slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δελτίο τύπου Νίκου Μανιού, βουλευτή Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ: Ομιλία στην Ολομέλεια στη συζήτηση για το Ασφαλιστικό



Το ασφαλιστικό πρέπει να αλλάξει γιατί καταρρέει. Γίνεται μία μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού που στηρίζεται σε μία άλλη δομή και αντίληψη. Δεν μπορεί να έχουμε τα πρώην ευγενή ταμεία και να τα αναστήσουμε γιατί αφενός δεν θέλουμε, είναι έξω από την πολιτική και τη φιλοσοφία μας και  αφετέρου κανείς από εμάς δεν μπορεί να αναστήσει τους νεκρούς.
Αυτή η μεταρρύθμιση έχει αναδιανεμητικό χαρακτήρα, όπου το κράτος χρηματοδοτεί τη χαμηλή

«150+3 ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ»

Του Γιώργου  Βακόνδιου 
Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ότι τα καταστροφικά αποτελέσματα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν οφείλονται ούτε στη βουλιμία κατάληψης της εξουσίας με μοχλό το ψέμα, αλλά ούτε και στην ανικανότητα.
Απλώς οφείλονται στις αυταπάτες που είχε μια ομάδα πρώην στελεχών δεκαπενταμελών συμβουλίων που εν τω μεταξύ πολλαπλασιάστηκε με την προσχώρηση απόμαχων καταληψιών και ανεπάγγελτων πολιτικών «σοσιαλιστικής» προέλευσης.
Όμως έχει σημασία τουλάχιστον σε ηθικό επίπεδο να κατανοήσουμε εάν πράγματι πρόκειται για αυταπάτες ή για τσουνάμι ψεμάτων.

Κάγκελα στα πολύ επικίνδυνα σημεία τοποθετεί ο Δήμος Νάξου











Ο δήμος φροντίζει για την ασφάλεια των πολιτών με κάγκελα πολύ καλής ποιότητας γαλβάνιζε σε σημεία που ήταν πολύ επικίνδυνα

ΝΤΡΟΠΗ !!!!ΝΤΡΟΠΗ !!!!

Νικολάκη  εμείς  ούτε έργα παίρναμε ούτε παίρνουμε ούτε  εξυπηρετούμε  συμφέροντα  ούτε φωνάζουμε για την πάρτη μας και φυσικά  ούτε  πληρωνόμαστε  για να κάνουμε ότι κάνουμε . Αν  εσύ και η παρέα σου ψάχνεται  τέτοιους  κοιτάξτε  το καθρέπτη σας  
Έχουμε που έχουμε ελάχιστες θέσεις παρκινγκ για ΑμεΑ και αυτές είναι κατειλημμένες. Δεν υπάρχει καμία μα καμία ευαισθησία για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Πριν ένα μηνά ένας που κάνει γενικώς το ξερόλα και τον έξυπνο  είχε παρκάρει στο ίδιο σημείο και το κράξαμε το ίδιο κάνουμε και τώρα και αν ξέραμε τίνος είναι το αυτοκίνητο θα του γράφαμε και άλλα . Κάποιοι τότε τον υπερασπιστήκαν εκείνο το ΓΑΙΔΟΥΡΙ δεν πιστεύω να κάνουν και  τώρα το ίδιο. 

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ TON ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Έστειλαν φάκελο με ΤΡΕΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ στον ΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ Κώστα Καραμανλή

​Στο πόδι βρίσκεται η ελληνική αστυνομία μετά από τις απειλές που δέχθηκε ο βουλευτής και ξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 4 Μαΐου, μπροστά στην είσοδο του γραφείου του στην Αθήνα, οι συνεργάτες του βρήκαν ένα

Σκάνδαλο: Δείτε τι μισθούς παίρνουν οι «κολλητοί» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Κυβέρνηση σε παράλληλο σύμπαν: Η διαπραγμάτευση, η... θριαμβολογία και οι «καλύτερες ημέρες»Από 780 ευρώ (βασικός μισθός υπαλλήλου υποχρεωτικής εκπαίδευσης) έως 4.631 ευρώ μηνιαίως (μισθός γ.γ. υπουργείου) κυμαίνονται οι απολαβές που προβλέπονται στο νέο μισθολόγιο για τους δημοσίους υπαλλήλους.
Με εγκύκλιο που εξέδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης δίνονται διευκρινίσεις για τα μισθολογικά κλιμάκια, την αποσύνδεση μισθολογικής και βαθμολογικής εξέλιξης, καθώς και για τα ειδικά μισθολόγια.
AdTech Ad
Βάσει του νέου μισθολογίου προβλέπονται προνόμια για όσους δημοσίους υπαλλήλους «αριστεύσουν» σε τρεις συνεχόμενες αξιολογήσεις, καθώς θα μπορούν να

Αντικατάσταση του παλιού αντλιοστασίου ύδρευσης στη παραλιακή ζώνη Νάξου

Σύμφωνα με τον πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου, Νίκο  Σέργη η αντικατάσταση του παλιού αντλιοστασίου με νέο υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής της μελέτης ηλεκτροφωτισμού της χερσαίας λιμενικής ζώνης Νάξου στην οποία και είχε συμπεριληφθεί.

Τις ώρες των εργασιών η παροχή νερού είχε διακοπεί, όμως εντός της ημέρας επανήλθε μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.




Προσθήκη λεζάντας

Κατέληξε ο Αστυνόμος της Τροχαίας


Κατέληξε ο 32άχρονος Αστυνόμος της Τροχαίας Αθηνών ο οποίος νωρίτερα το απόγευμα αυτοτραυματίστηκε με το υπηρεσιακό όπλο συναδέλφου του μέσα στην Υπηρεσία.
Ο 32άχρονος Αστυνόμος Α της Τροχαίας Αθηνών, Νίκος Τσιβίκης με

Χαράλαμπος Κόκκινος:«Κόφτης» μπαίνει και στο διαγωνισμό για την αεροπορική σύνδεση των νησιών μας

Οδηγούν τη νησιωτική Ελλάδα στην απομόνωση και στην οπισθοδρόμηση
Να δείξει επιτέλους η κυβέρνηση κοινωνική ευαισθησία και σεβασμό στο δικαίωμα των κατοίκων της περιοχής μας και των επισκεπτών μας να έχουν σύγχρονες συγκοινωνίες
Η πολιτική των περικοπών και της συνεχιζόμενης λιτότητας οδηγεί σε απομόνωση τους νησιώτες μας. Για την αεροπορική σύνδεση των νησιών μας έχει προβλεφθεί από την κυβέρνηση το ποσό των 8.362.000€, χρηματικό ποσό 40% περίπου μικρότερο σε σχέση με πέρσι! Όπως είναι αναμενόμενο και

ΠΟΡΝΕΙΑ ΑΛΑ… ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 17 Συριζαίοι φέρνουν τις «πιάτσες» δίπλα στα ξενοδοχεία!


Την… υπογραφή τους στη «βιομηχανία» της πορνείας έρχονται να βάλουν όχι ένας, όχι δύο αλλά 17 βουλευτές της κυβέρνησης.
Την αναθεώρηση του υπάρχοντος χωροταξικού πλαισίου που αφορά την λειτουργία οίκων ανοχής και τις «πιάτσες», ζητούν από τον υπουργό Δικαιοσύνης, με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτο υπογράφοντα τον αντιπρόεδρο της Βουλής Τάσο Κουράκη.
Οι ερωτώντες βουλευτές ζητούν να τροποποιηθεί το ισχύον νομικό καθεστώς, το οποίο μετά την