slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Βλασερός στην παρουσίαση της 11ης Επετηρίδας των Ναξιακών που πραγμοτοποιήθηκε από την Ομοσπονδία των Ναξιακών Συλλόγων.

Στην παρέμβαση μου αναγέρθηκα στο «χαρμόσυνο γεγονός»της γέννησης ενός βιβλίου το οποίο ευχόμαστε να ζήσει,τονίζοντας την μεγάλη συμβολή της ΟΝΑΣ στα πολιττιστικά πράγματα της Νάξου του νησιού με το βαρύ πολιτισμικό φορτίο σε μια περίοδο γενικότερης πολιτισμικής κρίσης χωρίς να παραλείψω να επισημάνω την διαχρονική πολιτική παρέμβαση της Ομοσπονδίας στα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η παρουσίαση του 11ου τόμου της επετηρίδας των ΝΑΞΙΑΚΩΝ, που εκδίδει η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.).


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εκδήλωση έγινε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές Κυκλάδων, κ. Κατερίνα Μονογυιού (ΝΔ), κ. Φίλιππος Φόρτωμας (ΝΔ) και κ. Νίκος Συρμαλένιος (ΣΥΡΙΖΑ), ο Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρης Λιανός, ο Δρ. Καρδιολόγος και υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων (ΠΑΣΟΚ) κ. Ιωάννης Βλασερός. Οι προαναφερθέντες, στην ομιλία τους, εστίασαν στη σημαντικότητα της έκδοσης της επετηρίδας, από την Ομοσπονδία, καθώς και στη συνεργασία τους με την Ο.ΝΑ.Σ. για ζητήματα που αφορούν τη Νάξο και για εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Επιπροσθέτως, ο πρώην Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, κ. Στέφανος Ήμελλος, απέστειλε χαιρετισμό για την εκδήλωση της παρουσίασης των Ναξιακών, συγχαίροντας, παράλληλα, την Ομοσπονδία για τις δράσεις της.

Μητσοτάκης: Εκλογές την άνοιξη που πρακτικά θα έχουμε εξαντλήσει την τετραετία



Την υποψηφιότητά του στον Έβρο στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στην Αλεξανδρούπολη, τονίζοντας παράλληλα ότι οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη.

Όπως εξήγησε, πρόκειται για μια απόφαση που λήφθηκε για λόγους συμβολικούς, μιας και η περιοχή έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή των εθνικών προκλήσεων.