slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στην Ολομέλεια του Ε.Κ στο Στρασβούργο στην συνάντηση των επικεφαλής του ΕΛΚ με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean Claude Juncker.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στην Ολομέλεια του Ε.Κ στο Στρασβούργο στην συνάντηση των επικεφαλής του ΕΛΚ με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean Claude Juncker.Ο Μανώλης Κεφαλογιαννης στο περιθώριο των εργασιών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος έκανε την ακόλουθη Δήλωση :

Τι να ελέγξετε στην εγκατάστασή σας για τέλειο ψηφιακό σήμα


Το έκτο και τελευταίο κατά σειρά switch-off, δηλαδή η επόμενη παύση του αναλογικού τηλεοπτικού σήματος με ταυτόχρονη έναρξη του ψηφιακού, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 στα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου (Κυκλάδες - Δωδεκάνησα) και στην Κρήτη.
Σε αυτό το περιοχικό switch-off του έργου της μετάβασης ενεργοποιήθηκαν συνολικά 53 κέντρα εκπομπής που έδωσαν πρόσβαση στο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα σε περίπου 900 χιλιάδες κατοίκους των νομών Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου και Σάμου.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε υπάρχουν οδηγίες για να ελέγξετε στην εγκατάστασή σας για

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για νέες άδειες ΤΑΞΙ στις Κυκλάδες


Υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, κ. Γεώργιο Λεονταρίτη η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για νέες άδειες ΤΑΞΙ στο Νομό Κυκλάδων
Στην υπογραφή της Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου ή μετατροπή υφιστάμενης σε άλλο τύπο, σύμφωνα με το Ν. 4070/2012 για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων, προέβη ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.
Σύμφωνα με αυτήν, κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να

Γ. Χατζημάρκος: Σκηνοθετημένη η κρίση από τον Χαράλαμπο Κόκκινο. Ο ίδιος επέλεξε από την αρχή την σύγκρουση και την ρήξη


Στην πρόσφατη απόφασή του να αφαιρέσει τις αρμοδιότητες από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Χαράλαμπο Κόκκινο – πλην εκείνων που ορίζει ρητά ο νόμος – αναφέρθηκε για πρώτη φορά σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την συμμετοχή του κ. Κόκκινου στην παράταξη. Ειδικότερα, ο κ. Χατζημάρκος απάντησε:

Αποστάσεις Κυριάκου από τον Σαμαρά: "Η Νέα Δημοκρατία δεν βλέπει την κυβέρνηση ως αριστερή παρένθεση"

Η ομιλία του εκπροσώπου της ΝΔ
Σαφείς αποστάσεις από την επικρατούσα άποψη της ηγετικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας η οποία βλέπει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως αριστερή παρένθεση «τήρησε» με το «καλημέρα» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στην πρώτη του ομιλία ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως η Ν.Δ δεν βλέπει την κυβέρνηση ως αριστερή παρένθεση:...
«Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι τα πάντα έχουν καταρρεύσει και αυτό δεν το θέλει κανένας» είπε ο κ. Μητσοτάκης. Απευθυνόμενος μάλιστα στον νέο Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη ο κ. Μητσοτάκης του τόνισε πως η κυβέρνηση πηγαίνει στο Eurοgroup έχοντας την στήριξη του κοινοβουλίου και κυρίως της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφερόμενο στο περιεχόμενο της ομιλίας του κ. Βαρουφάκη ο κ. Μητσοτάκης «χαιρέτισε» τη στροφή στον πολιτικό ρεαλισμό και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αναφορά του κ. Βαρουφάκη πως το 70% των μεταρρυθμίσεων του Μνημονίου ήταν στη σωστή κατεύθυνση.

Κόκκινος:ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.

  • Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ
             Με αφορμή επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων στο να τοποθετηθώ σχετικά με σημερινές δηλώσεις του κου Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου που αφορούσαν το πρόσωπο μου και σύμφωνα με τις οποίες :
‘’….με την συμπεριφορά του ο κος

Κόκκινος έχει θέσει τον εαυτό του εκτός παράταξης…΄
 ,επισημαίνω ότι δηλώνω άγνοια τόσο εγώ όσο και η κοινωνία για το ποιά είναι ακριβώς αυτή η συμπεριφορά για την οποία ΄΄τίθεμαι’’ εκτός παράταξης. Άλλωστε, καμία δημοκρατική και διαλογική διαδικασία  δεν υπήρξε προς αυτή την κατεύθυνση  και με την δική μου παρουσία.

Απαγγέλουν ποιήματα στη Βουλή και αλληλοσυγχαίρονται οι…παραμυθάδες


Στην προηγούμενη Βουλή το «κλου» ήταν τα ενδυματολογικά: Τα αμπέχωνα του Διαμαντόπουλου (με τα «ραντεβού στα γουναράδικα») και οι… παπαγάλοι της κυρίας Ραχήλ. Στη σημερινή, ωςκοινοβουλευτική πλειοψηφία πλέον, οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν υιοθετήσει την απαγγελία ποιημάτων!
Προφανώς, πιστεύουν ότι αυτό αποτελεί το διαβατήριο για την υπουργοποίησή τους: Εμ. τόσους ποιητάς έχει ο Άλεξ στην κυβέρνηση, Βαλαβάνη, Κουράκη, Φωτίου κ.ο.κ.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ. ΓΕΩΡΓΟ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ

Οι πυρκαγιές στην Κόρωνο και η ευθύνη των Αρχών.


Για τρίτη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες το χωριό μας και η ευρύτερη περιοχή παραδόθηκαν στις φλόγες, ύστερα από φωτιά που προκλήθηκε από ασυνείδητα και αντικοινωνικά άτομα. Όπως και στο τέλος Σεπτεμβρίου και στις αρχές Οκτωβρίου του περασμένου χρόνου, έτσι και την περασμένη Πέμπτη εκατοντάδες στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης καταστράφηκαν. Και δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε πλούσια βλάστηση στην ορεινή Νάξο.
Η ευθύνη των αρμόδιων Αρχών είναι μεγάλη. Δεν αρκεί να παρεμβαίνει κατασταλτικά το....

Αποκριάτικο Πάρτυ από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Νάξου



Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13 (ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ)


Ο Πανναξιακός Α.Ο. , την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου στο Like Home Bar , κόβει την πρωτοχρονιάτικη Πίτα του και στην συνέχεια ακολουθεί Ελληνικό Live με τους Βάϊο Κωνσταντινή την Όγλα Λεόνη και την ορχήστρα τους!!!
Ελάτε όλοι να διασκεδάσουμε μαζί με την ομάδα της καρδιάς μας την ΠΑΝΝΑΞΑ!!!
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ: 20:30
ΕΝΑΡΞΗ LIVE: 22:30
Είσοδος υπέρ του Πανναξιακού 5 ευρώ
Κρατήσεις: 6942830326 - 6977238622
Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Την πίτα του έκοψε στην Αθήνα, ο σύνδεσμος φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας. Η εκδήλωση έγινε την.....

ΕΘΝΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ. ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.


Γράφει ο Μανώλης Αυγερινός
Καταρχήν θέλω να ζητήσω συγνώμη για τις αρκετές παραπομπές με διάφορα link, που θα δείτε παρακάτω. 

Όμως, θεωρώ αρκετά σημαντικά τα γεγονότα και χρήζουν αποδείξεων, ώστε ουδείς κακόπιστος να μην αμφισβητήσει, τουλάχιστον τον γράφοντα τούτες τις γραμμές.

Πάμε λοιπόν....................

Ενημέρωση πληθυσμού λόγω έντονων καιρικών φαινομένων


Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Ε.Μ.Υ., από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 11/02/2015, ο καιρός θα επιδεινωθεί με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις βόρειους ανέμους, εντάσεως 9 έως 10 μποφόρ και με ριπές ανέμου, ενδεχομένως και 11 μποφόρ, επίσης θα υπάρξουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Συνιστάται στους πολίτες του Δήμου μας, τουλάχιστον :
· Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να......