slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στο πλευρό των κατοίκων της Καρπάθου και της Κάσου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Μανώλης Γλυνός



Τη συμπαράστασή στον δήμαρχο Καρπάθου Ηλία Λάμπρου για την μεγάλη δοκιμασία που περνά το νησί έπειτα από τις τεράστιες καταστροφές που υπέστη λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, εξέφρασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλης Γλυνός σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Η μαγεία των νησιών του Νοτίου Αιγαίου στο Αεροδρόμιο της Αθήνας


 

Πανδαισία χρωμάτων, γεύσεων και ήχων στην γιορτή που η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διοργάνωσε στο “Ελ. Βενιζέλος”



Τα πολλά πρόσωπα της εμπειρίας “Νότιο Αιγαίο” είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι ταξιδιώτες που το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκαν στον χώρο των αναχωρήσεων του Αεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος” της Αθήνας.
Η Περιφέρεια ΝοτίουΑιγαίου, διοργάνωσε μια μεγάλη γιορτή χρωμάτων, γεύσεων και ήχων από τα  νησιά του Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο του προγράμματος “Fly me to the Moon-Sounds Greek to Me!”,  που υλοποιείται σε συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture.

Ο Χρήστος Ευστρατίου στο συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου


Την εκ νέου υποψηφιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου, Χρήστου Ευστρατίου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.
Στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, για μια ακόμη θητεία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, ο Εντεταλμένος Επιχειρησιακής Ετοιμότητας και Εμπορίου & Ανάπτυξης, αναφέρει τα εξής:

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Φοίβος Παρασκευόπουλος

 Φοίβος - Παναγιώτης
 Παρασκευόπουλος.
Δεν θα είναι υποψήφιος με τη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”, όπως είχε ανακοινωθεί, ο κ. Φοίβος - Παναγιώτης Παρασκευόπουλος.
Σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητοί μου Συμπολίτες, Φίλες, Φίλοι και Συναγωνιστές,
Με πλήρη συναίσθηση των δύσκολων καιρών που διανύει η Πατρίδα μας, αλλά και της αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς που ο καθένας από εμάς καλείται να προσφέρει, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως αποσύρω την υποψηφιότητά μου από τις

Συνδυασμό για τις περιφερειακές εκλογές ανακοινώνει ο Χ. Κόκκινος

Στο στίβο των περιφερειακών εκλογών αυτή τη φορά όχι ως υποψήφιος σύμβουλος αλλά ως επικεφαλής παράταξης θα κατέλθει ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

Η σχετική ανακοίνωση για την κάθοδο στις περιφερειακές εκλογές θα γίνει αν όχι την προσεχή Δευτέρα αλλά την Τρίτη από τον ίδιο τον κ. Κόκκινο που έχει ετοιμάσει τα πάντα σε ό,τι αφορά το συνδυασμό του.