slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τελικά πάσχει από επιλεκτική ... αμνησία!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr 

Πραγματικά όσο ψύχραιμος και να είσαι δεν μπορείς να μην εξοργιστείς με τον κ. Καρατζαφέρη ή κωλοτούμπα ο οποίος με απίστευτο θράσος μας πουλάει φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες περνώντας μας για ηλίθιους και αμνήμονες.

Ιστοσελίδα της Καθολικής Ενορίας Αγίου Νικολάου Χώρας Τήνου

Δημιουργήθηκε Ιστοσελίδα αφιερωμένη στην Kαθολική Ενορία του Αγίου Νικολάου Χώρας Τήνου, από το δραστήριο και ασχολούμενο με την Ιστορία της Τήνου εφημέριο π. Μάρκο Γ. Φώσκολο.
Επισκεφτείτε την εδώ

Στην Τραγαία τα γραφεία του ΟΑΕΕ για τρία χρόνια αποφάσισε η δημοτική αρχή

Περίεργη η στάση των  φορέων και της μείζωνα μειοψηφίας .... Καλημέρα κ. Νίκο Βλησιδη. Αν ήταν να πάει κάτι από την Τραγαία στο Φιλώτι θα σας ενοχλούσε. Τώρα που οι σύντροφοι σας δεν συναινούν στο να πάνε υπηρεσίες από την Χώρα στην Τραγαία καμία αντίδραση.
Την  παραχώρηση χώρου για τον ΟΑΕΕ στην Τραγαία αποφάσισε κατά πλειοψηφία για τρία  χρόνια (άλλη μια φορά η μείζων μειοψηφία έδειξε την απέχθεια της για την ορεινή Νάξο) το  Δημοτικό Συμβούλιο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων αφού  όπως  είπε ο δήμαρχος, ο πρόεδρος του ΟΑΕΕ    είχε ζήτηση με έγγραφό του  από το Δήμο , καθώς ήταν γνωστό ότι  Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος δεν μπορούσε να   φιλοξενεί  τον ΟΑΕΕ   όπως έκανε  επί 2,5 χρόνια ΤΩΡΑ  ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ  ΟΥΤΕ Ο ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΗΘΕΛΕ   ΤΡΑΓΑΙΑ. 

Οι εταιρίες και τα πλοία που κατέθεσαν προσφορές για τις άγονες γραμμές

Ενδιαφέρον εκδηλώθηκε τελικά χθες για ορισμένες από τις «μεγάλες» άγονες γραμμές που περιλαμβάνονται στη σχετική προκήρυξη του υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και ναυτιλίας.
Σημειώνεται ότι η χθεσινή, ήταν η ημέρα κατάθεσης προσφορών για 19 άγονες γραμμές της ακτοπλοΐας, αρμοδιότητας του ΥΠΑΑΝ.
Ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για τις μεγάλες γραμμές από τις εταιρείες Blue Star Ferries του ομίλου Attica, ANEK, LANE και ΝΕΛ.
Ειδικότερα για τις γραμμές: