slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δήμο Θήρας : Έναρξη εργασιών βελτίωσης της οδικής ασφάλειας.


Στο πλαίσιο των έργων βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο Δήμο Θήρας ξεκίνησαν να
πραγματοποιούνται κατασκευαστικές παρεμβάσεις στην οδό Φηρών- Πύργου.
Συγκεκριμένα, στο ύψος της Τράπεζας Πειραιώς πραγματοποιείται κατασκευή νέων και
ανακατασκευή ήδη υπαρχόντων πεζοδρομίων . Με την ολοκλήρωση τους πρόκειται

Κοινό Τηνίων - 8 προτάσεις προς την νέα Δημοτική Αρχή

Με αφορμή την ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής της Τήνου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23/2/2024, η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση "Κοινό Τηνίων" απέστειλε επιστολή προς την γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου με οκτώ προτάσεις προς συζήτηση, ψήφιση και υλοποίηση.

Οι προτάσεις αφορούν τα παρακάτω θέματα:

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στο αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα

 Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στο αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου θα βρίσκεται στο μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα και θα φωνάξει κι εκείνη, ειρηνικά και δυνατά, μαζί με τους Αγρότες από όλη την Ελλάδα, που θα διαδηλώσουν για να αναδείξουν τα μεγάλα προβλήματά τους και τα δίκαια αιτήματά τους.

Στο αγροτικό συλλαλητήριο την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλός της, Δημήτρης Καπούνης, σύμβουλοι της εταιρείας, καθώς επίσης και αρκετοί αγρότες και κτηνοτρόφοι του νησιού μας. 

Πειραιάς : Η Ομοσπονδία Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ. ΜΕ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ

Η ΟΣΥ.ΜΙΚ    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ.  ΜΕ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ, 

Γ. Βρούτση; : Συγχαρητήρια στις ομάδες που κέρδισαν το βαρύτιμο τρόπαιο, αλλά και στις φιναλίστ των δύο τελικών . Πολλά μπράβο στην Κατερίνα Σωτηρίου που είναι και ενεργό στέλεχος του Υπουργείου Αθλητισμού, αλλά και στους Κυκλαδιτες Ζωή Κορρέ των Εσπερίδων και Γιαννούλη Λαρεντζάκη του Ολυμπιακού!

Στη γιορτή του μπάσκετ, στο Ηράκλειο, στους τελικούς Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών και Ανδρών που διοργάνωσε με επιτυχία η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και κατέκτησαν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αντίστοιχα.
Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, με φίλους του μπάσκετ και από τις δύο ομάδες, απολαύσαμε δύο τελικούς όπως ακριβώς θέλουμε να διεξάγονται στα γήπεδά μας. 👏
Πολιτεία, παράγοντες, αθλήτριες, αθλητές και θεσμικοί φορείς γινόμαστε ασπίδα για να διαφυλάξουμε τον αθλητισμό από ενέργειες που δεν του αρμόζουν. 💪
Συντονισμένοι στην προσπάθεια κατά της αθλητικής βίας. Μακριά από τοξικές δηλώσεις, που δεν βοηθούν στην διάδοση του φίλαθλου πνεύματος. 🤝
Συγχαρητήρια στις ομάδες που κέρδισαν το βαρύτιμο τρόπαιο, αλλά και στις φιναλίστ των δύο τελικών, την ομάδα των Εσπερίδων στις γυναίκες και την ομάδα του Παναθηναϊκού στους άνδρες.
Πολλά μπράβο στην Κατερίνα Σωτηρίου που είναι και ενεργό στέλεχος του Υπουργείου Αθλητισμού, αλλά και στους Κυκλαδιτες Ζωή Κορρέ των Εσπερίδων και Γιαννούλη Λαρεντζάκη του Ολυμπιακού!

Νέος πρόεδρος του Συλλόγου Δαμαλιωτών Νάξου ο Γιάννης Α. Τσεσμετζής

 

Giannis Tsesmetzis
Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δαμαλιωτών Νάξου (Ο.ΝΑ.Σ.), τα οποία αναδείχθηκαν από τις εκλογές της Κυριακής 04/02/2024, συνήλθαν τη Δευτέρα 12/02/2024, στο γραφείο του Συλλόγου Δαμαριώνα Νάξου, Μαυροκορδάτου 4 Αθήνα, προκειμένου να συσταθούν σε Σώμα, όπως το άρθρο 8 του καταστατικού του Συλλόγου ορίζει. Τα μέλη του Δ.Σ. προσκλήθηκαν από τον πλειοψηφήσαντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Τσεσμετζή. Από την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε προέκυψε το νέο Δ.Σ., το οποίο έχει ως ακολούθως: