slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η λέσχη Bilderberg θρηνεί!!!


Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η είδηση …।

Του James P. Tucker Jr. (American Free Press): Κορυφαίο μέλος της Λέσχης Bilderberg θρηνεί γιατί o «δεξιός λαϊκισμός βρίσκεται σε άνοδο» και είναι πιθανό να καταστραφούν οι ελπίδες για μια παγκόσμια κυβέρνηση...
λόγω της αύξησης του «αιχμηρού εθνικισμού»(«hard-edged nationalism»)
Ο Kupchan μεταφέρει το κλίμα στις συναντήσεις της Λέσχης Bilderberg και της Τριμερούς Επιτροπής την περασμένη άνοιξη, όταν η παγκόσμια ελίτ θρήνησε για τις πολλές αποτυχίες της τα τελευταία χρόνια. "Από το Λονδίνο μέχρι το Βερολίνο στη Βαρσοβία, η Ευρώπη διέρχεται μια επανεθνικοποίηση της πολιτικής ζωής, με τις χώρες να επανακερδίζουν το χαμένο έδαφος της εθνικής κυριαρχίας που κάποτε πρόθυμα θυσιάστηκε για την επίτευξη ενός συλλογικού ιδανικού, έγραψε ο Kupchan στην Post. Ο Kupchan αγωνιά επίσης επειδή ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες αρνηθούν να αλλοιωθεί η κουλτούρα τους, από τις ορδές των μεταναστών του Τρίτου Κόσμου.

Ο σχολιασμός …

Ορίστε οι αποδείξεις για το τι συζητούν και τι οραματίζονται στην περιβόητη λέσχη Bilderberg όπου μια μικρή ομάδα ανθρώπων που σίγουρα έχουν το σύνδρομο του “Αρειανισμού” δηλ. ότι είναι ξεχωριστοί από όλους μας και πρέπει να επιβάλουν με το έτσι θέλω τις επιθυμίες και τις τρελές τους θεωρίες!
Αρρωστημένα μυαλά που ονειρεύονται να μετατρέψουν όλο τον κόσμο σε ένα παγκόσμιο κράτος το οποίο θα διαφεντεύουν. Ούτε ο Χίτλερ δεν είχε πάει τόσο μακριά την σκέψη του. Αυτοί όμως οι μισάνθρωποι πολεμούν εδώ και χρόνια να το καταφέρουν με τα οικονομικά μέσα που διαθέτουν και τους καβαλημένους (αλλά σε καίριες θέσεις) που απαρτίζουν την οργάνωση τους.
Η κουλτούρα του κάθε λαού σύμφωνα με τα σχέδια τους πρέπει να εξαφανιστεί και για αυτό οι υποτελείς κυβερνήσεις υποβαθμίζουν την παιδεία και μπασταρδεύουν την κοινωνία με τις ορδές των μεταναστών. Πιστεύετε λοιπόν ότι τα τεκταινόμενα της χώρας μας τα τελευταία χρόνια … είναι τελείως μα τελείως συμπτωματικά;
Όχι φίλες/οι γιατί και υποβάθμιση της παιδείας με αλλοπρόσαλλες πολιτικές που την έχουν καταρρακώσει έχουμε αλλά και αμέτρητους μετανάστες που πλημμύρησαν κάθε γωνιά της Ελλάδας παραέχουμε.
Χάσαμε τον λογαριασμό πια και δεν ξέρουμε πόσοι μπήκαν και πόσοι μπαίνουνε κάθε μέρα. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι όλοι προωθούνται στην Αθήνα μας της οποία πλέον πολλά μέρη αρχίζουν και γκετοποιούνται και σύντομα θα τρίβουμε τα μάτια μας όταν διαπιστώσουμε ότι εμείς είμαστε οι ξένοι στην πόλη μας.
Ο Kupchan μπορεί να αγωνιά για τις άλλες χώρες αν πετύχει το σχέδιο αυτό της λέσχης δηλ. να αλλοιωθεί η κουλτούρα των λαών της Ευρώπης από τις ορδές των μεταναστών του Τρίτου Κόσμου αλλά φαντάζομαι για την Ελλάδα να είναι ευχαριστημένος αφού εδώ οι πολιτικοί μας φροντίζουν με την εσκεμμένη και εγκληματική τους αδράνεια το σχέδιο τους να προχωρά κανονικά μια και κατάφεραν κάθε φωνή αγωνίας να την βαφτίσουν εθνικιστική και ρατσιστική απέναντι στους φτωχούς και κατατρεγμένους που ξεκινούν από χιλιάδες μίλια μακριά να καταλήξουνε εδώ!!!
Θεωρώ ότι όλα αυτά δεν είναι τυχαία και κάποιοι με έμμεσο τρόπο χρηματοδοτούν αυτά τα καραβάνια των προσφύγων για να έρθουν εδώ για να καταντήσουμε η χώρα της Βαβέλ μια και μέχρι πρότινος είμαστε ο πιο συμπαγής λαός της Ευρώπης από απόψεως θρησκείας και κουλτούρας.
Ας αφυπνιστούμε όλοι! Έστω και τώρα οφείλουμε να καταγγείλουμε και να εξοστρακίσουμε από την πολιτική, τους μισέλληνες που συμμετέχουν σε αυτή την λέσχη και να μη δώσουμε σημασία στους πληρωμένους κονδυλοφόρους και παρουσιαστές που την αγωνία μας για την συνέχεια της ύπαρξης μας θα την βαφτίσουν Εθνικισμό και Ρατσισμό!!!

Ίσως έφτασε η ώρα για την μεγάλη Αριστερά!!!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Την ώρα που γράφω τα παρακάτω τα αποτελέσματα δεν έχουν οριστικοποιηθεί αλλά έχουν δώσει ήδη το υλικό για κάποια πρώτα συμπεράσματα.
Ο νικητής των εκλογών της 7/11/2010 ήταν φυσικά η μεγάλη αποχή η οποία σύμφωνα και με την πολιτική διάσταση που έδωσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός πριν λίγες μέρες, σημαίνει καταδίκη του δικομματισμού μια και οι απέχοντες δεν προσέτρεξαν στην Ν.Δ για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους.

Η ερμηνεία είναι ευανάγνωστη και δείχνει ότι πολλοί συμπατριώτες μας χρεώνουν την σημερινή τραγική κατάσταση της πατρίδας μας και στους δύο.
Προσωπικά θεωρώ ότι μπαίνουμε σε μια περίοδο έντονης αμφισβήτησης του μέχρι τώρα πολιτικού σκηνικού η οποία σίγουρα θα φέρει και μεγάλες αλλαγές στο άμεσο μέλλον.
Είδαμε λοιπόν τον Πρωθυπουργό στο διάγγελμα του να αντιπαρέρχεται με ελαφρά πηδηματάκια (που λέει και ο λαός) τα εκβιαστικά διλλήματα που ο ίδιος έθεσε προεκλογικά και να μας υπόσχεται την ίδια αντιλαϊκή πολιτική για το καλό μας!!!!!!.
Οι βρυχηθμοί των προηγούμενων ημερών έγιναν απλά χασμουρητά και φαίνεται καθαρά ότι οι ΔουΝουΤάδες του τράβηξαν το αυτί για το θέμα των πρόωρων εκλογών γιατί δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν την αποπληρωμή των οφειλομένων προς αυτούς.
Τον άκουσα και πραγματικά άρχισαν να αναρωτιέμαι μήπως η διακαναλική του συνέντευξη αλλά και οι μετέπειτα δηλώσεις του κ. Ραγκούση (για επισφράγιση της κυβερνητικής πολιτικής μέσω των εκλογών αυτών) ήταν αποκύημα της φαντασίας όλων μας και δεν έχουν συμβεί ποτέ!... καμιά αναφορά, ουδείς λόγος από τον κ. Παπανδρέου αφήνοντας μας την αίσθηση ότι μόλις ανακάλυψε ότι τελικά είχαμε αυτοδιοικητικές εκλογές!!!
Βέβαια όλη αυτή η προεκλογική εκβιαστική μεθοδολογία έγινε εκ του πονηρού με σκοπό να συσπειρώσει και να επαναφέρει στο μαντρί την πληττόμενη και δυσαρεστημένη βάση του ΠΑΣΟΚ και φαίνεται ότι εν μέρει το αποτέλεσμα τους δικαίωσε και δεν υπέστησαν ακόμη πιο μεγάλη ήττα!!!
Για την ΝΔ δεν μπορούμε να πούμε και πολλά πράγματα μια και φαίνεται καθαρά ότι δεν εισπράττει αυτή την διογκούμενη δυσαρέσκεια αλλά αντιθέτως πληρώνει το δικό της μεγάλο μερίδιο ευθύνης (ως κυβέρνηση αλλά και ως στείρα αντιπολίτευση) για τα πεπραγμένα των τελευταίων 30 χρόνων.
Ο δρόμος για αυτήν φαντάζει μακρύς και φαίνεται ότι οι επερχόμενες πολιτικές ανακατατάξεις θα αλλάξουν ριζικά την πολιτική της ταυτότητα και κατεύθυνση και ίσως και την συνοχή της που σίγουρα θα δοκιμαστεί λίαν συντόμως από την κ। Μπακογιάννη και το υπό ίδρυση κόμμα της!!!

Πάμε τώρα στον πραγματικό κομματικό νικητή αυτών των εκλογών που φαίνεται μέχρι την στιγμή που γράφω αυτό το κείμενο ότι είναι το Κ.Κ.Ε το οποίο έχοντας καθαρά αντιμνημονιακό αλλά και αυτοδιοικητικό λόγο έπεισε πολλούς Έλληνες ανεβάζοντας εντυπωσιακά τα ποσοστά του!!!
Μάλιστα σε ένα τηλεοπτικό πάνελ είδα και άκουσα την προσέγγιση που επεχείρησε ο κ. Στρατούλης (του Συνασπισμού) προς την κ. Λιάνα Κανέλλη (του Κ.Κ.Ε) δίνοντας της κατ’ αρχάς συγχαρητήρια για την εκλογική επιτυχία του κόμματος της και μετά λέγοντας της ότι ίσως ήρθε η ώρα για την ένωση όλων των αριστερών δυνάμεων!
Θεωρώ ότι αν γίνει κάτι τέτοιο σίγουρα θα δώσει μια άλλη προοπτική στην πολιτική σκηνή της χώρας μας και θα ξεδοντιάσει τον δικομματισμό ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν με ίντριγκες και ύποπτες μεθοδεύσεις βοήθησε στην πολυδιάσπαση της Αριστεράς για να αντλεί προς όφελος του, ψήφους από την μεγάλη δεξαμενή των μελών της!!!