slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Mε Νίκο Οικονομίδη και Κυριακή Σπανού Δεύτερα 17 Αυγούστου o μεγάλος παραδοσιακός χορός του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου

Την  Δεύτερα 17 Αυγούστου στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου   Φιλώτιου θα πραγματοποιηθεί  o μεγάλος  παραδοσιακός χορός  του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου Ο Νίκος Οικονομίδης και η Κυριακή Σπανού με το συγκρότημα τους θα ξεσηκώσουν  τους πάντες με τα παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια τους. Συμμετέχουν  Χρήστος Τσελέντης από τον Κυνίδαρο και ο Φιλωτίτης Κώστας Χουζούρης. Η βραδιά περιλαμβάνει  φαγητό, (βραστό τυρί και ξυνομυζήθρα  )και  παγωμένη μπύρα, ζωντανή παραδοσιακή μουσική, πολύ κέφι και χορό και γλέντι μέχρι πρωίας… και στην συνεχεία  η πατινάδα   στους δρόμους του χωριού.

Τί προβλέπει το Μνημόνιο 3 για την Υγεία



Γράφει: Μαρίνα Σαουλίδου  

Σειρά μέτρων που φέρνουν σημαντικές αλλαγές στην υγεία φέρνει το Μνημόνιο 3. Μεταξύ των διατάξεων που υπάρχουν στο σχέδιο νόμου του ΥΠΟΙΚ περιλαμβάνεται η παράταση της καταβολής clawback έως το 2018, ενώ οι τιμές των γενόσημων φαρμάκων, ανεξαρτήτως της ημερομηνίας έγκρισής τους, μειώνονται στο 32,5% της τιμής των αντίστοιχων προϊόντων σε κατάσταση "εντός της περιόδου προστασίας των δεδομένων".

Από τη νέα δανειακή σύμβαση πάντως έχει

Νέο σόου της Ζωής στη Βουλή με «πυρά» κατά Τσακαλώτου, Φλαμπουράρη και Φίλη


Προσωπικές επιθέσεις εναντίον του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Αλέκου Φλαμπουράρη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έκανε λόγο για στοχοποίηση με «νέο-αυριανικές» μεθόδους.

Η εκρηκτική Πρόεδρος της Βουλής, που βρέθηκε και εχτές στο «στόχαστρο» των Προέδρων της Βουλής για τη στάση που κράτησε τις τελευταίες ημέρες, άσκησε δριμεία κριτική εναντίον του Ευκλείδη Τσακαλώτου για το σχόλιο του έξω από το Χίλτον.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Οικονομικών το πρωί της Τρίτης είχε αναφέρει ότι η συμφωνία θα ψηφιστεί «Ζωής θελούσης».

Η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε ως απαράδεκτους τους υπαινιγμούς ότι όποιος αντιτίθεται στο

Πανελλαδικό Κίνημα εξήγγειλε ο Λαφαζάνης. Ποιοι υπογράφουν την ιδρυτική διακήρυξη


«Ο αγώνας ενάντια στο νέο Μνημόνιο αρχίζει τώρα, με την κινητοποίηση του λαού σε κάθε γωνιά της χώρας» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση με τίτλο «Όχι στο νέο μνημόνιο – κάλεσμα αγώνα και λαϊκής κινητοποίησης σε όλη τη χώρα» ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.Το κάλεσμα το υπογράφουν οι

"Οι Πειρατές του Αιγαίου" επιστρέφουν στο Ιάκωβος Καμπανέλλης




Σήμερα, Πέμπτη 13 Αυγούστου και ώρα 21:00 το ΝΑΞΟΘΕΑΤΡΟ θα παρουσιάσει την παράσταση "Πειρατές του Αιγαίου", στο Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΕΠΕΣΕ η Σάμος! Κραυγή Απόγνωσης από τους κατοίκους..Φτάνει πια!

Κραυγή Απόγνωσης στέλνουν στο Κράτος των Αθηνών και στον Βουλευτή τους οι Σαμιώτες μέσα απο φωτογραφίες Ντοκουμέντα …


Στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Δεκαπενταύγουστο που πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε Πάρο και Τήνο θα παραστεί ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος το διήμερο 14 και 15 Αυγούστου.

Αύριο Παρασκευή ο κ. Χατζημάρκος θα βρίσκεται στην Πάρο για τον εορτασμό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, ενώ θα δώσει το παρών και στην εκδήλωση ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ως Επίτιμου Δημότη Πάρου, με απόφαση που έλαβε το

«Προβοκάτσια»: Αυτό είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Η ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
Προσθήκη λεζάντας
Η παρουσία του στην καρέκλα του παρουσιαστή της ενημερωτικής εκπομπής που προηγείται του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

Παρόλα αυτά ο τηλεοπτικός σταθμός φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και έτσι ανανέωσε το συμβόλαιο του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΚ! Ο παρουσιαστής θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην

Φ. Ζαννετίδης: "Αν έπραττε το καθήκον της η κ. Πρωτονοταρίου δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τιμωρηθεί"

Ο αντιπεριφερειάρχης
Φιλήμονας Ζαννετίδης


"Όλα αυτά που αναφέρονται στην επιστολή των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων σχετικά με την κ. Πρωτονοταρίου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Όλες οι διαδικασίες είναι σύννομες και έγιναν σύμφωνα με το δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και με όσα προβλέπει αυτός" απαντά ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης στα όσα αναφέρει στο έγγραφο του ο Σύλλογος υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων σχετικά με την υπόθεση της κ. Κατερίνας Πρωτονοταρίου, ΠΕ Κτηνίατρου στο τμήμα κτηνιατρικής Νάξου.

Στα δύο η ΝΔ: Πάνω από 30 βουλευτές δεν θέλουν να ψηφίσουν -Με διαγραφές προειδοποιεί ο Μεϊμαράκης


ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ
Καζάνι που βράζει θυμίζει η κοινοβουλευτική ομάδας της ΝΔ με το κόμμα να χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα υπέρ και κατά της συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Στην εισήγησή του στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανέφερε ότι η απόφαση για τη στάση της ΝΔ στην ψηφοφορία της νέας συμφωνίας με τους δανειστές θα ληφθεί