slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ Νάξου και Λαϊκής Επιτροπής Κωμιακής

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ
ΣΤΗΝ 24ωρη ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ στις 11 π.μ.
ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
Κάθε μέρα όλο και περισσότερο μας τσακίζουν κυριολεκτικά τη ζωή τα μέτρα που...

Γ. Βρούτσης: Θα βάλουμε τέλος στο πάρτι της εισφοροδιαφυγής


[Ειδικά σε όσα λαμόγια χρωστάνε και δεν πληρώνουν ενώ έχουν λεφτά... και είναι πάρα πολλοί]
Mε κατασχέσεις σε βάρος όσων δεν εξοφλούν ή δεν ρυθμίζουν έστω τις οφειλές του προς τα Ταμεία, προειδοποιεί ο υπουργός Εργασίας σε συνέντευξή του εν όψει της κατάθεσης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου την ερχόμενη εβδομάδα.
«Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι υπάρχει κράτος και οι νόμοι λειτουργούν. Εμείς θα....

BINTEO-Τρελή κίνηση στην Ερμού

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των καταναλωτών στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, την Ερμού, την πρώτη Κυριακή που ήταν ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα.

Δείτε τις δηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη που πήγε στην Ερμού αλλά και συνδικαλιστών.

Δείτε το βίντεο από το Mega

ΠΑΣΟΚ: «Ναι» στην αλλαγή του εκλογικού νόμου για Δήμους και Περιφέρειες

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

ΣΤΡΟΦΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η πλειοψηφία στις τοπικές κοινωνίες ενθαρρύνει τις αλλαγές στο εκλογικό σύστημα που θα ισχύσει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ο λόγος για τον οποίο το ΠΑΣΟΚ υποχωρεί από τις αντιρρήσεις του στο νομοσχέδιο που προωθεί το...

«Τι έκαναν; Νίκησαν το φασισμό που σκότωσαν το παιδί μου»;


«Σκότωσαν το παιδί μας. Ένα παιδί αθώο, το καλύτερο παιδί. Για καφέ πήγε κι ανέβηκε να ακούσει την ομιλία εκεί γιατί είχανε μία ομιλία εκεί και κατέβαιναν τα παιδιά να φύγουν και τους γάζωσαν» είπε ο τραγικός πατέρας, Λάμπρος Φουντούλης
«Μας ρήμαξαν την οικογένεια... Τι κατάλαβαν; Νίκησαν το φασισμό; Νίκησαν τη Χρυσή Αυγή;» αναρωτιέται ο Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του νεκρού Γιώργου Φουντούλη, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο.
Ο πατέρας του Γιώργου, Λάμπρος Φουντούλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 δήλωσε...

Μετά από τρεις μέρες ο Μ. Γλέζος Μαθουσάλιξ κατά τον Τατσιόπουλο) θυμήθηκε ότι διαστρεβλώνουν τα λόγια του.


Μ.Γλέζος με συνέντευξη στον Σπύρο Κάραλη
για την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία (3/11/2013)  απαντάει σε αυτούς που με.  "πολιτικό θράσος διαστρέβλωσαν τις δηλώσεις του "Αυτοί που διαστρεβλώνουν τα λόγια μου, να μάθουν να ακούν (και να κατανοούν) όσα λέγονται και όχι όσα οι ίδιοι ονειρεύονται 
- "πετυχαίνουμε όλοι μαζί, απογοητεύοντας κάθε φορά εκείνους που μέρα και....

Πρώτη νίκη (1-2) μέσα στην Πάρο με ανατροπή για τον Πανσφιναϊκό - Πλούσιο φωτορεπορτάζ, βίντεο


Την πρώτη του νίκη και μάλιστα εκτός έδρας –μέσα στην Πάρο- πήρε χθες η ομάδα του Πανσιφναϊκού για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κυκλάδων
Περισσότερα στο http://www.parianostypos.gr/

Ποιοι παρακολουθούσαν τον Καραμανλή – Τα πέντε ονόματα που βρίσκονται στα χέρια των διωκτικών αρχών


Στο προσκήνιο επανέρχεται η πολύκροτη υπόθεση παρακολούθησης του τότε Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από 3 Ελληνοαμερικανούς και ένα τέταρτο άτομο που εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος της εταιρείας, οι οποίοι επιδίδονταν σε υποκλοπές στη χώρα μας, χρησιμοποιώντας ως παραπέτασμα μία επενδυτική εταιρεία συμβούλων.
Οι υποκλοπές συνεχίστηκαν και μετά την αποκάλυψή τους 2005, με τους «κατασκόπους» να....

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Καλαμίτσης

Σε ηλικία 74 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο θεατρικός συγγραφέας της επιθεώρησης, στιχουργός, δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Γιάννης Καλαμίτσης.

Ο Γιάννης Καλαμίτσης νοσηλευόταν εδώ και μήνες στο Σισμανόγλειο καθώς έπασχε από...

Πρώτη ήττα του Πανναξιακού απο τον Ηρόδοτο με 2-3 στο γήπεδό του

Η επίτευξη του 2ου τέρματος
του Πανναξιακού
vimasport.naxos (φωτορεπορταζ)
Ο χειρότερος Πανναξιακός των τελευταίων 2 χρόνων κατάφερε(!!!!) να χάσει στο γήπεδό του απο τον Ηρόδοτο με 3-2. Το παιχνίδι μάλλον κρίθηκε στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα αφού η ομάδα της Κρήτης κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 πετυχαίνοντας τέρματα και στις δύο επισκέψεις που έκανε στα καρέ της ομάδας της Νάξου. Πριν την επίτευξη του 2ου τέρματος οι Ναξιώτες είχαν δοκάρι. Στη συνέχεια η κακή ψυχολογία των παικτών του Γ. Βλαστού τους αποσυντόνισε και όχι μόνο δεν κατάφεραν να μειώσουν αλλά δέχτηκαν και τρίτο τέρμα με ....

Διώξεις για κακούργημα στους επίορκους του Οίκου Ναύτου


Kατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλε ο εισαγγελέας σε υπαλλήλους του Οίκου Ναύτου που συνελήφθησαν για απάτη σε βάρος του ταμείου των ναυτικών.
Η δίωξη που ασκήθηκε αφορά τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης ύψους 1 εκ. ευρώ σε βάρος του Δημοσίου και της πλαστογραφίας.
Την Παρασκευή συνελήφθησαν τέσσερις υπάλληλοι του Οίκου Ναύτου, οι τρεις από....

Βίντεο - ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά το φονικό

Πανδαιμόνιο επικρατούσε όπως καταγράφεται σε βίντεο - ντοκουμέντο αμέσως μετά την εν ψυχρώ δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Στο βίντεο φαίνονται τα ασθενοφόρα που καταφθάνουν στο σημείο της στυγερής δολοφονίας και ενώ οι δύο νεαροί κείτονταν νεκροί στο οδόστρωμα.
Ο χώρος δεν είχε ακόμα αποκλειστεί από τις αρχές και σοκαρισμένοι οι περίοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς προσπαθούν να ανοίξουν χώρο για τους διασώστες του...