slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δημήτρης Καπούνης,Μανώλης Μπαρδάνης, Σταμάτης Καπίρης: Νάξος: «Θετικά τα μηνύματα για την τουριστική κίνηση στα δύο τριήμερα!».



Την αισιοδοξία τους ότι η τουριστική κίνηση στη Νάξο στα δύο σερί τριήμερα του Μαρτίου (σ.σ. Καθαράς Δευτέρας και 25ης Μαρτίου) θα είναι ικανοποιητική εξέφρασαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, Μανώλης Μπαρδάνης και ο ταξιδιωτικός πράκτορας, Σταμάτης Καπίρης, μιλώντας στις «Συνδέσεις» της ΕΡΤ.

: Κοινό Τηνίων - Συμμετέχουμε στην απεργιακή κινητοποίηση



Έναν χρόνο μετά το έγκλημα στα Τέμπη, παρακολουθούμε όλοι την προσπάθεια των οικογενειών των θυμάτων για δικαιοσύνη. Παρακολουθούμε τον αγώνα τους ενάντια στους υπαίτιους που ξεπλένονται μέσα από εκλογικά ποσοστά κι από στημένες εξεταστικές επιτροπές. Τον αγώνα τους ενάντια στην συγκάλυψη του εγκλήματος που επιχειρείται ξεδιάντροπα από την πρώτη στιγμή.


Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε επιχείρηση συγκάλυψης εγκλήματος από τους ίδιους τους "υψηλόβαθμους" θύτες κι από το σινάφι τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που μεθοδεύεται η ατιμωρησία των ενόχων. Όμως αυτή τη φορά, η κυνικότητα και η χυδαιότητα με την οποία παρελαύνουν όλοι αυτοί, από επιτροπές και τηλεοπτικά πάνελς παρουσιάζοντας τον θάνατο 57 ανθρώπων ως μια παράπλευρη απώλεια, ως μια αναγκαία θυσία, ως ένα ζήτημα ελάσσονος σημασίας το οποίο πρέπει να αφήσουμε πίσω, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) Μιχάλης Πανάγος: «Η Ρόδος κερδίζει και στην προβολή της, μέσω της επιμόρφωσης προπονητών τένις»

«Τεράστια επιτυχία, αποτελεί η ανάθεση της διοργάνωσης του Πρώτου Course
επιμόρφωσης προπονητών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του Τένις (ITF) στη
Ρόδο», λέει ο αντιπρόεδρος της  Ελληνικής
Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) Μιχάλης Πανάγος!
«Σίγουρα-συνεχίζοντας- η επιτυχία των διεθνών διοργανώσεων που έγιναν με
την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου, συνετέλεσαν στο να δοθεί το
Course αυτό στη Ρόδο .
Η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας θέλοντας έμπρακτα να βοηθήσει τις
νησιωτικές περιοχές πέρα από τα διεθνή, ευρωπαϊκά και εθνικά πρωταθλήματα
σε Ρόδο, Κάλυμνο, Λέρο, Σύρο κλπ, διοργανώνει το πρώτο ITF CBI (LEVEL I) στις
εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης .

Ο Φίλιππος Φόρτωμας φέρνει στη Βουλή τα υγειονομικά ζητήματα της Δονούσας


Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας στον αρμόδιο Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Ο βουλευτής ζήτησε στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου από τoν Υπουργό, να του παρέχει τη σχετική ενημέρωση ως προς τις ενέργειες τις οποίες προτίθεται να προβεί το Υπουργείο Υγείας στην κατεύθυνση της ενίσχυσης σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Δονούσας, και στη διασφάλιση διενέργειας αεροδιακομιδών.

Συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Κυκλάδων,για την κατάκτηση της πρωτιάς του ομίλου από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων &Αθλητισμού Κυκλάδων

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
Αξιότιμα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Κυκλάδων,
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση της πρωτιάς του ομίλου

Αποκλειστικό: Νέος υποψήφιος πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ ο Μανώλης Χριστοδουλάκης


SHARE 0
Η καταγωγή του Μανώλη Χριστοδουλάκη είναι από την Κάλυμνο, έχει από τα πλουσιότερα βιογραφικά συγκριτικά με όλους τους πολιτικούς στην Ελλάδα. Είναι 32 ετών, γεννήθηκε το 1991, τον επέλεξε η Φώφη Γεννηματά μόλις τελείωσε τις σπουδές του και τον είχε στο πλευρό της ως νούμερο 2 στο ΠΑΣΟΚ (γραμματέας). Τον θέλουν οι πάντες μέσα στο ΠΑΣΟΚ πλην του Ανδρουλάκη και του στενού του πυρήνα.

Με απόφαση Πρωθυπουργού Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (ΕΚΟ) ο Μπάμπης Κόκκινος

Ορίστηκαν οι επικεφαλής Γραμματειών της Νέας Δημοκρατίας
26 Φεβρουαρίου 2024 0 Σχόλιο

Με απόφαση του Προέδρου του κόμματος και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με το άρθρο 33 του Καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας, ορίζονται ως επικεφαλής των Γραμματειών του κόμματος, με αρμοδιότητα την οργανωτική και λειτουργική ανάπτυξη, κατεύθυνση και συντονισμό των τομέων δράσης τους, οι κάτωθι:

ΠΝΑΙ: Δημοπρατείται η μελέτη βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου Νάξου – Σαγκρίου – Πολυχνίου μέσω Βίβλου

Εγκρίθηκαν κατά τη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, οι όροι δημοπράτησης για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου Νάξου – Σαγκρίου – Πολυχνίου μέσω Βίβλου.

Στη συγκεκριμένη μελέτη προβλέπεται η παράκαμψη του οικισμού της Βίβλου.

Ενημερωτική ημερίδα του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων "Φιλοξενία"

Χαίρετε, 
σας ενημερώνουμε για την επιμορφωτική ενημερωτική ημερίδα που θα πραγματοποιήσουμε την ερχόμενη Δευτέρα 04/03/2024 προκειμένου να την κοινοποιήσετε δημόσια. Θα μας χαροποιήσετε ιδιαίτερα αν παρευρεθείτε κι εσείς.
Ευχαριστούμε
το ΔΣ του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων "Φιλοξενία"

Παρέμβαση Φίλιππου Φόρτωμα για το νομοσχέδιο των αιγιαλών με εισαγωγή 7 βελτιωτικών σημείων

Εκτενή παρέμβαση στην αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών με τίτλο «Όροι αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας στις παραθαλάσσιες περιοχές και άλλες διατάξεις», έκανε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Στην παρέμβασή του ο βουλευτής εξήρε τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, με την οποία μπαίνει επιτέλους τάξη στη δημόσια περιουσία και θεσπίζεται ένα νομοτεχνικά άρτιο, δίκαιο και αποτελεσματικό πλαίσιο παραχωρήσεων, ελέγχων και κυρώσεων.

Παράλληλα ο κ. Φόρτωμας επεσήμανε επτά σημεία, τα οποία κάλεσε το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών να επανεξετάσει.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής ανέφερε, καταρχάς, την ανάγκη να υπάρξει μέριμνα για μείωση του αριθμού των ελάχιστων μέτρων ελεύθερης ζώνης από την ακτογραμμή ειδικά για πολύ μικρές παραλίες, οι οποίες υπάρχουν σε μεγάλο αριθμό στις Κυκλάδες.

Δεύτερον, επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει αναθεώρηση της υποχρέωσης των παραχωρησιούχων για ναυαγοσώστες και εγκατάσταση ειδικών πλατφορμών για την εξυπηρέτηση ατόμων με αναπηρία, καθώς, όπως υποστήριξε, θέματα όπως η προσβασιμότητα όλων των πολιτών στον αιγιαλό αποτελούν υποχρέωση του Κράτους και όχι των ιδιωτών.

Τοποθέτηση της Κατερίνας Μονογυιού για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Τοποθέτηση της Κατερίνας Μονογυιού για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο «Παρεμβάσεις στον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για την επιτάχυνση και την ποιοτική αναβάθμιση της ποινικής δίκης - Εκσυγχρονισμός του νομοθετικού πλαισίου για την πρόληψη και την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας». Στόχος της νομοθετικής πρωτοβουλίας είναι η επιτάχυνση της δικαιοσύνης, ο εκσυγχρονισμός και η αποτελεσματικότητα της ποινικής δίκης, η προστασία των ανηλίκων, ο εξορθολογισμός των ποινών και η αντιμετώπιση εγκλημάτων με σοβαρές κοινωνικές προεκτάσεις.

Μουσική Παράσταση - "Από τον Πειραιά στην Νέα Ορλεάνη" την Παρασκευή 01/03













View this email in your browser










Μουσική Παράσταση "Από τον Πειραιά στην Νέα Ορλεάνη"

την Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 8:30 μμ
στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Είσοδος Ελεύθερη










Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σάκης Αγορογιάννης σας προσκαλεί στην μουσική παράσταση «Από τον Πειραιά στην Νέα Ορλεάνη».

Μια μουσική παράσταση με τον Χρήστο Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Σαββιδάκη, με τραγούδια που σημάδεψαν το μουσικό στερέωμα της αμερικάνικης και αγγλικής rock σκηνής, εναλλάσσονται με ελληνικά τραγούδια που αγαπήσαμε, κλάψαμε, νοσταλγήσαμε.

Αφήγηση Κώστας Μπαλαχούτης.





























Αντιδήμαρχος Πολιτισμού

Αθανάσιος Αγορογιάννης






























Copyright © 2023 Γρυπάρειο Πολιτ. Κέντρο Δήμου Μυκόνου ΠΑΚΟ Γ Αξιώτης, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Our mailing address is:
Γρυπάρειο Πολιτ. Κέντρο Δήμου Μυκόνου ΠΑΚΟ Γ Αξιώτης
Argyraina
Mykonos 846 00
Greece
Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


















This email was sent to naxios.blogspot.com@gmail.com
why did I get this? unsubscribe from this list update subscription preferences
Γρυπάρειο Πολιτ. Κέντρο Δήμου Μυκόνου · Argyraina · Mykonos 846 00 · Greece



Eργαστηρι παιδικής τέχνης Φιλλιπας Φλωρακα και Γιάννη χαλκου





Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Τα προϊόντα ΠΟΠ & ΠΓΕ του Νοτίου Αιγαίου βρέθηκαν στην καρδιά της Ευρώπης

Θετικά ανταποκρίθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος στην πρόσκληση του Έλληνα ευρωβουλευτή, Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ο οποίος πραγματοποίησε στις 19 Φεβρουαρίου 2024 τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Greek Cultural & gastronomic week» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την υποστήριξη του Λυκείου Ελληνίδων Βρυξελλών.