slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αν βγει ο Σύριζα... θα γίνουμε λαθρομετανάστες στη χώρα μας!



Διαβάστε το απόκομμα από το left.gr





Νέα Δημοσκόπηση: Οριακά μπροστά η Νέα Δημοκρατία. Δεν μπορεί να πείσει ο Αλέξης!!!

Σχεδόν ισοδύναμα εμφανίζονται τα 2 κόμματα σε δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύει η εφημερίδα «Επενδυτής». Η διαφορά στην πρόθεση ψήφου έχει περιοριστεί μόλις στο 0,1% υπέρ της ΝΔ, ενώ στην καταλληλότητα του πρωθυπουργού ο Αντώνης Σαμαράς αυξάνει έναντι του Αλέξη Τσίπρα στις 20% μονάδες.  Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 29,1%, ενώ απέχει από τον ΣΥΡΙΖΑ μόλις 0,1% , με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα συγκεντρώνει ποσοστό 29,0%.
Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η....

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ


Προς  
 Τα μέλη της Επιτροπής
  Η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων λόγω μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί στις 02/09/2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 μ.μ. και όχι σήμερα, Παρασκευή 30/08/2013, λόγω έναρξης του πανελλήνιου συνεδρίου «Η Νάξος δια μέσου των αιώνων».
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο....

Αξέχαστα πρωτοσέλιδα... έτσι για να μην νομίζουν κάποιοι ότι ξεχνάμε

 Δείτε τι έγραφαν οι  εφημερίδες του ΠΑΣΟΚικού συστήματος για την "προδοτική" κυβέρνηση Καραμανλή!

Όταν στις 01/08/2011 ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε παρέμβαση της Διεθνούς Κοινότητας για την ανατροπή του καθεστώτος Άσαντ στη Συρία. Σήμερα όπως και σε κάθε άλλο θέμα λέει ακριβώς τα αντίθετα...

TOTE ΠΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ 
01/08/2011 Δήλωση της Ρένας Δούρου, υπεύθυνης Ευρωπαϊκής πολιτικής του ΣΥΝ, για την πρόσφατη αιματηρή καταστολή αντιφρονούντων από το καθεστώς της Συρίας, στην πόλη Χάμα.
«Η Συρία είναι μέσα στο αίμα». Από τις ιστοσελίδες τους στο Διαδίκτυο οι σύριοι αντικαθεστωτικοί καταγγέλλουν ξανά την αιματηρή καταστολή της κυβέρνησης Άσαντ, προκειμένου να διασωθεί και παράλληλα εγκαλούν τη διεθνή κοινότητα για την παθητική της στάση έναντι ενός καθεστώτος που εδώ και καιρό έχει ξεπεράσει την «κόκκινη γραμμή», καθώς στρέφεται ανενδοίαστα κατά των πολιτών του.
Παραμονές του Ραμαζανίου, το καθεστώς Άσαντ επέλεξε, όχι τυχαία, την πόλη Χάμα για να σπείρει μαζικά το θάνατο – εκατοντάδες νεκροί, άγνωστος αριθμός τραυματιών, σύμφωνα με ΜΚΟ ενώ οι αποσπασματικές εικόνες μέσω του Διαδικτύου, μαρτυρούν για τη βιαιότητα και την ωμότητα της στρατιωτικής επέμβασης. Η πόλη Χάμα, που πρωτοστατεί από τα μέσα Μαρτίου στην εξέγερση του συριακού λαού κατά του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ, ήταν και το θέατρο της φονικότερης επιχείρησης καταστολής το 1982, από τον....

Σε γραμμή ΣΥΡΙΖΑ & ΚΑΜΕΝΟΥ η Χρυσή Αυγή για το δημόσιο χρέος

Παραθέτω σημερινή ανακοίνωση της Χρυσής Αυγήςγια το δημόσιο χρέος με αφορμή τη δήλωση Σταϊκούρα περί μη βιωσιμότητας:
Το ελληνικό χρέος δεν είναι απλά μη βιώσιμο, είναι παράνομο και επαχθές σε ένα μεγάλο ποσοστό του. Μοναδική λύση για την οικονομία μας ο άμεσος λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους και η άρνηση πληρωμής των παράνομων τόκων. Η συγκυβέρνηση, ως υποχείριο των τοκογλύφων, αρνείται...

Επιστολή-Κόλαφος: Πλήρωσαν κανένα πρόστιμο οι offshorιούχοι ή μείναμε στα λόγια;;


Με επιστολή του προς το Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας, Γιώργος Σούρλας ζητά να πληροφορηθεί αν πράγματι οι έλεγχοι που έχουν διενεργηθεί σε φοροφυγάδες, έχουν αποδώσει και αν τελικά πλήρωσε κάποιος κάτι!!!

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Σούρλας ζητά διευκρινήσεις στο αν και κατά πόσο...

Ξεκινούν οι ακαδημίες στίβου του Πανναξιακού

Ο Α.Ο. Πανναξιακός, ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στην ακαδημία στίβου του συλλόγου.
Πρόγραμμα:

Αποκλειστικό ...ο επόμενος Δήμαρχος Νάξου