slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευχόμαστε Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες!


No Image

Ευχές για Καλή Ανάσταση από την ομάδα του ΠΑΣΚΕΔΙ!
Ευχές για Καλή Ανάσταση από την ομάδα του ΠΑΣΚΕΔΙ!

<Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών "Οι Κόρες Των Κυκλάδων"> :ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣΜε την ελπίδα να είναι οι τελευταίες γιορτές χωρίς τις αγκαλιές των δικών μας ανθρώπων, οικογένειας και φίλων.
   

Με την πίστη ότι η αλληλεγγύη και οι θυσίες για τους συνανθρώπους μας, η Μεγάλη βδομάδα και η κορύφωση της Αναστάσεως μας εξυψώνει και μας καθοδηγεί.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ:Καλό Πάσχα. Με υγεία για όλους μας


«Πτώση 75%, να βοηθήσει τους κτηνοτρόφους το Υπουργείο!» | Ο Δ. Καπούνης στον Real FM (17/4/2020)

 Για την «καταστροφή» που, όπως τόνισε, έπαθαν φέτος οι κτηνοτρόφοι της Νάξου και όχι μόνο λόγω κορονοϊού μίλησε, στο ραδιόφωνο του Real FM και στους Γιώργο Κακούση και Δημήτρη Πετρόπουλο, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης.

Fwd: ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ
(Σ.Εργ.Α.Δ.Α.)

AIRETOS.GR: Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

O AIRETOS.GR σας εύχεται χαρούμενες γιορτές.

Ελπίδα και αισιοδοξία για να λήξει γρήγορα αυτή η περιπέτεια και μετά να γυρίσουμε πολλά πολλά χωριά και υπέροχα μέρη της πατρίδας μας.

Μέχρι τότε ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

ΕΛΛΕΤ - Πασχαλινές Ευχές!Αγαπητά Μέλη και Φίλοι,

Εν μέσω της πανδημίας κορονοϊού, που χάρις στους συνετούς χειρισμούς της πολιτείας η χώρα μας περνάει σχετικά ανώδυνα, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ παραμένει σε εγρήγορση για τα σημαντικά θέματα περιβάλλοντος και πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Με ένα ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη,
ευχόμαστε σε όλους,
υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας, καλή δύναμη,
και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Ευχές


Ρένεσης Νίκος Γεωπόνος ΤΕ
Περιφερειακό Φυτώριο Νοτ. Αιγαίου Α.Ε.

5ο Χιλ.Ρόδου -Καλλιθέας
094358490 - Δ.Ο.Υ. Ρόδου
Τηλ.2241069921
Φαξ.2241066170

ΕΥΧΕΣ από τη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ευχετήρια κάρτα για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση από την Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων Ο.ΝΑ.Σ.


Με εκτίμηση,

το Διοικητικό Συμβούλιο.Ευχές απο τον Γιάννης Βλασερός Ιατρός Καρδιολόγος τ.Δ/ντής Ιπποκράτειο Γ.Ν.Αθηνών Αν.Γραμματέας Τομέας Υγείας Κινήματος Αλλαγής.

Καλό Πάσχα από τον Α.Μ.Σ Φιλωτίου

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. Προς Κορινθίους Επιστολή του Αποστόλου Παύλου.


1). Ελληνιστική κοινή

Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων, Αγάπην δε μη έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν, και εάν έχω πάσαν την πίστιν, ώστε όρη μεθιστάνειν, Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.

Και εάν ψωμίσω πάντα τα υπάρχοντα μου, και εάν παραδώ το σώμα μου ίνα καυθήσομαι, Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ωφελούμαι.

Δυστυχώς, είναι η θλιβερή πραγματικότητα.

Του Ακη Πυρπιλίδη
Η καλύτερη γενιά πεθαίνει. Η χρυσή γενιά, αυτή της συνείδησης, αυτή της αγάπης άνευ όρων. Εκείνη που μεγάλωσε τα παιδιά της μέ τόσο κόπο. Όσοι έχουν υποφέρει περισσότερο πεθαίνουν. Εκείνοι που δούλεψαν σαν θηρία. Εκείνοι που συνέβαλαν περισσότερο από οποιονδήποτε και ήθελαν να απολαύσουν την συνταξιοδότησή τους, ήρεμοι και εκτιμώμενοι. Εκείνοι που είχαν τόσο μεγάλη ανάγκη, όσοι εμπειρικά και χωρίς τόση υποστήριξη, αντλούσαν τη νοημοσύνη που πολλοί δεν έχουν σήμερα. Εκείνοι που μεγάλωσαν τη χώρα. Εκείνοι που τώρα ήθελαν να απολαύσουν τα εγγόνια τους. Πεθαίνουν μόνοι και φοβούνται, εκπνέοντας την τελευταία ανάσα. Χωρίς τη βοήθεια αναπνευστικής συσκευής. Φεύγουν χωρίς να ενοχλούν, με λιγη μορφίνη για να μην αγωνιουν. Φεύγουν χωρίς να αποχαιρετήσουν, ο λιγότερο δυνατοςνα φύγει.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ κ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Ανακοίνωση του εφημέριου της Ενορίας Σαγκριου Π. Ηλίας Μουστάκης


Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Εφέτος το Πάσχα θα το περάσουμε δυστυχώς διαφορετικά. Καθένας σπίτι του, με την δική του μόνο οικογένεια. Χωρίς τραπέζια και γιορτές με άλλους συγγενείς, φίλους και αγαπημένους μας ανθρώπους. Αυτές τις άγιες ημέρες οι εκκλησίες θα παραμείνουν κλειστές για τους πιστούς, αλλά μπορούμε να προσευχηθούμε με όλη μας την ψυχή από το σπίτι μας. Μένουμε σπίτι, για να είμαστε όλοι καλά και

Βρούτσης: Στόχος μας η διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής, με διατήρηση των θέσεων εργασίας

«Οι προκλήσεις για την επόμενη μέρα, μετά τον κορονοϊό, είναι μεγάλες», δήλωσε ο Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας σε ενημερωτικό διαδικτυακό σεμινάριο για το σύνολο των έκτακτων νομοθετικών μέτρων του υπουργείου, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των επιπτώσεων από τον Covid-19 στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του στο διαδικτυακό σεμινάριο, που διοργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, ο κ. Βρούτσης είπε ότι κύριο μέλημα είναι η διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής, που σημαίνει διατήρηση των θέσεων εργασίας και διατήρηση της λειτουργίας των επιχειρήσεων.