slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

TO ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 6/2


Ο Γιώργος Ανωμερίτης για το θάνατο του Περικλή Παναγόπουλου

Τη βαθειά του λύπη για το θάνατο του Περικλή Παναγόπουλου εξέφρασε στους οικείους του και στη ναυτιλιακή κοινότητα ο πρώην Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γιώργος Ανωμερίτης.
Οι Κυκλαδίτες αισθάνονται πολλαπλά αυτήν την απώλεια, αφού η πρωτοβουλία του για τη δρομολόγηση τον Ιούνιο του

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Έφη Αχτσιόγλου για τις «Εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης».


Αγανάκτηση και σύγχυση επικρατεί μεταξύ των δικαιούχων σε σύνταξη σχετικά με το χρόνο που θα λάβουν τη σύνταξή τους, καθώς αισθάνονται ότι η κυβέρνηση τους εξαπατά κατ’ εξακολούθηση, λέγοντας ψέματα και έχοντας  αποτύχει σε όλα τα χρονοδιαγράμματα που η ίδια έθεσε. Την ίδια στιγμή υπάρχουν καταγγελίες για υπέρμετρη καθυστέρηση που υπερβαίνει και τα τρία και τέσσερα έτη, ενώ

«Η Κυβέρνηση στις νέες συνθήκες της μεταμνημονιακής εποχής μπορεί να διεκδικήσει νέους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ για όλη τη νησιωτική Ελλάδα»Feb.6,2019

Ομιλία του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου στην Ολομέλεια της Βουλής

Tο θέμα του ΦΠΑ στα νησιά είναι ένα μεγάλο ζήτημα και γίνεται πολύ μεγάλη σπέκουλα από την πλευρά της Αντιπολίτευσης, ειδικότερα δε από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει ποντάρει όλα της τα επιχειρήματα σε σχέση με τα νησιά και την πολιτική για τη νησιωτικότητα πάνω στο θέμα της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ, τόνισε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια συζήτησης για την ψήφιση νομοσχεδίου για την παράταση του μειωμένου ΦΠΑ στα 5 νησιά που φέρουν το βάρος της προσφυγικής κρίσης.

TO ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ