slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θερμή υποδοχή του κόσμου στη “χαλαρή” έξοδος Καραμανλή και της Νατάσας σε ταβέρνα της Λευκάδας (photos)


Ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Καρυά παρέα με τη σύζυγό του Νατάσα τον Κώστα Γκιουλέκα , τον Γιώργο Βλάχο, τον Θοδωρή Σολδάτο και το ζεύγος Βλάχου όπου απολαμβάνουν τις νοστιμιές γνωστής ταβέρνας στην κεντρική πλατεία.

Στη Λευκάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Καραμανλής ο οποίος, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Νατάσα, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Λευκάδα.

Το βράδυ της Παρασκευής ο πρώην

Πρωτοφανές όργιο φοροδιαφυγής στον Αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού


Μεμονωμένο περιστατικό ή η κορυφή του παγόβουνου; Σε κάθε περίπτωση, ξεπερνάει και την πιο νοσηρή φαντασία το όργιο φοροδιαφυγής που είχε στηθεί στο πωλητήριο που βρίσκεται μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και ανήκει στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων του υπουργείου Πολιτισμού.


Υστερα από σχετικό έλεγχο της υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών, διαπιστώθηκε ότι στη διάρκεια μιας ολόκληρης ημέρας δεν είχε κοπεί ούτε μία απόδειξη ταμειακής μηχανής, ενώ στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως η ταμειακή μηχανή δεν ήταν καν δηλωμένη στην τοπική ΔΟΥ (!).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvxs.gr, την κινητοποίηση των ελεγκτών προκάλεσαν οι καταγγελίες τουριστών ότι κατά την αγορά αναμνηστικών από το κατάστημα του Μουσείου της Κνωσού δεν

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ο ανυπότακτος Κορωνάκης επιτίθεται στον μοναδικό επιτυχημένο υπουργό του Τσίπρα, τον Πανούση

 
Η κυβέρνηση έκανε ό,τι μπορούσε στη διαπραγμάτευση αλλά ηττήθηκε, σύμφωνα με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κορωνάκη ο οποίος υποστηρίζει ότι αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι αποφασιστικότητα και ειλικρίνεια για να μπορέσει η κυβέρνηση μαζί με τον λαό να χαράξει «ένα σχέδιο απεμπλοκής από τους εκβιασμούς και τα μνημόνια».

Σε συνέντευξή του στην « Εφημερίδα των Συντακτών» ο κ. Κορωνάκης ανέφερε πως
στη διαπραγμάτευση «κάναμε ό,τι

Αύγουστος στ΄ Απεράθου - Πολιτιστικές εκδηλώσεις

Εμφάνιση 11830736_10207507588758055_757489745_n.jpgΕμφάνιση 11830661_10207507586317994_295317487_n.jpg