slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκλογές Ν.Δ. για ανάδειξη Προέδρου, που ψηφίζουμε στη Νάξο



Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της Ν.Δ. ότι οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου του κόμματος θα είναι στο Δημαρχείο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και στο ΚΕΠ Φιλοτίου από τις 07:00 έως τις 19:00


Οι απαντήσεις Α. Γεωργιάδη, Κ. Μητσοτάκη, Α. Τζιτζικώστα σε ερωτήματα εννέα blogs




Οι τρεις από τους τέσσερις υποψηφίους για τη θέση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου 2015, οι κ.κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας απάντησαν σε ερωτήσεις που τους έθεσαν εννέα blogs, ανάμεσά τους και το δικό μας blog.
Ακολουθούν οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις των τριών υποψηφίων Άδωνι Γεωργιάδη, Κυριάκου Μητσοτάκη και Απόστολου Τζιτζικώστα.

Εκλογές ξανά στην ΕΠΣ Κυκλάδων - Η απάντηση της ΕΠΟ στο αίτημα Καφτηράνη

Αποτέλεσμα εικόνας για επσ κυκλαδων

Σε συνέχεια των θεμάτων και τον εκατέρωθεν ανακοινώσεων της προηγούμενης εβδομάδας έρχεται μία νέα επιστολή της ΕΠΟ να βάλει τέλος στα σενάρια και να ζητήσει πλέον ξεκάθαρα να πραγματοποιηθούν εκλογές μέχρι της 17/12/2015.

Ο Φιλώτιτης Βασίλης Θεωνάς είναι ο νέος γραμματέας της δημοτικής κίνησης "Πολίτες για τα νησιά μας"



Ο Βασίλης Θεωνάς είναι ο νέος γραμματέας της δημοτικής κίνησης "Πολίτες για τα νησιά μας" μετά από την πρώτη συνεδρίαση της νέας πενταμελούς Γραμματείας της δημοτικής κίνησης "Πολίτες για τα νησιά μας".

Η νέα Γραμματεία, όπως αυτή προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης που διεξήχθη την Κυριακή (15 Νοεμβρίου), συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα την Τρίτη (17 Νοεμβρίου)
Η πενταμελής γραμματεία θα φέρει την ευθύνη λειτουργίας της Δημοτικής Κίνησης για ένα (1) έτος και αποτελείται από τους:

Παναγιώτης Ρήγας:«Μεθυσμένη» Κυβέρνηση» η Κυβέρνηση της πολιτικής απάτης

Σαστισμένος και αμήχανος ο ελληνικός λαός παρακολουθεί την καταιγίδα των μέτρων που με την κατεπείγουσα διαδικασία ψηφίζει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη Βουλή. Μέτρα που διαλύουν πλήρως την οικονομία και οδηγούν σε απόγνωση την ελληνική κοινωνία.
Δεσπόζουσα θέση σ αυτή την πολιτική της «πρώτη φορά Αριστεράς» καταλαμβάνει το μέτρο της επιβολής πρόσθετου ειδικού φόρου 40 λεπτών στην τιμή του κρασιού, ανά λίτρο.
Πλήττονται έτσι ο Έλληνας αμπελουργός ως προς το εισόδημά του και η ανταγωνιστικότητα του

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ...ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ!

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ;


Μυστήριο που μπορεί να σημαίνει πολλά.Η ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών δεν έκανε καμιά αναφορά ως προς την φαρσοειδή επίσκεψη ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ στην Τουρκία.. Ούτε καν μια φωτογραφία έβγαλε..ούτε ένα φλασάκι έπεσε, όπως φαίνεται και στη δική μας φωτό!

Όλα εδώ πληρώνονται Μεγάλο πλήγμα για τον Αργηγό Πάνο – Δεν θα μπορεί πια να μιλάει ως Αρχηγός Κόμματος;


Η διαγραφή του Νίκου Νικολόπουλου από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ επέφερε ένα τεράστιο πλήγμα στο Πάνο Καμμένο και στο κόμμα του. Έχασε τον απαιτούμενο αριθμό των 10 βουλευτών που απαιτείται για τη συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας και έτσι δεν θα μπορεί να μιλάει ως…

Κλειστά τα καταστήματα της Νάξου το Σάββατο

 
Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα της Νάξου το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, ημέρα της εορτής της Παναγίας Χρυσοπολίτισσας.
Η 21η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως τοπική αργία για τη Χώρα της Νάξου αλλά και γιορτή για τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο του νησιού, που καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στις θρησκευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις που θα

Πρόεδρος Τ.Κ. Κορώνου: Που είναι η έκπτωση στο ηλεκτρικό ρεύμα, λόγω της λειτουργίας ανεμογεννητριών στην κοινότητά μας.

Δεν έχουν δει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ να μειώνονται οι κάτοικοι της Κορώνου Νάξου, παρά το γεγονός ότι στο χωριό τους λειτουργούν εδώ και χρόνια Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Και η  Κοινή Υπουργική Απόφαση ΑΠΕΗΛ/Α/ΦΙ/οικ 23840 (ΦΕΚΒ 3497/29-12-2014) προβλέπει τον επιμερισμό του ειδικού τέλους, που εισπράττεται από τους παραγωγούς ηλεκτρικού ρεύματος από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), στους καταναλωτές της περιοχής που είναι εγκατεστημένες οι σχετικές μονάδες. Δηλαδή προβλέπει την επιδότηση της κατανάλωσης ενέργειας, με βάση τα

Παραπαίει η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου: Στους 153 η γονατισμένη πλέον κυβερνητική πλειοψηφία


Bαριά τραυματισμένη βγαίνει η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ από την σημερινή ψηφοφορία αφού εκτός από την βροντερή παραίτηση Σακελλαρίδη, είχε ήδη δύο απώλειες τους βουλευτές Παναγούλη και Νικολόπουλο.
Όπως από το πρωί αποκάλυψε πρώτος ο Lykavitos.gr ο Στάθης Παναγούλης δεν ψήφισε τα προαπαιτούμενα και πριν από λίγο διεγράφη από τον