά 35 ασθενοφόρα, 17 στο ΕΚΑΒ και 18 στην 2η ΔΥΠΕ.

Συγκεκριμένα, έχουν παραδοθεί 27 ασθενοφόρα μικρού όγκου σε Θήρα, Κάρπαθο, Κάλυμνο, Σύρο, Λέρο, Μύκονο, Πάρο, Ρόδο, Τήνο, Σέριφο, Ανάφη, Νίσυρο, Αστυπάλαια, Κάσο, Χάλκη, Λειψούς,  Μεγίστη, Αμοργό, Κίμωλο, Κύθνο, Φολέγανδρο, Αντίπαρο, Δονούσα, Ηρακλειά, Θηρασιά, Σχοινούσα, και Κουφονήσι καθώς και 8 ασθενοφόρα 4Χ2 σε Σύρο. Πάρο, Νάξο, Κω και Ρόδο. 

Εκκρεμεί η παράδοση 3 ακόμη ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ (2 ασθενοφόρων 4Χ4 για Νάξο και Ρόδο και μία κινητή μονάδα για την Σύρο) και 3 μικρού όγκου στη 2η ΔΥΠΕ για τα οποία έγινε  η παραπάνω τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης και αναμένεται ο διαγωνισμός, για Αγαθονήσι, Πάτμο και Τήλο. Σύνολο ασθενοφόρων 41. 

Το συνολικό ποσό που έχει διατεθεί μέχρι σήμερα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  για την προμήθεια των 41 ασθενοφόρων, ξεπερνά τα 3,00 εκατ. ευρώ. 

 

Το Γραφείο Τύπου