slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΚΟΝΔΙΟΥ

 Αυτές τις ημέρες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης κυριαρχεί το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Ουσιαστικά σχεδόν οι πάντες ασχολούνται με τους τσαρλατανισμούς του κακότεχνου θιάσου που θέλει να παίζει τον κακόγουστο ρόλο της κυβέρνησης.

Έτσι μας διαφεύγουν άλλες διαστάσεις της πολιτικής ζωής που καταδεικνύουν με σαφήνεια την τάση δημιουργίας ενός καθεστώτος ολοκληρωτισμού από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Έχουμε δύο παραδείγματα.

Αποκριάτικος Χορός 2ου Γυμνασίου Νάξου / Σάββατο 3/2

Αγιασμός στο ανακαινισμένο Νηπιαγωγείο Σαγκρίου Σαγκρίου Στον αγιασμό της ανακαινισμένης αίθουσας του Νηπιαγωγείου Σαγκρίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης.
Ο νέος χώρος που στεγάζει πλέον τα παιδιά του νηπιαγωγείου, παράπλευρα του Δημοτικού Σχολείου, ανακαινίστηκε πλήρως με δαπάνη της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία διέθεσε περίπου από 20.000 ευρώ για την επισκευή της μόνωσης, την αλλαγή των κουφωμάτων και την κατασκευή νέων τουαλετών.

Μανώλης Κεφαλογιάννης: «Στο έλεος των παραχαρακτών, οι Ευρωπαίοι πολίτες». Ερώτηση προς την ΕΕ.

«Στο έλεος των παραχαρακτών, οι Ευρωπαίοι πολίτες»

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με ερώτησή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναδεικνύει το μεγάλο ζήτημα της ευρείας παραχάραξης χαρτονομισμάτων ευρώ και του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαίοι πολίτες που εν αγνοία τους βρίσκονται στην κατοχή τους χαρτονομίσματα που αποτελούν προϊόντα παραχάραξης.

Αναλυτικά η ερώτηση:

Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών


Στις 25 Ιανουαρίου 2018 το απόγευμα η Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών «έκοψε» την βασιλόπιτά της στη φιλόξενη αίθουσα του Συνδέσμου Συριανών, παρουσία πολλών μελών και φίλων της.
Στην αρχή ο Πρόεδρος της Εταιρείας Καθηγητής κ. Δημήτριος Στυλ. Κορρές, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στην ιστορία της εκδήλωσης και την προσήλωση της Εταιρείας στην διατήρηση της παράδοσης. Ακολούθως αναφέρθηκε στην πορεία της Εταιρείας και στους σκοπούς της απευθύνοντας πρόσκληση στους Κυκλαδίτες να πυκνώσουν τις

Ευχαριστήριο ΠΑΣ Νάξου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΝΑΞΟΥ

        Ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ ευχαριστεί το Δήμο Νάξου για την οικονομική ενίσχυση, η οποία είναι  μεγάλης σημασίας για τη συντήρηση των αγωνιστικών τμημάτων το τρέχον έτος. Η ενίσχυση του ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ από το

ΝΔ για τη νέα δημοσκόπηση: Επιβεβαιώνει το προφανές -Οι πολίτες εμπιστεύονται Μητσοτάκη, όχι Τσίπρα


«Άλλη μια δημοσκόπηση επιβεβαιώνει το προφανές», υπογραμμίζουν από την Πειραιώς, με αφορμή τη νέα μέτρηση που είδε το φως της δημοσιότητας και στην οποία η ΝΔ διατηρεί σαφές προβάδισμα με 11 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε τη λίστα αποδεκτών των απόψεων του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Με αυτό το έγγραφο ο Παπαδημούλης «δίνει» την Καϊλή για το συλλαλητήριο υπέρ της Μακεδονίας

«Κάρφωσε» όσους πήγαν στο συλλαλητήριο σαν ακροδεξιούς, θρησκόληπτους και χρυσαυγίτες προσπαθώντας να περάσει τη γραμμή της σύζευξης των άκρων- Διαβεβαιώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να περάσει μια σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο ΜακεδονίαΤην προσπάθειά του να πείσει τους ευρωβουλευτές ότι όσοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας είναι ακροδεξιοί, εθνικιστές, θρησκόληπτοι, φανατικοί, σκληροπυρηνικοί και νεοφιλελεύθεροι αποκαλύπτει το πλήρες σημείωμα που ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης έστειλε σε άλλους ευρωβουλευτές στις 23 Ιανουαρίου, δύο ημέρες μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση.

ΕΓΓΡΑΦΑ-Δείτε το φαγοπότι που κάνουν και έχουν το θράσος να μιλάνε για τους άλλους

Προϋπολογισμός ΓΓ. Συντονισμού 2014 (με κλέφτες Σαμαροβενιζέλους): 691,000 συνολικά, από τα οποία 546,000 είναι μισθοδοσία.

Προϋπολογισμός 2018 (με έντιμους Τσιπροκαμμένους):
1,786,000 συνολικά, από τα οποία 1,580,000 είναι μισθοδοσία.

Και έχουν το θράσος να μιλάνε για κουτάλες

Μπογδάνος: Άνθρωπος Καμμένου πίσω απ' τη διαφήμιση Jumbo με το τραγούδι της ΝΔ


Δείτε τι καταγγέλλει ο γνωστός δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο Twitter για τη διαφήμιση των Jumbo με τον "Ζορό" Π. Ψωμιάδη και τη διασκευήτου τραγουδιού της ΝΔ "Σε περιμένω να έρθεις και πάλι":