slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δήμος Νάξου: Ενημέρωση πληθυσμού, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων (θυελλωδών ανέμων)



   Σύμφωνα με προβλέψεις της Ε.Μ.Υ., έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι) προβλέπεται να πλήξουν και τις Κυκλάδες, το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 29-9-18 (βραδυνές ώρες) έως το μεσημέρι της Κυριακής 30-9-18.
Λόγω της επιδείνωσης του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις ανέμους, το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά το επόμενο διάστημα, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των παραπάνω καιρικών φαινομένων.
            Ειδικότερα:
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2 ΓΙΑ 
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ  
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

«ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Ή ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ;» Του Γιώργου Βακόνδιου Πολιτευτή Κυκλάδων της Ν.Δ.




Του Γιώργου Βακόνδιου 
Πολιτευτή  Κυκλάδων της Ν.Δ.

Η χρονική συγκυρία ευνοεί την ενασχόληση πολλών με τις επερχόμενες εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές.

Στον μικρόκοσμο τους πολλοί, που μπορεί να είναι επιτυχημένοι, μέτριοι, φιλόδοξοι, νέοι, έμπειροι ακόμη και φαιδροί ασχολούνται με διαγκωνισμούς, παραγοντισμούς, ακόμη και εκβιασμούς (ελέω του νομοθετικού κατασκευάσματος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης).

Δυστυχώς πολλές φορές οι προσωπικές φιλοδοξίες οδηγούν στην επικέντρωση των μικρών και ασημάντων.

Μνημείο υποκριτικής τέχνης η ερώτηση του κ. Βρούτση για τους αρχαιολογικούς χώρους


Με αφορμή την υποκριτική χρησιμοποίηση της ανακοίνωσης του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων από τον βουλευτή Κυκλάδων Γ. Βρούτση, σε ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων, σχετικά με τη μεταβίβαση αρχαιολογικών χώρων στην ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ), και σε ενίσχυση των ήδη δημοσιευμένων διαψεύσεων, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων επισημαίνει ότι: