slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μακάριος Λαζαρίδης: «Τα εθνικά θέματα δεν σηκώνουν αυταπάτες, γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε τραγωδίες»


«Στο θέμα των Σκοπίων αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται μόνο η Κυβέρνηση με μυστική διπλωματία. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει. Κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης το 2008 κατ’ εντολήν του τότε πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή η τότε Υπουργός Εξωτερικών κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ενημέρωνε του πολιτικούς αρχηγούς για την πορεία της διαπραγμάτευσης». Αυτό τόνισε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τίμησε και έλαμψε ο ΑΜΣ Φιλωτίου [pics-vid]


Του Σπύρου Μάκαρη
Ο ΑΜΣ Φιλωτίου πραγματοποίησε χθες την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και έδειξε για ακόμη μία χρονιά ότι είναι ένας πολυσύνθετος σύλλογος που ξέρει να υπηρετεί πιστά και να συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό, την παράδοση και τον πολιτισμό.
Η πολύ όμορφη τελετή πραγματοποιήθηκε χθες στη κατάμεστη αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, με πλήθος κόσμου, αθλητών και εκπροσώπων των τοπικών φορέων και της εκκλησίας να δίνουν το παρών.

Πολίτες για τα Νησιά μας : ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ή ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο «ΣΟΒΑΡΟΣ» ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Η «σοβαρή» μας Δημοτική Πλειοψηφία λοιπόν, αποφάσισε να προωθήσει τον τουρισμό του νησιού μας, τομέα που τον ….. παίζει στα δάκτυλα. Γι’ αυτό αποφάσισε: «Την ανάδειξη της Νάξου ως κορυφαίου γαστρονομικού προορισμού για Έλληνες και ξένους με αποτέλεσμα την ανάπτυξη του τουρισμού και της τοπικής οικονομίας………..» όπως αναφέρει μέσα στα πολλά επιχειρήματα που επιστρατεύτηκαν για να «πειστεί» το Συμβούλιο.

Ο Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου καλεί σε εθελοντική αιμοδοσία

Ο Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου "Ο Άγιος Γεώργιος", διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία τις ώρες 9:00 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του συλλόγου, Δερβενακίων 20, 111 46 Γαλάτσι.

Όπως επισημαίνεται από το σύλλογο: