slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ενα γλέντάκι με τα όλα του απο τον Απεραθίτικο Σύλλογο Νάξου

Κρατήστε δυνάμεις, όρεξη και υπομονή γιατί άλλο ένα γνήσιο Απεραθίτικο γλέντι έρχεται!!
Αυτή τη Παρασκευή 5 Απριλίου 2013, μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος χορευτικού «Διαλεχτή Μπελιώτη-Διάκου» στις 11 το βράδυ, σας περιμένουμε για πολύ χορό και διασκέδαση στη ταβέρνα που διοργανώνει ο Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει Απεραθίτικες μελωδίες, σκοπούς και τραγούδι με βιολί, τσαμπούνα, τουμπάκι και λαούτο από μέλη του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου ενώ  θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το κλίμα θα είναι φιλικό, παρεΐστικο, Απεραθίτικο! Μεγάλη παράκληση κάθε ένας και κάθε μια από εσάς που θα έρθει τη Παρασκευή να διασκεδάσει και να χορέψει μαζί μας, να έχει μαζί του/της ένα σπιτικό φαγητό ή  σε διαφορετική περίπτωση να αφήσει ένα μικρό αντίτιμο των 5€. Να ξέρετε πως προτιμούμε το πρώτο!

Όλοι μέσα στο Ραδιόφωνο του Νίκου Χατζηνικολάου

Πατήματα σε όλα τα κόμματα έχει αποκτήσει ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσω των συνεργατών του στο Ραδιόφωνο. Και βεβαίως όχι μόνο στα κόμματα αλλά και στους ψηφοφόρους του που αποτελούν μια καλή βάση για αύξηση του ακροατηρίου του Ραδιοφωνικού σταθμού Real FM.

Ο άλλοτε απόλυτα γαλάζιος δημοσιογράφος, υιός υπουργού της Ν.Δ., έχει συνειδητοποιήσει ότι οι κομματικές ταυτότητες δεν οδηγούν πουθενά στα media και ως εκ τούτου μαζεύει στον σταθμό του κάθε καρυδιάς κομματικό καρύδι: από τον φίλα προσκείμενο στο ΚΚΕ Θύμιο Καλαμούκη μέχρι τον light ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Λιάγκα και από την σύζυγο του πρώην υπουργού Εξωτερικών (επί ΠΑΣΟΚ) Φαίη Καραβίτη (ανταποκρίτρια στο Βερολίνο) έως και τον πανταχού παρόντα, Σεραφείμ Κοτρώτσο (δεξί χέρι της Γιάννας Αγγελοπούλου το 2004). Τώρα στους στόχους του έχει μπει και ο Τζίμης Πανούσης, εκφράζοντας τον αναρχοαυτόνομο χώρο και όχι μόνον.

http://www.antinews.gr/2013/04/03/210904  

Το παραδέχτηκε με ... άνεση ο Στρατούλης αλλά δεν θα τον ενοχλήσει η εφορία: Κανείς στο ΣΥΡΙΖΑ δεν πλήρωσε το χαράτσι

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης σημείωσε ότι για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι.

Όπως αποκάλυψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης μιλώντας στην 'Κοινωνία ώρα Mega', στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πληρώσει το...

Ο Νικήτας Κακλαμάνης κατά της ανέγερσης τζαμιού στον Βοτανικό


Με αφορμή τις πληροφορίες του Τύπου περί έγκρισης της δημοπράτησης του τζαμιού στην περιοχή του Ελαιώνα, ο βουλευτής Α' Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Πρωτοσέλιδο στα Σκόπια η γκάφα του Φούχτελ


[Γκάφα για μας τους υπόλοιπους γιατί οι πατριώτες του κ@λου που διαβάζουν βουλωμένο γράμμα ξέρουν ότι το σατανικό σχέδιο του Φούχτελ και της Μέρκελ είναι να χαρίσουν τη Μακεδονία μας στα Σκόπια...]
«Σήκωσε» χάρτη που παρουσίαζαν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία παρουσία της.....

Τι στοιχεία έχει το ΠΑΣΟΚ για τον Τσίπρα;

Ο Κεγκέρογλου στριμώχνει τον Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση της Deutsche Aeolia
Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα με πολλά υπονοούμενα για εξυπηρέτηση διαπλεκομένων συμφερόντων άφησε πριν από....

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ


Σας ενημερώνω ότι το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νάξου σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας, με πρωτοβουλία της Καθηγήτριας Γερμανικών, κας Αναστασίας Μαρινάκη, διοργανώνουν φεστιβάλ παιδικού γερμανόφωνου κινηματογράφου στη Νάξο.
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 19, 20 και 21 Απριλίου (Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή) στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου με είσοδο ελεύθερη για μικρούς και μεγάλους.
Επειδή πρόκειται για πολύ ενδιαφέρουσες και αξιόλογες παιδικές ταινίες, παρακαλούμε να ενημερωθούν και να παρακινηθούν όλοι οι μαθητές να παρακολουθήσουν τις ταινίες, ανεξαρτήτως ξένης γλώσσας που μαθαίνουν.

Ανεπάγγελτος με μηδενικό εισόδημα, Πόρσε και πλάκα χρυσού

Συνέχισε το ΣΔΟΕ με αμείωτο ρυθμό τους ελέγχους κατά τον μήνα Μάρτιο 2013, στο πλαίσιο της πάταξης της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου και των ελέγχων αδήλωτων εισοδημάτων.
Το ΣΔΟΕ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, πραγματοποίησε έλεγχο πόθεν έσχες σε ιδιώτη, ο οποίος δηλώνει ανεπάγγελτος με μηδενικό εισόδημα. Από τον έλεγχο προέκυψε ότι είχε σημαντικές καταθέσεις και θυρίδα με τιμαλφή και πλάκα χρυσού. Στην οικία του βρέθηκε μηχανή καταμέτρησης χρημάτων και δηλώσεις τρίτων που αφορούσαν σε εξουσιοδοτήσεις για μεταβίβαση οχημάτων. Επίσης βρέθηκε, εντός αποθηκευτικού χώρου, αυτοκίνητο μάρκας Porche ιδιοκτησίας του και....

Στο Μαξίμου δουλεύουν, στη Συγγρού ετοιμάζονται... και στο ΠΑΣΟΚ τρομάζουν


Χέστηκαν από την τρομάρα τους στο
  ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ μόλις άκουσαν για εκλογές και ξαφνικά ο Μπένυ άρχισε να διαρρέει ότι δεν ενδιαφέρεται για υπουργιλίκια και αντιπροεδρίες...

Γιάννης Βρούτσης: «Πάνω από 51.000 οι συντάξεις - "μαϊμού"»-Ερευνώνται άλλες 500.000 περιπτώσεις


Πάνω από 51.551 είναι οι καταχρηστικές συντάξεις, σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, καθώς, όπως είπε στη Βουλή, εκκρεμεί ακόμη η έρευνα σε έναν πληθυσμό άνω των 500.000 που αφορά τις συντάξεις χηρείας. «Το νούμερο αυτό δυστυχώς θα ανέβει» τόνισε.
Ο υπουργός Εργασίας έκανε λόγο για μία «άλλη εποχή» στο ασφαλιστικό σύστημα με την υπερψήφιση και επί των άρθρων του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην κοινωνική ασφάλιση και την αγορά εργασίας.

Εκδηλώσεις – Δραστηριότητες Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου για το μήνα Απρίλιο

1.      Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 ώρα 11 μ.μ: Ταβέρνα – γλέντιΑπεραθίτικου Συλλόγου Νάξου με βιολιά, τσαμπούνα, τουμπάκι, πολύ χορό και διασκέδαση.
 
2.      Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 και ώρες 4 με 8 το απόγευμα : ΑιμοδοσίαΑπεραθίτικου Συλλόγου Νάξου

Οι ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΕΣ πάγωσαν την Ελλάδα για 40 Εκ. Ευρώ ...


"Άνθρακες" αποδείχθηκε ο θησαυρός της καταπολέμησης του λαθρεμπορίου στο πετρέλαιο μέσω της εξίσωσης του φόρου στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης.

Την ίδια ώρα μόλις για πρόσθετα έσοδα 40 εκατομμύρια ευρώ «πάγωσε» η Ελλάδα. Αυτά προκύπτουν από τα στοιχεία για τις εισπράξεις φόρων κατανάλωσης και τις ποσότητες πετρελαίου θέρμανσης που πωλήθηκαν το πρώτο δίμηνο του έτους και τα οποία φέρνει στη ....

Μετά από επτά χρόνια ερευνών, oι ανακριτές συνδέουν τις υποκλοπές με σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή...


Όταν το 2006 αποκαλύπτονταν πως επί μια διετία περίπου (2004- 2005) παρακολουθούνταν τα τηλέφωνα μελών της τότε κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και άλλων κορυφαίων κρατικών αξιωματούχων, δύσκολα κάποιος...
μπορούσε να φανταστεί ότι το γεγονός αυτό μπορεί και να συνδέεται με τις μετέπειτα δημοσιογραφικές αποκαλύψεις, του 2011, περί σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Δημοσιογραφικές αποκαλύψεις, τις οποίες μάλιστα είχε ερευνήσει ο εισαγγελέας Νίκος Ορνεράκης και είχε......