slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΚΟΝΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Γιώργος Βακόνδιος επισκέφθηκε την Τετάρτη 14.01.2015 την Τήνο. Ο Γιώργος Βακόνδιος πραγματοποίησε προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Σεβασμιότατο Επίσκοπο κο Νικόλαο, τον Δήμαρχο Τήνου κ.Σίμο Ορφανό και εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων.

Σε Μονή και Κυνίδαρο περιόδευσε ο Νίκος Μανιός


Μέλη της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΖΑ στη Νάξο την Τρίτη 13 Ιανουαρίου το απόγευμα, μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή Κυκλάδων από τη Νάξο Νίκο Μανιό, επισκέφθηκαν τα χωριά Μονήκαι Κυνίδαρο.
Πέρασαν από τα καφενεία των χωριών και συνομίλησαν με τους κατοίκους για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τις Κυκλάδες και για θέματα όπως το Νοσοκομείο Νάξου το ακτοπλοικό και το αγροτικό.
Το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Μανιός έδωσε συνέντευξη στην

ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΟΣ (ΣΕΡΓΗΣ) ΙΩΑΝΝΗΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ

Δελτίο Τυπου
Γιάννη Πολυχρονακου(Σέργη)
Υπ. Βουλευτή Κυκλάδων
Κίνημα Δημοκρατών- Σοσιαλιστών
Γνωστοποιώντας την απόφασή του να είναι Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων στις προσεχείς εκλογές με το Κίνημα Δημοκρατών - Σοσιαλιστών του Γ. Παπανδρέου, ο κ. Πολυχρονάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Αποφάσισα να είμαι Υποψηφιος Βουλευτής Κυκλάδων για πρώτη φορά στις προσεχείς εκλογές του Ιανουαρίου και ζητώ τη ψήφο σας από ανάγκη να πω αλήθειες και να συμβάλλω στη μεγάλη ρήξη που χρειάζεται η χώρα για τη δομική της αναδιάρθρωση, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, ώστε η

Tην Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 η πίτα του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος», σας εύχεται ο νέος χρόνος να χαρίσει υγεία, ελπίδα και οικογενειακή γαλήνη. Το 2015 να είναι πλούσιο πολιτιστικά και να έχουμε μια....

Κοπή πίτας από Σύλλογο Σκαδιωτών-Μεσωτών Νάξου


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Σκαδιωτών-Μεσωτών Νάξου σας καλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και στην βράβευση των παιδιών που αποφοίτησαν ή πέτυχαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην λέσχη του Συλλόγου μας Φαιδριάδων 121, Άνω Κυψέλη, την Κυριακή 18/01/2015 και ώρα

Ανοικτή επιστολή προς κ. Γιώργο Τράγκα!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Κύριε Γιώργο Τράγκα ένιωσα την ανάγκη να σας αποστείλω την παρούσα ανοικτή επιστολή με την ελπίδα ότι θα λάβω κάποιες απαντήσεις από κάποιο συνεργάτη σας και όχι από εσάς γιατί ξέρω ότι είστε πολυάσχολος και πιθανόν αυτή την περίοδο σε "ειδική αποστολή".