slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Καραμανλής είδε τον Αγγέλου


Επιτυχής ήταν η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ο Γιάννης Αγγέλου. Στο Νοσοκομείο τον επισκέφθηκαν δεκάδες φίλοι του για να τον συμπαρασταθούν. Ανάμεσά τους και ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.

Και το Δ.Ι.Ε.Κ. συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Μαγικού Χωριού!



Μαζί μας την Κυριακή 14 και το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στις 11:00
για πολλές - πολλές δράσεις!
Στο ΔΙΕΚ Νάξου λειτουργούν τρεις ειδικότητες: Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας(chef), Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού. Καθώς βρισκόμαστε στο μέσο του φθινοπωρινού εξαμήνου, οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτές μας με....

Νηρέας-Πανναξιακός [vid]


Δείτε τις καλύτερες φάσεις τα γκολ και δηλώσεις από τον αγώνα κυπέλλου μεταξύ του Νηρέα και του Πανναξιακού.

FT: Τι μας είπαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο City και τρομάξαμε


Η πρόσφατη επίσκεψη των Σταθάκη-Μηλιού στο Λονδίνο, εξακολουθεί να προκαλεί μετασεισμικές δονήσεις. Μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με το μέιλ από τη μεριά του Γιόργκ Σπόνερ, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται τώρα το δημοσίευμα των Financial Times να ταράξει τα νερά.

Γ. Βρούτσης: Το ασφαλιστικό μας σύστημα, με σχετική βεβαιότητα, κινείται σε περιβάλλον βιωσιμότητας


Ομιλία υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση στη συζήτηση στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό 2015

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με μια γενική παρατήρηση. Σε αυτή την κρίσιμη χρονική περίοδο, ακούγονται πάλι οι γνωστές ανεύθυνες φωνές που θέλουν να θολώσουν, να υποτιμήσουν και να ακυρώσουν ότι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα.
Ότι καταφέραμε όλοι μαζί. Με μεγάλες και επίμονες προσπάθειες. Συνολικά ως χώρα. Και όμως

Πόσα δις έφυγαν από Ελλάδα την τελευταία 5ετία

Ελληνικές καταθέσεις 4 δισ. ευρώ επενδύθηκαν κυρίως σε ακίνητα από τα τέλη του 2009 μέχρι σήμερα. Το διάστημα αυτό περιλαμβάνει την πρώτη και δεύτερη φάση της μεγάλης φυγής κεφαλαίων στο εξωτερικό λόγω της κρίσης και του φόβου εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά και την περίοδο κατά την οποία υπήρξε μερική επιστροφή καταθέσεων στις τράπεζες.Οι συνολικές εκροές κεφαλαίων μπορεί να έφτασαν στην κορύφωσή τους τα 115 δισ. ευρώ, αλλά σήμερα υπολογίζεται ότι η καθαρή απώλεια ανέρχεται σε 56,8 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με έρευνα της

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες


Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις βραδινές ώρες στη Νότια Πελοπόννησο και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Τη Δευτέρα τα έντονα φαινόμενα θα συνοδεύονται από ισχυρούς άνεμους θα επηρεάσουν την Ανατολική Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και βαθμιαία τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς την Ανατολική Μακεδονία και τη

H ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΦΛΩΡΑΚΑ) την ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.


«Το πάπλωμα με τα χρυσά κουδούνια»
Από το ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΚΙΝΗΣΗΣ & ΛΟΓΟΥ
ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ
Μια μουσικοθεατρική παράσταση για να γνωρίσουν τα παιδιά
την ελληνική μουσική παράδοση, μέσω της βιωματικής προσέγγισης.
Το εργαστήριο παιδικής τέχνης σε συνεργασία με το «Κέντρο Βιωματικής Μουσικής, Κίνησης και Λόγου – Μαρίζα Κωχ» παρουσιάζουν παραμονές των Χριστουγέννων του 2014, τη διαδραστική μουσικοθεατρική παράσταση «Το πάπλωμα με τα χρυσά κουδούνια », που δημιουργήθηκε από τη Μαρίζα Κωχ για να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τα παιδιά την ελληνική μουσική παράδοση. Στην παράσταση παίρνουν μέρος...

Η επόμενη μέρα στο κέντρο: Καμένα, αμάξια, σπασμένες τζαμαρίες, στάχτη και αποκαΐδια



Βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει το κέντρο της Αθήνας μια ημέρα μετά τα επεισόδια που έγιναν μετά την πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε από τον

Στις 14 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει την λειτουργία του το «Μαγικό Χωριό» στο πάρκο της Έλλης



Tο ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. ετοιμάζει για τρίτη χρονιά το «Μαγικό Χωριό» στο πάρκο της Έλλης, με νέα δομή και καινούργιες δράσεις με στόχο να προσφέρει ακόμη περισσότερη ικανοποίηση στους επισκέπτες.
Το «Μαγικό Χωριό» θα λειτουργήσει από τις 14 έως 31 Δεκεμβρίου και θα συμμετάσχουν σε αυτό πολιτιστικοί σύλλογοι, επαγγελματίες και άλλοι φορείς.
Για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα χρειαζόμαστε τη

Αυτές είναι οι εταιρείες που ψάχνουν απεγνωσμένα για υπαλλήλους


Σε ορισμένες χώρες, όπως η Ελλάδα που η ανεργία είναι πολύ υψηλή, οι άνθρωποι παραπονιούνται πως δεν υπάρχουν αρκετές θέσεις εργασίας. Ορισμένες φορές όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. ..Υπάρχουν εταιρείες στις οποίες ανοίγει ένας μεγάλος αριθμός θέσεων, αλλά που μπορεί να χρειαστούν ακόμα και τρεις μήνες για να καλυφθούν. Αυτό μπορεί να κοστίσει σε μια εταιρεία εκατομμύρια, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το Κέντρο Οικονομικών Ερευνών και Επιχειρήσεων αλλά και το Indeed.com.
Σημαντικότερες αιτίες του προβλήματος αποτελούν τόσο οι χαμηλές αμοιβές που προσφέρουν οι εταιρείες στους εργαζομένους, όσο και οι πολύ συγκεκριμένες δεξιότητες που απαιτούντα. Το φαινόμενο παρατηρείται κυρίως στις εξής επιχειρήσεις:

Ήττα (3-0 σετ) για τον Πανναξιακό, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό


Με εξαίρεση το πρώτο σετ, όπου και πάλι είχε το πάνω χέρι αλλά ο Πανναξιακός ήταν κοντά στο σκορ, ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 3-0 στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.
Οι ερυθρόλευκες στο πρώτο σετ πήραν με το καλημέρα μια διαφορά (5-2 με τα σερβίς της Μπραμπόροβα) αναγκάζοντας τον Πανναξιακό να κυνηγά στο σκορ. Η ομάδα του Ζόραν Κόβαζιτς ισοφάρισε 5-5, μετέτρεψε το 13-8 σε 13-10 και το 22-16 σε 22-19 όμως η χαμένη κόντρα της Τοτσίδου στην επόμενη φάση ήταν κι η τελευταία αναλαμπή των φιλοξενούμενων στο...

ΚΛΑΨΤΕ!Ξεκίνησε την απεργία πείνας ο γελοίος Μιχελογιαννάκης! – Στα τσαντίρια στο Σύνταγμα με sleeping bag (ΦΩΤΟ)


Σε απεργία πείνας προχώρησε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, όπως είχε ανακοινώσει το πρωί του Σαββάτου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας στους πρόσφυγες από τη Συρία, αλλά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον προϋπολογισμό και τα νέα μέτρα.
Μάλιστα, ο κ. Μιχελογιαννάκης έκανε δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ενώ ήταν ξαπλωμένος μέσα σεsleeping bag, τυλιγμένος με κουβέρτες στην πλατεία Συντάγματος, όπου- όπως είπε- πέρασε το