slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου Καλό κι ευλογημένο Πάσχα. Καλή Ανάσταση

Κρήτη – Κυκλάδες: Ενας μισθός δεν φτάνει για ακτοπλοϊκά εισιτήρια (τιμές)

Από το  Naxos Press

Τη Μεγάλη Εβδομάδα και συγκεκριμένα την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου αρχίζουν τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι του Ηρακλείου για τα νησιά. Τα περισσότερα είναι ταχύπλοα και μαζί με τους επιβάτες μεταφέρουν μηχανές και αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, φέτος αυτά τα δρομολόγια θα γίνονται από 7 ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα πλοία θα συνδέουν το Ηράκλειο με τη Θήρα, την Ίο, την Πάρο, τη Νάξο, τη Μύκονο, τη Σύρο. 

Περιοδεία του Γιάννη Βλασερού στη Νάξο, Πάρο και Αντίπαρο

 

Στη Νάξο, Πάρο και Αντίπαρο περιόδευσε ο υποψήφιος και ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Βλασερός απο τις 25 Μαρτίου έως και 2 Απριλίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Βλασερός:

Επίσκεψη Νίκου Συρμαλένιου και Βασίλη Γλέζου στη Σαντορίνη

Ο Νίκος Συρμαλένιος και ο Βασίλης Γλέζος επισκέφθηκαν τη Σαντορίνη την Τετάρτη και Πέμπτη 5 – 6 Απριλίου 2023. Μαζί με τη συντονίστρια Ανθή Πατραμάνη και τον Αντώνη Κωνσταντινίδη μέλος της της Ν.Ε. Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων με κοινωνικούς φορείς, συμμετείχαν σε συνάντηση με μέλη και φίλους του κόμματος και έδωσαν συνέντευξη στο Δημήτρη Πράσσο στο Volcano tv.

Εισαγγελική... απόβαση Τσορμπατζόγλου στη Μύκονο, σε ειδική αποστολή!

 

 

Διαβάζουμε στο dikografies.blogspot.com της Μαίρης Μπενέα

αναμένεται να μετακομίσει το επόμενο διάστημα από τη Σύρο, στη Μύκονο ο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, που είναι ο εισαγγελικός λειτουργός, στον οποίον ανέθεσε ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου Ισίδωρος , την εισαγγελική έρευνα για να χτυπηθεί η επονομαζόμενη "Μαφία της Μυκόνου".